Oligospermie (10) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 7
barbye spune:

eu astept rezultate dupa munca..
ce urat , am racit rau......Poate ma scapa cineva de ea....Nu am chef de nimic...as dormi non stop...Azi se termina prima cutie de Tribulus ...Va doresc o saptamana productiva...
Mirela
Natasha71 spune:
Seara buna!
Am intrat si eu putin dupa o absenta... n-am vrut sa va indispun cu angoasele mele, adevarul este ca nu sunt intr-o pasa prea buna si uneori ma gandesc cu ce oare am gresit asa de rau... Inca o luna (la mine timpul nu se masoara in ore sau minute, ci in luni) ratata. Oana, nu ma certa prea tare, stiu ca tu ai cuvinte pt urechile celor care aud, eu cred ca am surzit de atatea lovituri... Mi-a placut tare bancul cu 'Doamne, de ce nu mi-ai zis ca asa arata Iadul?'
Offf, sper ca nu v-am suparat... dar am zis totusi sa trec sa va salut daca tot am intrat, asa e politicos.
Eu tot sper in sufletul meu ca asta e varianta demo.
Va pup pe toti cu drag 
greuceanu spune:
Buna Ziuaaaaa
Abia ce ma trezii.Multa sensibilitate la oaspetele peterpan.
Diciule astept cu nerabdare rezultatul vostru.
Iar va parasesc o vreme.Toate bune.
Oana tu cred ca esti cea aleasa din 10 mil.
diciu spune:
buna noapte tuturor...azi am fost la medsana sa iau recipientele...unul de spermograma...unul de spermocultura..ca trebuie sa le facem separat din pacate...pentru ca sunt ore de recoltare separat si pentru ca se fac separat la medsana...si pentru spermograma mi-a zis de o pregatire speciala inainte... asa ca amanam spermograma saptamana viitoare si va face spermocultura si LH-ul vineri...
cam asta e...asteptam...
pupici tuturor fetelor si baietilor 

M Oana spune:
Iar ne-a cazut oligospermia pe pagina 2, se impune mana unei femei
pentru a ridica moralul situatiei.............
Constat o disputa apriga intre doamna Diciu si domnul Peterpan, apropo de niste coarne. Ador sa arunc o vorba imbracata in multe straturi si sa las lumea sa dezbrace straturile vorbei mele, ba chiar sa iasa cu dispute aprige.....
..., in timp ce eu
de undeva de sus.... de pe norisorul meu, alb ca spuma laptelui....
Ce-am vrut eu sa spun, numai Dumnezeu stie, de fapt si de drept....
Greule sensibilitatea poetica a eroului nostru razbate prin toti porii lui, problema e, ca in timiditatea lui, se mai incurca in sensuri....
, atunci cand vine vorba de tauri
, de parca pe lumea asta nu ar exista si tauroaice cu 'coada'...
Natashica nu te cert pana nu ma lamuresc: esti in preajma zilei nr 1 sau supararea are motive exterioare???? Hai sa dezbatem putintel problema si chiar sa o si rezolvam, as zice io!
Barby iti mai amintesti tu cand sarbatoream noi prima pastiluta de Tribulus???

diciu spune:
MOana...nu e asa apriga...lupta...de fapt..pentru ce ne-am lupta?
las ca aduc si eu capitolul pe prima pagina si saptamana urmatoare cand vin cu rezultatul de la spermograma....va face furori cresterea de
...(
nu ma luati in seama..fac caz de necaz)
marrina spune:
diciu Eu tot mai cred ca au gresit numaratoarea prima data. Succes la urmatoarea si zic sa-i dai sotiorului pentru raceala Vitamina C 1g/zi (sunt cp eferv.) si sunt sigura ca o sa-si revina rapid. 

diciu spune:
merci marrina
...esti o dulce...sa fie asa cum zici tu...
da..l-am luat la doftoricit acuma..avea 39.8 cand am ajuns eu acasa...
oricum vom amana spermograma...n-am incotro...
nounou spune:
Buna dimineaaaataaaaa! 

Ce se intampla aici, subiectul preferat ia apa?
Eu am trecut sa va salut, am fost cateva zile in concediu, unde speram sa mai incarcam putin bateriile, insa ploaia asta ne-a scurtcircuitat fara nici o sansa de redresare ...
Umbla vorba ca vremea asta ar avea o calitate ... faceti copii, dragilor, acum e momentul!! 
AYSHA 2 spune:
Asaaaaa, sa ma asez sa va povestesc :
citomegalovirus cu IgM + =interzis la sarcina pt ca da malformatii la fat Excelent !
in urma stimularii cu puregon de la ultima inseminare m-am ales cu una bucata chist de 3 cm si una bucata chist gigant de 5 cm !
pt ca tanti doctora n-a avut curiozitatea dupa pregnyl sa mai faca o eco sa vada ce mai e pe acolo si a creeeescuuuut, motiv pentru care o luna sau doua iau anticonceptionale
pana regreseaza chisturile
intre timp iau si antibiotic pentru un bacil coli din culturi de col
deci daca mai vorbiti cu mine exista riscul sa va muste virusii de nas
asa ca o sa va aplaud de pe margine, o sa rad si o sa plang alaturi de voi timp de vreo cateva luni, pana ma vindec de CMV (unii zic ca se vindeca, altii ca nu si asteptam imunizarea, eu am repetat analiza la Cantacuzino, inclusiv indicele de activitate ca sa vad de cand am boala), de coli si de chisturi
Va pupa pe toti
Aysha