Oligospermie (10) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 5
greuceanu spune:
Fusei plecat prin lume.Ce am vazut?Autostrazi perfecte oameni care nu sunt incruntati si preturi mult mai mici ca la noi.O lume normala de fapt.Si am sa plec iar saptamana asta.
M Oana spune:
Vorba colegei mele Iepuroaica, HAAALAAAL!!!
Se pare ca sunteti prea sanatosi la minte cu totii, se impune mana unei nebune cu acte poetice printre voi, caci altfel........
somnolenta ne omoara saloanele, mai ceva decat infertilitatea.... si asta nu poci ca sa permit!
Liber la computerele am primit eu inca de ieri de la sefii ai' mari, care mi-au eliberat, laudata fie mila lor, accesul catre jucariuta noastra, dar dupa SHOPIIIINGUL
de rigoare si o vizita la un bebic de 1 an 

, am adormit pe presul pisoiului din fata patului, caci patul mi s-a parut mult prea departe pentru oboselile mele...

Mai-mai-mai dar matinala ne-a fost partea masculina in aceste dimineti de duminica, atat de matinala incat nu am rezistat tentatiei 

de a ma dezmeticii intai pe meleagurile voastre si apoi prin casa mea......, in care printre praful de dupa saptamana asta, parca zaresc un mascul care mi-a chefuit pana in miez de dimineata pe la o petrecere a burlacilor, d-aia in stil occidental......
Printre santurile de praf ii zaresc eu si occipitalul imediat si daca gasesc probe de viol feminin..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Greule la primele mele plecari pana in Ungaria, dupa '90, timp de 3 zile nu-mi puteam desclesta buzele.... caci aveam numai comparatii de rau si depresia era mult prea vizibila..... si contagioasa la greu....
Au urmat apoi tururi lungi prin Praga, Italia, Austria, Germania, Franta, Anglia, Grecia.......... si ori am inceput eu sa vad si partile negative, ori am inteles eu ca trebuie sa-mi fac universul meu in tara mea, care sa fie mai ceva decat cel occidental (adica vrui sa zic ca am furat ce e bun pe la ei si am adus acasa la mine, ca doar mi-s romanca la capitolul furtaciuni
), ori sunt eu mai altfel
... ori sunt patrioata ca si Eminescu, caci, ca in citatul lui catre Veronica Micle, de cate ori valsez prin tari straine, culeg ce e mai bun de pe acolo si vin cu desaga plina in societatea noastra dramatica
. 

