Impreuna, Timisoara! (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Doris as vrea sa stiu la ce agentie este inscrisa Ines, cam cit a durat un curs, ce costuri sunt? Ai putea sa imi dai detalii pe PM?

Figura mai e Ines a ta! Auzi la ea, vrea sa se faca mireasa!

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput

Tot eu sunt fetelor!

Am o rugaminte la fetele care veti merge in week-endul asta pe la cumparaturi prin Kappa, Terra, Metro...

Daca vedeti cumva schimburi de pat pentru copii cu personaje Disney imi spuneti si mie ce ati vazut si la ce pret? Va rog mult!
Ce ne intereseaza pe noi ar fi Bambi, dar daca nu e, e bun si Winnie sau alt personaj.

va multumesc,
Dia

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psxman spune:

Buna Seara !!

Multumesc pentru raspunsuri..

Astept de la voi mai multe variante, ca sa putem aplica si noi aceasta strategie.

Ines a noastra e tot mai geloasa, suparata, mai face si crize.. si na.. nu stiu eu.. ce sa-i explic.

Ne pupam si in trei.. dar figura asta nu prea merge.. e greu pentru aia mica.. deja e suparata..

Cand ne vede pe noi ca ne pupam.. se supara rau.. chiar plange.

Multumesc tuturor care au raspuns..

Am sa revin si cu alte intrebari.

psxman (Radu)

PSX|Man

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna seara fetelor.Eu abia am ajuns acasa de la cheful lui Angy.Ce mai petrecere pe cinste pentru copilasi.
Irinachiar imi pare rau ca ati plecat,nu ati prins nici macar tortul.
Apoi a venit si fratele meu care a inviorat atmosfera in asa fel ca de-abia ne mai vedeam plecati de acolo.
Dorisiar nu pot veni,asa ceva,ghinion curat.pe intai am o intalnire care nu cred sa o inteleaga cineva.
Sa explic:noi cand eram in liceu eram in total 100 de elevi maxim din care vreo 80 faceam orchestra impreuna,cor,etc.e echivalentul a 4 clase paralele,asa ca va dati seama ne cunosteam toti.Din aia era si o trupa tare,formata din vipurile liceului,vipuri la care clasa de percutie din care faceam eu parte era in intregime,adica 4 elevi,unul pe clasa.aceasta trupa are intalnire nu de 10 ani,nu de 20,ci asa pur si simplu,pe intai oct.Stiu de vreo 2 luni de aceasta intalnire dar nu am realizat decat acum cu inceperea anului scolar.
Nu o pot rata ca sunt colegi pe care nu i-am vazut de 20 si de ani.Si asa o intalnire a generatiilor nu s-a intamplat in istoria liceului.Unde mai pui ca dintre toti suntem vreo 2,3 care lucram in liceu si avem obligatia morala sa punem umarul la organizare.
Partea proasta e ca si eu sunt sarbatorita in septembrie...Ce sa spun,decat ca raman datoare si incerc sa ma revansez data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!
Matinala ca de obicei, va doresc o sambata frumoasa!
Eu plec sa o fac pe Liliana, din Bucuresti.
O sa fac poze.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Cum va petreceti week-endul?

Eu sunt intr-o stare...
Simt ca sunt la capatul puterilor citeodata cu fetele astea.
Aseara au miriit si au plins inncontinuu cind una cind alta! S-au certat pentru fiecare jucarie pe care o lua careva in mina. Mi-au scos din dulap din bucatarie punga de orez si l-au varsat pe jos ...
Am fost intr-o stare de nervi ca, dupa ce am reusit in sfirsit sa le culc, pe la ora 10, am inceput sa bocesc si eu.

Azi e a 11 zi de servici a lui Sorin (sotul) fara pauza.
In 21 de zile a avut o singura zi in care a stat acasa. Simt ca nu mai rezist, si el la fel dealtfel!
In plus are un orar de groaza: 10h-15h si 19.30h-23h.
Deci il vad acasa de la ora 15.30 pina la 19h.

Le-am promis acum ca iesim in parc la tobogan daca ma lasa 5 min sa va scriu mesaj. Ma lasa, nu mai incearca sa se urce la mine in brate in schimb stau linga mine si urla amindoua!

Da miine in sfirsit e liber sotiorul! Si sper sa iesim toata ziua undeva!

Si de miine intr-o saptamina vine mama!! Iupiii, ma mai remontez cu gindul.

Va las ca a inceput sa ma doara capul de atitea urlete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Dia, cunosc senzatia . Bursucul meu maraie, caraie, a mare vrea si ea in acelasi moment apa, cioco, desene, plimbare etc. etc. Dar ma calmez cu gandul ca vor creste ei mari ... Abia astept si eu macar un weekend de vacanta, un target momentan imposibil de indeplinit.

De luni ma intorc cu jumate de norma la job. Lucas sta cu bunica. Sper sa fie bine totul. Sunt un pic stresata, dar nu prea cred ca am de ce. In fond 4 ore nu asa de mult.

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Fetelor ... iar am ramas in urma !!!!

Doris- sper sa nu fugi prea tare de mine, ca predau mate...eu sunt "profa cuminte" numai copii la scoala imi spun Cruela.In ce priveste pov cu parul ... ai dreptate,am banuit eu ...asta e ...norok ca tie iti place !!!

Mult succes lui Brigi la nastere !!!!! sau a nascut pana am pus eu mesajul ??

Bulina - succes!!!!sa fiti repede si sanatosi acasa .

va pup
diana 32s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Dia si Gabi, cunosc senzatia asta din plin, unde mai pui ca eu am 4 joburi...
Acum e mai bine, ca Ines e mare, dar cand era micuta tare greu mi-a fost.
Am coafat-o pe Liliana din Bucuresti, de fapt i-am facut un coc superb, i-a placut tare mult.
Are o mandrete de fetita.
Va pup pe toate...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

andanii eu glumeam cand am spus ca venim toate la tine...dupa ce o sa ma cunoasteti mai bine o sa vedeti ca glumesc 80 % din timp .....nu ma pot abtine !

diana

Mergi la inceput