Cu dragoste, din IASI (17)
Raspunsuri - Pagina 6
GabrielaG spune:
Fetelor,
Multumesc de intrebare, dar Matei tuseste mai urat si plin. Am tot ametit-o eu cu una alta, dar cred ca trebuie sa ajung iar la un consult la medic.
Adriana, bine ai revenit din vacanta. Ne bucuram ca ati dus-o bine, speram a la anul sa va urmam exemplul. (speram).
In rest maine am vrea sa ajungem la Bucuresti...dar cu inundatiile astea nu mai stiu ce sa zic. Sper sa fie bine,
Va pupam, si numai bine la toata lumea,
Gabriela si baietii
cicuta spune:
Multa,multa sanatate lui Matei!Drum bun la Bucuresti!
LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos
cicuta spune:
Herra(scuze nu stiu prenumele tau),dar esti tare cu bancurile!!!acum am intrat la capitolul bancuri...sunt super tari!!!
cicuta spune:
Tot eu sunt!Dar trebuia sa va spun ca am luat restanta si sunt fff bucuroasa!!!Pa,va pup!!!
herra spune:
Luminita, multumesc de aprecieri! n-am mai intrat la FAZAN ieri...sa vad acum.
Gabi, eu zic sa mai asteptati cu plecarea la Bucuresti! cineva plecat dimineata la 3 s-a intors in dupa-amiaza asta, dupa incercari si ocoliri...
PS: noi am ajuns cu bine la Constanta, si maine taiem motul!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
GabrielaG spune:
Herra, petrecere frumoasa. E 3 dimineata si sunt gata de plecare.
Cicita, felicitari.
Pupici,
Gabriela si baietii
herra spune:
Gabi, sper ca ati ajuns cu bine si multumim de urare!
multumim de urare si lui Carmen!
azi Vlad mi-a baloshit telefonul pana s-a inchis si refuza sa se mai deschida; tocmai cand ma cauta lumea sa-i ureze la multi ani!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
cicuta spune:
Draga Herra,sa-ti traiasca flacaul si sa aiba mult noroc in viata!!!Cum a fost la taiatul motzului?Ce a ales de pe tava?Daria mea a ales parfumul,o carte de logica juridica si papiota cu ata...Va doresc sa va intoarceti cu bine acasa!
cicuta spune:
Gabi,sper ca ati ajuns cu bine la Bucuresti!Si mai sper sa va intoarceti cu bine acasa!Ce face Matei?Acum a bine?