ma duc sa dau praful la o parte, sa vad cum e occipitalul
colegului meu de dormitor....
...printre activitatile mele gospodaresti de duminica mai zic: Romanica pe langa orice tara enumerata de mine, este o ruda saraca si asta se vede la multe capitole. Ruda bogata insa, nu e mai spirituala si mai fericita decat o ruda mai modesta.... pe principiul banul nu aduce fericirea, ci doar un sclipici, care atrage la prima vedere. La a doua vedere, sub sclipici gasesti de multe ori niste chestii asa urat mirositoare....
Vorbeam ieri cu un prieten, ca deranjant in Romania este faptul ca, pentru a-ti castiga un renume trebuie sa lupti la greu, caci romanul e sceptic si cu viziuni inguste asupra vietii (trebuie sa ne bucuram cand depisteaza macar o felie din stratul de 'tort'), in timp ce afara, prestigiul nu iti este pus la indoiala, este o circumstanta care ti se acorda din start. Faptele te doboara ulterior!
Deci avem de lucrat ca romani la mentalitatea noastra, la capitolul arta si calitate indiferent de domeniul in care lucram,la profesionalism (ca de carpacie am stat mai mult de 50 de ani)....
In ceea ce priveste problema salonului oligospermic sunt in ziua 9, deci unda verde la o noua era......
greuceanu spune:
Foarte frumos spus Oana dar de ce nu reusim oare sa ne ridicam odata din genunchi si sa ne indreptam cocoasa?De ce nu putem sa spunem stai asa ca daca suntem saraci nu inseamna ca suntem si prosti.
M Oana spune:
Da, iubitul meu oligospermist roman, dupa she ca suntem sheraci prin portofele, mai suntem sheraci shi prin cerebele!
Io una, nu stiu cum de sunt romanca, ca-n privinta saraciei, am cufarul plin pe toate planurile
, de zici ca-s cea mai bogata..... printesa din lumea basmelor!
Iar la modestie, am un cufar mic si saracacios
, precum cufarul primit de fata mosului, de la Sfanta Vineri, dupa she a muncit fata asta mult shi bini prin gradinile Sfintei.....
De ce nu reusim sa ne ridicam???? Eu una intind o mana la fiestecare, dau sfaturi in privinta ridicarii din starea de plecaciune vesnica la toti cei care imi ies in cale...., problema tine acus de urechile fiecaruia.....
Acu' trag o fuga pana la Sinaia sa mananc bucate fermecate la Taverna Sarbului de la ei, in aerul lor de munte, caci la aceeasi Taverna a Sarbului (ca Marius Tuca Show si-a tras si el una in capitala noastra) mi se cam apleaca, pare-mi-se de la aerul de campie din Bucurestiul aista prafuit.
Va pupacesc
.................
iepurila spune:
Sa-ti fie de bine! frumoasa printesa.
Va pup pe toti
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
greuceanu spune:
Sa ai pofta si sa serviti si un tzoi de tuica de-a lor aburind, ca face bine la gigei.Aveti grija sa nu scapati vreo friptura d-aia peste picior ca aparat ghipsat scrie pe voi.
O saptamana buna va doresc tuturor.
peterpan spune:
O mica "Visare" despre copii de Shumann (traumerei).
http://www.epdlp.com/clasica.php?id=643
Va urez o noapte buna cu visele de mai sus...
M Oana spune:
Ce salon select avem......
Stiu niste povesti apropo de viata lui George Enescu (mare roman), dar ma abtin..... ca lumea cred ca deja viseaza.......... si iar vorbesc de una singura cu lumina stinsa............
greuceanu spune:
Foarte frumos peterpane dar e o mica problema,eu am ascultat asta dimineata cand m-am trezit si m-am decis sa nu mai marg la lucru ci sa ma culc la loc.
M Oana spune:
Momentan nu mai difuzez documentarul cu George Enescu (a avuuut o viata
....), ci stau mai bini de cateva bancuri pentru acest inceput de saptamana 

Greule priveste mai jos, ce inspiratii mi-ai provocat, ca eu nu ma apuc sa dau pe post, decat daca ma inspira ceva, adica am cum sa leg intr-un fel gluma mea de spusele cuiva:
'M-am trezit intr-o zi ploiasa de Luni, am savurat un fragment muzical select si m-am gandit pe Marti, ca Miercuri ar fi cazul sa ma duc si la munca, da' cand am vazut io Joi ca vine Vineri peste mine, m-am gandit ca n-am ce cauta Sambata la munca, cand Duminica e zi libera lasata de la Dumnezeu' (gandirea saptamanala a romanului)
Si vine 

si bancuuuuul:
Moare un mare roman din perioada interbelica si dilema mare, caci cei 2 mari sefi, Dumnezeu si Al' cu coarne, nu stiu cui apartine, facuse omul la viata lui si bine, dar mai calcase si stramb. Dumnezeu, galant ca de obicei, se ofera sa-l cedeze colegului sau, caci in rai oricum nu e nevoie de oameni cu orice pret, importanta e calitatea, nu cantitatea. Al' cu coarne isi freaca manutele satisfacut, dar romanul nostru Ii roaga totusi sa-l lase sa arunce o privire in tabara fiecaruia, macar in ultima clipa, si astfel sa poata alege, ca doar liberul arbitru e garantat chiar si pe pamant. Sefii, mari parolisti, cad de acord!
Ajunge in Rai si ce sa vezi: eraaa o plictiseala, fratele meu, in Raiul asta
... pe un norisor un ingeras canta plictisit la o harpa
.....
Ajunge si in Iad, unde: suuuuper chef de burlacie, fetite, bauturica .... distractie maxissima......
Alege romanasul partea distractiva, dar nu trec 3 zile si cum se plimba linistit Dumnezeu pe la marginea Raiului lui, vede peste zid, in partea adversa, un roman care tipa la EL de zor, dintr-un cazan in flacari, in timp ce niste dracusori mai aruncau cate un betigas in foc, asa in joaca: "Doamne, de ce nu mi-ai spus ca asa arata Iadul?"
" Copilul meu, timpul a fost scurt, ai avut de vizionat un demo........
Mai am bancuri cu moartea unui homosexual, moartea unui mare programator, 2 bancuri cu avocati..... dar difusez numai la cerere... caci vad monitorizarea