Oligospermie (10) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 4

princess spune:
Salutare la toata oligospermia din lume!
Observ ca pe aici, mai degraba, este vorba de normospermie; in cazul asta, noi ce ne facem? Oricum, jos palaria pt. faptul ca stati cu noi aici sa ne incurajati si sa ne faceti viata mai senina! Noi pt. voi suntem NORMO, nu-i asa?
Oana,pai asa nu se poate! Fara tine subiectul trece pe locuri codase, iar sarea si piperul ... in cantitati cam mici! Lasa avocateala si vino la noi ca avem nevoie de nebunie, veselie, bascalie si de povestioare cu talc spuse in fapt de seara!
Petermane, cu rezultatul tau de normo ... asteptam concretizarea!
Ceilalti masculi, Greu, Titelu, unde au disparut?
Diciu, mai faceti si spermograma sau am retinut eu aiurea?
Va imbratisez cu drag pe toti si toate!
pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

diciu spune:
da princess..facem si spermograma...in max 2 saptamani sa fim gata cu ea pe 7 oct cand mergem la doctor...am asa niste emotii....eu am vrut s-o repetam mai repede...uram valoarea aia de 0,1 mil....dar sotul meu n-a vrut si poate a fost mai bine....sper din toata inima macar sa creasca nr si mobilitatea atata cat sa facem doar FIv fara ISCI....si poate chiar si insamantare artificilala...oricum...sa aibe de unde alege ceva materie buna si sanatoasa....asta sper..mai mult n-am cum...

Carmen.cita spune:
Buna seara, dragii mei! V-ati lamurit ca munca dauneaza grav sanatii... iar cu ereditatea, ce sa mai spun, mama are 4 copii, oare eu nu-i seman deloc?
Diciu, bafta la analize, inclusiv la spermograma, sa vii cu o valoare care sa doboare recordurile!
Thea, simt ca ai aceleasi emotii ca si mine, asa e in apropierea momentului adevarului! Te asteptam cu vesti!
Hai va pup pe toti, si sper sa mai treceti si pe aici cand veniti din delegatii!

diciu spune:
carmen.citamerci frumos scumpa de gandurile tale...daca va fi sa doboram recordurile de crestere a calitatii spermogramei...va fi totusi o minune...

princess spune:
Bafta multa, fetelor! Sa veniti cu 2 liniute ca sa ne mai bucuram si noi si sa mai prindem aripi!
Diciu, bafta si voua la spermograma; eu sper ca rezultatul sa va confirme ca cel anterior a fost o greseala!
pentru toate fetele!

beatrix spune:
salutare!
ce liniste prin salonul asta!
diciu, bafta multa cu spermatograma! cand incepi fiv-ul? si eu sunt in pregatiri! poate ne nimeri amandoua in aceeasi perioada!
carmen.cita, thea bafta si voua si va astept cu rezultate pozitive!
Oana, pe unde umblii? nici un banc, nimic... pt voi si un week-en placut!
Beatrice
Perseverenta genereaza succesul!

diciu spune:
pupici dulci fetelor
noi plecam la munte...va scriu luni...
pana atunci sa auzim numai de bine...

princess spune:
Weekend placut tuturor, fie OLIGO, fie NORMO si sa ne auzim de luni incolo cu vesti numai una si una!
Va pupacesc pe toti!
pentru toate fetele!

greuceanu spune:
Buna Ziuaaaa
Cineva promisese ca nu vom ajunge niciodata pe pagina 2 dar se pare ca usor,usor nu mai ramane nimic din noi.Am fost si eu putin plecat si cand ma intorc ce vad?Au fugit toti care-ncotro si cu patalama si fara,n-avem sare n-avem piper:vai de capul nostru.
Peterpane:cum postezi melodii aici ca am si eu vreo doua?
Va urez un weekend productiv.De fapt re-productiv.

peterpan spune:
Buna dimineata,
Bine ai (re)venit Greule ! Si eu auzisem pe undeva ca subiectul asta nu poate ajunge pe pagini inferioare. Da' ne-au mintit ! Nu stiu cum poti posta muzici. Ideea ar fi cam ca la imagini, sa le upload-ezi pe un site si sa inserezi aici link-ul. Eu pun link-uri de pe un site (de muzica clasica) care le are deja upload-date.
Povesteste-ne pe unde ai fost si ce-ai vazut, ca lui MOana i s-a scurtat cablul de alimentare de la computer si nu-i mai ajunge pana la priza. Si oricum nu e numai ea, saracuta, in situatia asta...