Impreuna, Timisoara! (22)
Raspunsuri - Pagina 13
Mirona spune:
pe mine nu ... Ana ... ca m-ati innebunit cu toamna asta .... asa ca astept ceva de la ea.
Miro
Doris-Alina spune:
Super , extra, fenomenale poze...
Fetelor, mor cat imi plac, totul a fost nepregatit, se vede si in poze, ce mutre am scos...
Bestiale!!!!
Ana, acum incerc cadoul de la tine, il tot studiez...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Cosmina2 spune:
Pai toamna asta vine cu ceva pt.tine Miro,ca nu degeaba am varsat jumate de sticla de apa pe tine.Problema e ca am varsat si pe mine si pe Anda.La noi nu va fi botez,noi vom veni la botez si daca nu ne chemi vom face botez"surpriza"cu fetele de pe DC
Faie poze,faine fete
andanii spune:
LA MULTI ANI PENTRU ALINA, ANGI SA CREASCA MARE SANATOASA SI SA AIBA PARTE NUMAI DE BUCURII .... MII DE PUPICI DIN PARTEA NOASTRA
va pup pe toate
andanii
andanii spune:
Doris cred ca te/ai simtit minunat ... da asa o surpriza.
Super fetele care a fost oare cu ideea.
Ai niste prietene intr-adevar minunate aici la DC.
va pup pe toate
andanii
andanii spune:
DORIS luni am sedinta cu parintii la ora 5 si nu o sa duc eu copilul la dansuri (o trimit pe socrela) asa ca din pacate nu ne putem intalni ... daca vrei vii miercuri cand sigur il voi duce eu.
Nu poate merge tata la sedinta ca tot la ora cinci vine sa ne monteze geamurile si trebuie sa fie el acasa.........
Norocul nostru ca sunt doar trei treburi la aceeasi ora si mai ales ca suntem trei ca altfell
va pup pe toate
andanii
diana1971 spune:
LA MULTI ANI ALINA MULTE MULTE BUCURII !!!!!
Reiau un mesaj ....
"As dori daca se poate sa discut cu fete care au nascut la Bega, am inteles ca sunt cond nasoale,nici macar dus nu este ...o fi adevarat ? personalul(ma refer la asist si infirmiere ) nu te baga in seama ,etc....cine poate sa-mi dea relatii sa-mi trimita un pm va rog."
A propos de zile de nastere... la anu' o facem lata ....ca vad ca fecioarele sunt la putere !!!!
diana 32s
Mirona spune:
fetelor unde sunteti???
iar bantui pe aici singurica???
am mai pus si pozele de la Giulia. Enjoy.
Miro
Doris-Alina spune:
In sfarsit, dupa mult timp am tras si eu un somn dulce dupa masa.
Am fost la Ines, si are febra, nu mare, 37,5
Nu pare a fi racita, absolut nici un simtom.
Sa fie oare o reactie la prima doza de Oscillococcinum?
Azi i-am dat prima doza, un tub si cam la jumatate de ora, brusc au inceput sa-i arda manutele.
A dormit 3 ore, inainte de a se culca i-am dat o lingura de Panadol, acum cand s-a trezit nu mai are febra.
Ce sa fie oare?
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Fetelor, daca aveti putin timp, am pus poze noi, sa le vedeti.
La:
POZE CU NOI
Concediu 2005.
Vizionare placuta, apoi va astept la o barfa...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI