Impreuna, Timisoara! (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineata!
Doris...raspunsul tau cu privire la tuns vine la fix...pe mine m-au stresat toata vara soacramea si cei de la tara ...tunde baiatul zero sa i se indeseasca parul...toti baietii sunt tunsi scurt...bla bla...Pai daca Deian nu are parul des...ce sa mai zic, e greu de luptat cu mentalitatile unora....se uita la Deian parca ar fi extraterestru, mai ales ca aici in parc moda zero e in floare, indiferent daca e vorba de fetite sau baieti(adevarul este ca daca nu ar fi cerceii nici nu i-ai deosebi asa cheluti cum sunt)...Oricum eu cand il tund pe Deian o rog pe tanti sa il faca cu foarfeca si in nici un caz cu masina...sa-i faca freza de baietel...nu de recrut....

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetele, lamuriti-ma si pe mine, ca inebunesc, nu alta...
Am o prietena foarte buna, care de cateva luni tot incearca sa devina membra a forumului.
A completat corect, toate cerintele si cand vrea sa intre isi scrie corect numele si parola, iar raspunsul este:

Numele sau parola sunt incorecte.
Acum e aici langa mine, am incercat alt nume, alta parola, da de unde, aceeasi chestie...
Stie cineva ce se intampla?
Va rog...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Salutare ,salutare!!!

Mirona Am tot incercat sa ma uit la poze dar ori e o problema la mine ori nu merg.....suntem perseverenti si mai incercam nici o problema...
Am sa-i spun oricum sotului meu ca a primit salutari dar am eu o vaga banuiala de unde sa te iau....de la fostul job al lui cumva?
Vad ca intradevar scrieti nu gluma,chiar la inceputuri la acest topic se scriau maxim 2 subiecte pe zi.Au mai fost tentative de a aduna Timisoara intr-un loc dar din pacate au esuat.
Ma bucur ca acum suntem o gasca tare faina (cum se zice in ardeal).
Cat despre noi ce sa va zic, Rares a reanceput gradinita de luni,e la clasa Waldorf de pe strada MURES, a mers la gradinita de parca e acolo de cand lumea.Nu a plans deloc...macar ca ma asteptam.
Din cate mi-au soptit fetitele pe acolo e cuminte tare...mance-l mami.
La intalnirea din 1 Octombrie eu zic ca am sa vin...acum sa vedem sa nu intervina ceva neasteptat.
Vroiam sa intreb daca se mai face acel bazar sau stiu eu ce pt baietelul bolnav de leucemie?
Acuma sunt si eu curioasa nu se poate ca fiecare sa scrie si cam din ce zona e,asa sa nu ma trezesc ca sunt vecine deale mele pe aici si eu nu stiu.
Eu stau in SAGULUI,si mai stiu doar ca Silvana sta in MEHALA.(te pup Silvana si asteptam sa venim la cheful de casa noua )
Sau macar sa iesim cumva la un mic,pana mai este vreme frumoasa.Berea o lasam optionala.......
Va salut pe toate,toate si deabea astept sa ne vedem ca pana acum a tot intervenit cate ceva si nu puteam venii,dar acum fie ce-o fii tot voi venii.

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Doris...cred ca dureaza ceva pana se activeaza user-ul si parola...Giova spunea ca la ea a durat 2 sapt...cred ca trebe sa primesti in mail o confirmare sau ceva de genu asta...si sa intri pe link-ul din mail ca sa-ti activezi contul....Oricum ai vazut la poti trimite mail la florin@desprecopii.com ...daca sunt probleme la inregistrare ca sa te inregistreze ei manual...cred ca asta e o urmare a hackerului ala...Bafta!

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

ceau fetelor
bey, azi ar trebui sa nasca mary25? sau a nascut? ... io is in urma cu stirile ...
ieri a fost ziua intalnirii cu forumistele .... m-am intalnit cu mihi la banca, am vazut-o pe dana (alexa) in OMV, io ii faceam semne disperate din mashina, dar nu m-a vazut, eram intr-un junghi de dacie de la job ...
anda felicitari pt prima zi de gradi a lu' edy. sa ne spui impresii
miro obosita rau ?! :P
roxi miro si cu mine am fost colege de faculta cu steli, iar eu si de job, numa ca la alta firma din grup.
ana cum merg temele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

DORIS incearca sa scrii si la forumul cu PROBLEME tehnice,stiu ca era asa ceva.Sau da un PM la admin sau la un moderator.
Sigur te vor ajuta.

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna [timi]neata fetelor,
sunt atat de bucuroasa ... nevoie mare. Asa e Irina cu dr. asta am obtinut ce nu am obtinut cu altii 15. Este adevarat ca tot ce am invatat aici pe forum ... io HOP! ii spunem si ei ... vreau si eu asa. De fiecare data m-a ascultat si mi-a explicat medicaliceste ceea ce eu incercam sa inteleg de la fete. A fost de acord cu toate cate i-am propus ... e super asa ... si mai ales e genul acela de dr. la care mergi si incepi cu discursul de unde ai ramas data trecuta ... nu mai tre sa spui toata istoria de la Adam si Eva. Asa cautam. Doamne ajuta acum sa se si prinda.

ionela-roxana nu sunt de la vechiul job al Steli ... ci de la faculta. De aceea iti spuneam sa va uitati la pozele de la intalniri ... o cunoaste si pe Giulia ... ne-am inteles bine in studentie. Bravo ... pentru flacaul cuminte ...

Dana (Alexa) ce-i cu tine??? Mi-e dor de tine.

Ana nu te-am mai tzucat de mult. Na de aici .
Auzi ichtiolul ala e un unguent de culoare neagra si urat mirositor? Mi-am luat si io ieri ... sper ca nu am luat gresit.

Doris ... si acum cu tine. Azi dimineata imi priveam freza in oglinda ... si ma vede Dani:" Na ... Moni ... nu ai mai fost de mult asa de multumita de o freza atata timp ... se pare ca asta te prinde si iti si place."
Asta asa ... ca nu te-am mai laudat de multishor.

Va pupez pe toate.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Ionela-Roxana mi se pare ca sotul meu a fost cu sotul tau la vechiul job la IMP. Al meu e Felician Moruz(dedy pe forum) . Cred ca ne-am intalnit si odata la Billa...nu-i asa? Te pup...

Miro emani fericire...tine-o tot asa.

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Fetelor, merci, m-ati mai luminat, asteptam sa-i apara confirmarea in e-mail...
Cine doreste sa o sune pe Mary, sa aflam daca a nascut, o poate face la nr. de tel.
0721256856.sau acasa la 475980.
As suna eu, dar nu am unitati...si am si mult de lucru.
Poate aflam ceva vesti si despre Brigi.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Miro, sa-i lumineze D-zeu gandurile la Doctora aia a ta, e exact ce aveai nevoie, apropo, cum ai gasit-o si unde?
E cea mai mare bucurie a mea, cand cineva e multumit de prestarea mea( in coafura) merci...
Giulia, si eu m-am intalnit ieri cu Miro, radia mai ceva ca soarele...
Simina, merci de ajutor...
Ionela, intr-adevar acum suntem o echipa minunata...aici am gasit intelegere, prietenie adevarata, niciunde nu am intalnit atata solidaritate...si mai ales, aici nici una din noi nu este acida, ca prin alte locuri...stim noi....

Astept confirmarile voastre la o noua intalnire in data de 1 oct.
Doris - prezenta
Ionela- prezenta
..................

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput