Impreuna, Timisoara! (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Silvana - merci pt urari !!!

Ana- sper sa fie bine!!!! nu as fi nici prima nici ultima in situiatia asta dar ...... totusi...

Sa stiti ca atata am marait si m-am smiorcait ca raman singura ca acum am 2 persoane care s-au oferit sa stea cu mine in sala de nasteri !! mai ales ca sunt in bransa ...si se pare ca le-ar lasa.

Doris ... 4 joburi ?? cum ?

dia - eu am fost ieri la Kappa dar era inventar la lucrurile de bb... tot aia cautam si eu !!!! Dar am vazut in bazar haine de pat cu desene animate(nu stiu cu care- inca nu ma pricep) la 350 000...deci la kappa e mai mult.
Am vazut pe niste situri in franta lucruri de bb mai ieftine ca in romania ...mai bine adu de acolo.Dan are lista deja ...aici sunt mai scumpe toate pt bb decat in franta sau germania. Prietenii nostrii cumpara din Budapesta hainute pt micuta lor de 4 ani, langa gara in Budapesta sunt ceva magazine numai pt copii!!!

Stiati ca se compenseaza prenatalele ?? am aflat acum .
eu mai stau pe messanger... daca aveti id trimiteti un pm....
va puuup

diana 32s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Da Diana1971 sunt lucruri mult mai ieftine decit in Romania, mai ales la solduri. Eu le-am cumparat la hainute la fete la 1 euro plin! Si mie la fel, am gasit la 1 euro blugi (redusi de la 28!) produsi in Franta nu lucruri chinezesti.
Dar la schimburile de pat mi se par preturi destul de mari. Aici nu sunt pachete cu schimbul complet. Iei totul separat. M-am uitat la niste preturi : cearceaful 35 euro, husa de plapuma 55 euro si perna 15 euro!! De aceea ma gindeam ca in Romania as gasi mai ieftine.

Uitati cam ce caut, daca vedeti pe undeva saptamina asta dati-mi de stire va rog ca sa o trimit pe mama sa imi cumpere, cind vine in Timisoara la sf saptaminii viitoare.

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324092644&documentid=201205&categoryid=8352375&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Merci, Dia

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Da chiar Doris cum faci cu 4 joburi??

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Dia- e super lenjeria pe care ai gasit-o, daca eu vad te anunt,poate ai mai multe sanse daca faci la o croitoreasa si alegi tu materialul; perdele sunt sigur in Euro asta pot sa spun.

As dori daca se poate sa discut cu fete care au nascut la Bega, am inteles ca sunt cond nasoale,nici macar dus nu este ...o fi adevarat ? personalul(ma refer la asist si infirmiere ) nu te baga in seama ,etc....cine poate sa-mi dea relatii sa-mi trimita un pm va rog.

diana 32s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Intru si eu sa va zic "buna seara!"...
Luana inca nu doarme ...Cand am intrat in casa se uita cu taica-su la fim,draga...Nici nu m-au bagat in seama,am zis si io buna seara,dar am vorbit de una singura...Alex,manca-l-ar mama!,doarme de n-are treaba...Am zis sa nu ratez ocazia si sa va spun o duminica faina la toate si la toti...
Noapte buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna timineata,

nu am mai intrat cam de multishor ... ca am copt ceva. Ce???

O surpriza la Doris a noastra draga.
Am chemat-o ieri intr-un loc .... impreuna cu cateva fete de aici si i-am incins o surpriza ... ca de ziua ei.
Ea ... saraca ... nici nu a venit singura ... l-a luat si pe Radu, sotul ei ... abia cand a vazut ca am avut si un complice .... pe Vali, nasa ei .. atunci s-a linistit.
A fost dragut ... i-a placut (sper) si mai sper eu s-o facem si alta data.
Va pupez si am fugit sa prelucrez la poze. Astept si restul de poze, de la celalalte aparate ... sa le pun in album, ok?

Miro

Mergi la inceput

La multi ani! pentru ANGI - fiica Alinei

sa cresti mare si frumoasa si sa aduci bucurii parintilor.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Fetelor, m-am trezit acum...
Va multumesc din inima pentru seara minunata ce mi-ati copt-o...
Nici prin cap nu-mi trecea ce aveati de gand sa faceti, si mai ales sa puneti totul la cale, cu nasa mea...
De cand ati complotat?
A fost minunat, intr-adevar sunteti niste prietene pe cinste...
Raman datoare...
Lui Radu nici acum nu-i vine sa creada, cum am cazut in plasa...
Si cadourile, si pizza, si tortul, toate au fost super, merci mult...

LA MULTI ANI, ANGI !

Sa fii sanatoasa, cuminte, sa le aduci parintilor numai bucurii...
Alina, sa-ti traiasca printesa, sa fii mereu mandra de ea!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

am pus pozele de ieri pe prima pagina ... la nr. 9

Va invit sa le vizionati.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna dimineata timisoreni,

Mey,ce sa va zic?Faina petrecere,faine poze,minunate ore de relaxare si buna dispozitie....

Alina,LA MULTI ANI!!! pentru Angi...Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Bey,ce duminica innorata!!!...Ce ma enerveaza toamna ...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput