Cu dragoste, din IASI (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Vlad a atins in ordine: stetoscop, foarfeca, a ridicat mai cu nadejde un card si un inel de aur, pe care i le-a inmanat strangator lui taica-sau.
cam atat imi amintesc, trebuie sa mai revad inregistrarea video a evenimentului!
am facut poze exact la 17,40, ora nasterii...
toata ziua am retrait "aventurile" din maternitate si experienta nasterii - pe care nu m-am invrednicit (inca) sa o scriu la "povestea nasterii".

n-am fost foarte inspirata cand am ales sa-i facem petrecerea vineri; am vrut sa fie chiar de ziua lui, dar pana sa ajunga nasul de la servici l-a cam apucat oboseala si crizele...

dar pana la urma a fost ok, a degustat si putina frisca si ciocolata - pentru prima oara in viata!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Mamico asteptam sa ne spui peste 25 ani daca Vlad e doctor sau nu.

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Deci azi am taiat si noi motzul.Bine,a mai ramas par si mai putem repeta operatia de 5-6 ori,ca dumnealui e pletos ca o fata.Cand a fost sa aleaga:intai a ATINS banul,apoi a LUAT cheile de la masina, banul din nou si pixul si pe toate trei mi le-a dat in mana... strangator ca si Vlad, eu fiind banca.Apoi le-a luat pe toate celelalte in mana si mi le-a dat.Hmmmm...cartea a fost printre ultimele,dar ma consolez ca a luat pixul,deci sper ca ceva, ceva 'telectual' tot va fi.Si daca nu telectual,macar primar,sa semneze ca el,ca tot are pix.
A suflat,cica, si in tortuletz,ajutat de surioara,dupa care si-a bagat mainile in el si in loc sa duca la gura,se uita asa...scarbit parca la maini...ca e murdar.Dar s-a spalat apoi bine in paharul meu de sampanie si de data asta a bagat toata mana in gura....hmmmm..
Ah...ca uitam...dupa ce a luat cele 3 lucruri,s-a intins de fapt la oualele umplute din fatza tavii......oare se pune?
Cred ca tati e dezamagit ca nu a luat mouse-ul...dar daca ii puneam o tastatura...sigur o inhatza din prima,ca tare o mai pandeste.
Pe tava ,pe langa banul de argint,pe care l-a luat in mana,nashul a pus 50 de euro...si cand aranjam tavitza,ii tot impingea in fatza, mai deasupra...sa vada finul mai bine ce trebuie sa ia.Oricum,a fost dragut si ne-am distrat.
Va pupic,

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Stetoscopul si foarfeca - sa dea Domnul sa fie un chirurg eminent.
Iar cheile de la masina + ... = director la BMW de ex.
Am o intrebare la voi, caci se asta intrasem aici, ati vazut prin Iasi martipan? Sau pasta de migdale sau coloranti alimentari?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor am fost si ne-am intors cu bine. E drept ca a trebuit sa ocolim prin Slobozia, dar am ajun scu bine. A plouat toata ziua in Bucuresti, asa ca in afara de sala polivalenta nu a ajuns nicaieri, dar am fost la Baby Expo...si m-am mai cultivat ca sa spun asa.
Herra, felicitari pt viitorul chirurg, cum zicea cineva pe aici. Nora felicitari si voua pt puiut...ca va fi bancher sau dealer auto sau iar bancher...veti vedea cu timpul.
Mateiul e tot racit, acum si Paul si eu suntem raciti bine...cu nas care curge, stranuturi si dureri de cap si gat. Octavian da si el semne cu un pic de tuse seaca deocamdata. Astept sa ne face bine si cred ca o sa fac o investitie intr-un vaccin antigripal, ca acum doua saptamani am fost iar bolnavi toti, mai putin Otto.
Otto, incepe sa cam scartiie cu scoala...lui nu i-a prea placut sa deseneze si de scris va dati seama ca nici atat. Si este incet...si ramane in urma la scoala...asa ca am ajuns la concluzia a vreo 2 luni tre sa fiu mamica in primul rand...si apoi sa mai vedem de altceva.
Haideti ca tre sa ma apuc de liniute orizontale lungi facute la mijlocul patratelelor.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ati fost special pentru baby-expo?

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Mai mamici,
voi ati facut copiilor vaccinul Varilrix? Eu i l-am facut vineri lui Alex. Era OK. Si ieri toata ziua a fost OK. De aseara insa nasucul infundat si ochisorii ii curg... Fara febra si cu aceeasi pofta de joaca... insa cu nasucul curgator si cu ochisorii rosii si la fel de curgatori.
Sunt efecet adverse dupa vaccin sau e o coincidenta?

Herra as iti traiasca Juniorul si sa creasca mare si frumos, sanatos si norocos. Si sa va bucurati de el.

Nora sa iti fie de bine! parca asa se spune la nasi, nu?

Gabriela bine ai venit. Am gasit azi in PoduRos IRS 19, un autoimunostimulant. Poate face bine sa ii ajuti pe puiuti putin si chiar si pt voi si sa va intariti putin organismul. Sanatate multa.

lgireada - incearca la Select pt martipan sau la PatiFrance pe CuzaVoda. Coloranti alimentari nu am cautat dar gasesti cred ca la Metro ce vrei.

Pe 6 oct botez un baietel. Cei cu experiente mai recente ma pot pune si pe mine la curent cat mai da nasu'? Inafara de hainute, carucior etc., cat se pune in plic?

O saptamana placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

quote:
Originally posted by l_carmen2003

lgireada - incearca la Select pt martipan sau la PatiFrance pe CuzaVoda. Coloranti alimentari nu am cautat dar gasesti cred ca la Metro ce vrei.

Multumesc pt raspuns. M-am gandit sa ma duc si pe la cofetarii, dar niciodata nu am vazut la raft asa ceva. Iar in Metro, ori nu vad eu, ori nu gasesc coloranti
pt tine

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicuta spune:

Neata la toata lumea!
Gabi,multa,multa sanatate la toata familia!Spor la scoala lui Otto!
Nora,sa+ti traiasca comorile si sa dea Domnul sa se implineasca ca Rares sa ajunga mare bancher!
In legatura cu vaccinul exact la fel am patit eu cu Daria,oricum am fost cu ea la medic,multa sanatate pt Alex!
Va pupacesc si va doresc o saptamana minunata!

LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Multumesc la toata lumea pt urari si ai vostri sa fie sanatosi si sa ajunga cei mai cei,sa avem toti pile
I_carmen2003....puradelul e al meu,nu am nashit,io sunt mama motzatului.Oricum,merci de urare.
E bun si bancher si director la BMW,mai ales ca asa masina am vrea.
Asaaaaaaaaaa...si mai facem cuconiada sau nu?Dar nu duminica,ca e zi moarta in PUB.Mai bine zis...noapte moarta.Si o facem si cu husbanzii,sa-i distram si pe ei
Va pupic

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput