Impreuna, Timisoara! (22)
Raspunsuri - Pagina 5
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Ana, spor la invatatura lui Alex, iar tie multa rabdare!
Ionela-Roxana,
Anda, cum e Edi la gradi? La ce gradinita il duci?
Miro, las-o mai moale cu sexcutremurul ca io am casa de pamant si daca se mai scutura mult, s-ar putea sa ma trezesc cu acoperisul in cap. Fie-ti mila de o fata amarata ca mine!!
Va pup!
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
bulina_buclucasa spune:
Salutare
Si eu abia reusesc sa tin pasul cu voi ...
Dia, stiu, despre gradi, de linga parcul copiilor, ca e foarte buna. Nepotelul meu a fost acolo si parintii au fost multumiti de educatoare. Se lucreaza cu ei si au si tot felul de chestii in plus: cerc de dans, lb. engleza...etc....doar ca astea se platesc separat.
Nici eu nu sunt de acord cu tunsul zero la copii...Cind lucram la cresa, ere o fetita creata si au tuns-o, din aceleasi motive...vai ce rau mi-a parut...au uritit copilul...eu sigur n-o sa fac asa ceva
Ionela, stau in zona Dacia...cam departe de Sagului
Diana, sunt la dr Bran, apartine de spitalul Bega. Noutatile despre Codruta ramin pe dupa prinz, la 17,30 am programarea
Doris-Alina spune:
Lili, sa ne scrii diseara vestile, Bafta!
Eu tot in Dacia stau...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
dedy spune:
Sarutmana la fete...
Mey, da o zi nu am timp sa va citesc si cand colo voi deja schimbati capitolul.......auzi, parca umblati cu tastatura in posheta ...
Ce mai stiti de Octavian???
Va pe toate !!!
dedy
Ioana
"Adevaratul caracter al unui om se masoara prin ceea ce ar face daca nu ar fi niciodata prins"
silvana75 spune:
Mai fetelor nu stiu ce are neuronul meu da' simt ca ma cam lasa. O fi din cauza varstei. Doris, ma intrebai daca si eu am probleme cu coloana? Da, si inca foarte mari. Acum fac reflexoterapie si parca e ceva mai bine. Terapeuta m-a asigurat ca scolioza lui Paul se poate vindeca, fiind inca mic, prin inot.
Gagici, am nevoie de voi! Caut un nenea care sa vina acasa sa-mi schimbe aragazul de pe gaz pe butelie. Am cautat prin ziar si sa fiu ... daca am gasit vreunul.
Silvana si Paul
danitin spune:
Uraaa! Am fost la doctor cu Lori si e o.k. Mai mergem la un control in octombrie, pentru linistea mea.
Desi Danut a tinut secreta destinatia de concediu, eu, ca un reporter ce se respecta, tot am reusit sa aflu ce pune la cale: se pare ca mergem la Paltinis, la cabana unor prieteni de-ai lui. Al meu sot e uimitor: e tacut, nu se agita, nu face eforturi sa placa dar are o gramada de prieteni si cunostiinte pe unde te adtepti mai putin, toti dispusi sa-l ajute cu diverse chestii. Asa incat, saptamana viitoare PLECAM!!!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
Mirona spune:
fetelor ... mi-am adus aminte de o faza de aseara ... e atat de scump puiul meu ... ca nu ma pot abtine sa nu va povestesc.
asadar aseara eram la calculator ... Dani la televizor. La un moment dat vine si se uita dragastos la mine ...: Ce faci draga? Ovulezi?
M-am spart de ras ... era atat de dulcic ... imi venea sa sar pe el ... dar nu aveam voie ... ieri a fost ziua de pauza ... pentru refacerea .
Dar las ca am timp azi ....
Nu stiu daca v-am pove ... dar la mine nu a fost iubire de la bunul inceput .... asta a venit treptat si atat e de bine fetelor sa vezi cum iubirea infloreste de la an la an ... Doamne ce mult il iubesc acum ...
Da, Doris ... e normal sa radiezi de fericire cand ai persoana iubita alaturi de tine ... in sfarsit alaturi de tine ... de cand il iau cu mine la fiecare control ... il simt cum pune si el suflet.
Unde am gasit-o pe doctora asta?
Dr. de familie mi l-a recomandat pe sotul ei ... am fost ... mi-a dat peste nas ca is un caz neinformat si prost sfatuit ... si m-a trimis pachet la sotia lui ... care e pe infertilitate.
Intr-un fel mi-a facut un rau ... am avut o depresie timp de 2 saptamani ... mai stiti faza, nu?
Pe de alta parte mi-a facut un bine ... m-a trimis la sotia lui.
Asa ca Doamne ajuta!
Va pup.
Miro
Mihi spune:
SALUTARE TUTUROR
Mi-e dor de voi!
Octa nu e compatibil cu sora lui!
Despre transplant inca nu am informatii!
Despre rugaciunea la care a fost Lili cu Octa vineri va spun la intalnire dr-ii nu stiu despre acest fapt!
Octa a fost externat teoretic luni si marti dar au stat in spital pt ca e inca sub antibiotic.
Sambata si duminica s-a simtit super bine si a primit bilet de voie asa ca vreo 4 ore a iesit din spital
Sambata a fost in parcul copiilor si la mine unde a primit cadoul de la voi, iar duminica in parcul botanic.
Ieri a facut un rand de analize, dupa care le-au repetat ceea ce i s-a parut suspect Lilianei care vrea sa creada ca Octa e vindecat, din pacate nu spun nimic si se pare ca respecta protocolul tratamentului asa ca ieri miercuri a inceput iar citostatice care cica-l pregatesc pt transplant.
As vrea sa fi avut loc o minune si sa se fi vindecat, cine crede in D-zeu crede si in minunile lui!
O www.sofasoft.ro/miha/poze/IEPURAS.JPG" target="_blank">poza cu iepurasul de la Angi
Incerc sa pun filmuletul nu stiu daca o sa aveti rabdare sa fie descarcat ca-i un pic cam lung, ca desteapa de mine nu s-a gandit atunci sa fie scurt si la obiect
www.sofasoft.ro/miha/poze/cadou.avi" target="_blank"> film
Mihi
Mihi spune:
Hai sa va spun si voua!
Am vorbit inainte cu Lili la telefon, care mi-a spus ca a vorbit ieri cu rezidenta care e pe langa dr-ita ce se ocupa de cazul lui Octa.
Ieri a fost de garda asa ca au putut sta de vorba.
I-a zis ca in urma analizelor valorile sunt normale, ca arata ca ale unui copil sanatos, dar a zis ca au fost cazuri cand in urma tratamentului analizele erau ok dar dupa scurt timp boala se intorcea si era si mai puternica si mai rapida!
Rezidentei Lili i-a spus ca s-au rugat pt el si ce s-a intamplat, dar la dr nu-i spune de teama sa nu o creada "plecata de acasa"!
va pup Mihi
ps cu filmuletul tre sa aveti rabdare