Impreuna, Timisoara! (22)
Raspunsuri - Pagina 8
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Alexa, imi pare rau de concediul tau! Ai grija cu ulcerul. Si sotul meu a avut un inceput de ulcer, l-a facut tot din cauza stresului si a programului turbo (lucreaza in 3 schimburi). Dupa tratament e bine, dar tot mai are arsuri din cand in cand.
Ana, savureaza ultimele saptamani acasa. Pe mica ucigatoare de neuroni o vei duce la gradi?
Doris, sa sti ca la urmatoarea tura de tuns nu mai scapi de mine! Am fost saptamana trecuta la tuns si iar' mi-a facut o tunsoare din topor.
Lili, cum a fost la medic ieri?
Diana1971, sarcina usoara si nu-ti fa griji, vine si taticu' la timp!
Dia_codat, sa-ti traiasca printesele.
Azi plecam la sat s-o ducem pe mama (de tot) iar de luni suntem SINGURI!!!!!
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Doris-Alina spune:
Fetelor, ori am inebunit eu, ori nu stiu ce sa mai zic, iar mi-a aparut ultima postare de 2 ori, am sters-o, ce se intampla?
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Ceau, Silvana.
Bine, cand ai chef, suna-ma sa te refac...
Traiasca ...Singuratatea, o sa fiti ca doi porumbei.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
De unde mai cumparati hainute faine de toamna si pantofiori?
Vreau o gecuta pentru Ines.
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Irina_Claudia spune:
Doris si Radu si Ioana exact asa reactioneaza. eu zic ca e normal asa ca noi o luam de fiecare data cu multa placere la un pupic in trei iar pupicii in doi ii lasam pe dupa ce se culca Ioana..
Hai ziceti ca nu va plac pupicii in trei....
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)
dedy spune:
quote:
Originally posted by psxman
Neatza, Timisoara!
Dupa cum am promis.. am intrat din nou pe Forum... greu.. dar am intrat totusi.
Ce mai fac mamicile ? era o intrebare generala.. sa ma fac si eu bagat in seama..
O intrebare de tatic, subiect de discutie:
" Cum procedati.. atunci cand micuta voastra este geloasa pe Mama si Tata... in momentul cand se saruta.. si micuta vede acest fapt !? "
Vreau sa-mi explicati si mie.. ca sa stiu ce raspuns sa-i dau la Ines.
Astept raspuns!!
Sa auzim numai de bine..
PSX|Man
Deci...sa-ti spun cum sta treaba asta la noi: Ioana ma vede ca o pe mami si vine si zice " vreau si eu, vreau si eu..." si atunci o iau in brate si ne pupam toti odata dupa care intreb: "Cine suntem noi?"....si raspunsul vine in cor " Familia Moruzzzz!!!!", dupa care Ioana e linistita...cam asa tratam noi problema pupatului
Bine, bine...sa nu credeti ca facem chiar ca fam.Bundy
"Adevaratul caracter al unui om se masoara prin ceea ce ar face daca nu ar fi niciodata prins"
Doris-Alina spune:
Ioana si Dedy, merci de raspuns...
Radu e ocupat, probabil....raspund eu in locul lui.
Sigur ca ne plac pupicii in trei... cam astia ii prestam toata ziua, dar mai vrem si mai scapam si cate unul in doi, prin Botanic, pe alei, prin spate, cat ea se joaca, si exact atunci apare:
-Vreau apa!Ce faceti fara mine?
Pup si io pa gura toti trei...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
alexa00 spune:
Salutari!
fetelor un cabinet dermato bun stiti?
Sotului i-a iesit un dul dureros pe spate si as vrea ceva informatii despre medici dermatologi daca aveti.
Multam,
Alexa
silvana75 spune:
Am nevoie urgent de numarul de telefon de la Beauty Center, zona Bucovina parca. Am sunat la informatii si nu figureaza la ei. Multam
Silvana si Paul