Oligospermie (10) - putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Stiti care e diferenta dintre o avocata si un pitbull? Rujul...
Dar asemanarea dintre un avocat si un spermatozoid ? Doar unul din 10.000.000 ajunge OM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

buna tuturor!!!
ce mai faceti voi dragilor?
am venit si eu din week-end...in ploaia asta...cam liniste...
ia sa fac eu niste galagie...
ce ziceti....daca al meu sotz are o raceala(un pic de tuse...nas infundat...etc.)...poate influenta spermograma?...pentru ca vineri mergem sa o repetam dupa 3 luni...atata am asteptat momentul asta si e acuma a facut-o lata...si ma gandesc daca ii dau ceva aspirina sau altele sa nu-i influenteze si asta...voi ce stiti?

Mergi la inceput

Eu urlu de 2 ore de una singura prin salon si fata asta spune ca e linistea prea adanca si ca ar fi rost de niscaiva galagie........
Daca influenteaza sau nu, cel mai bine iti spune medicul care se ocupa cu numaratoarea, caci fiecare cu teoria lui, indiferent care ar fi teoriile nostre.
Acum, daca tot ai intrebat, eu, daca nu l-as stii pe al meu in coma si cu febra de 40 de grade, nu i-as da nimic, caci alta spermograma cine stie cand as mai prinde.... la cat de doritori sunt ei pentru asemenea chinuri....

Mergi la inceput

de ce urli iubita?
pai bun...sa zicem ca influenteaza medicamentele de gripa....dar raceala efectiva???...nu-i dau nimic...dar daca e racit...asta nu influenteaza?...

Mergi la inceput

Pai, daca vremea e cum e pe geam, eu urlu de veselie prin salon...
Ma gandesc ca daca stresul, nesomnul, tutunul, alcoolul... influenteaza, o raceala, daca e dintre cele serioase (dintre acelea care trec in 7 zile, cu pastile sau fara), cam face ravagii si pe acolo.....
Dar nu se poate amana momentul fericit cu o saptamana?

Mergi la inceput

mda...n-ar fi nici o problema amanarea analizei cu o saptamana....dar pe 7 oct am programare la medic si trebe sa fiu cu toate gata.....o sa sun la medsana sa vaz in cat timp e gata....si poate aman...of of ...batalie ii trebuie lui!

Mergi la inceput

Luna asta e program de voie si la noi, tot din cauza de ameteala de programari....
La inceputul lunii august, proaspat intoarsa din Londra, de la prea mult colindat prin muzee si magazine, am tras o raceala pe fond de oboseala cronica, din aceea de o saptamana, localizata, in principal, pe la corzile vocale, dar cand tuseam, imi mutam stomacul din loc.......
Cocluzia..... ovulatia s-a decalat cu 3 zile (am simtit-o si mi-am schimbat programul dupa mofturile ei), iar rezultatul a fost negativ, dupa 5 zile de intarziere (dupa cum stie toooot forumul), de unde si gandul meu ca orice raceala/gripa... cauzeaza negativ si deregleaza.
Luna asta sunt , dar de luna urmatoare iau taurul de .....

Mergi la inceput

MOana...pai sa-l iei de coarne in fiecare luna!...succes!
am sunat la medsana...mda....trebuie sa aman spermograma daca e racit si trebuie in perioada asta sa reduca tigarile acoolul medicamentele( de fapt asta ar trebui mereu)...si mai trebuie ajuns in 30 min la lab....si inca ceva ce nu stiam...trebuie sa treaca o ora cel putin de la ultima urina pana o puna in borcanel...si inainte...igiena trebuie sa fie cu apa din abundenta...fara sapun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Nu cred ca "se cade" ca o femeie sa ia taurul de coarne. Asta e tipic masculin si nu cred ca la coarne se refera. Nu ?! Taurul mai are si altele, cum ar fi coada..., hic, sau n-am inteles eu...?

Mergi la inceput

ea a declarat ca "ia taurul de.."...si stie ea cel mai bine ce-a vrut sa spuna...

Mergi la inceput