Cu dragoste, din IASI (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Herra si Nora,sa va traiasca dezmotatii si sa va bucurati de ei ...nu stiu cat de valabila e chestia cu alesul de pe tavita...primul meu finut(care acum are 16 ani)a ales o lingurita..inca nu e bucatar dar mananca...la greu. Fetita mea a ales prima data dolarii,dar le-a dat drumul repede cand a inceput lumea sa aplaude si sa strige...si apoi a luat o floricica(care nu stiu cum a ajuns pe tavita...)Acum are aproape patru ani si trebuie sa-i cumpar flori de cate ori mergem la piata...nu scap...
Acu...eu cu florile ma descurc,sa te vad pe tine Nora cum ii cumperi BMW..(sau vre-o banca?)

Gabrielag,de ce nu faceti cu totii o cura cu echinaceea,creste imunitatea ..i-am facut Catalinei la sfarsitul lui august si inca nu mi-a racit..(si la mare a stat in apa toata ziua..iar la piscina apa nu era prea calda...)

Lgireada,martipan nu am vazut decat in cofetarii sub forma de figurine sau pe torturi(la Mall si la PatisFrance)dar colorant stiu ca se gasea prin supermarketuri...

Carmen ,nu stiu cat mai da nasul la copil...poate aflu ,noi am botezat acum doi ani si-am dat copilului(pe langa hainute si alte alea)100 de euro,dar a fost botez fara pretentii..acasa nu la restaurant..

Multa sanatate tuturor..

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Carmen nasii dau cat isi permit si cat vor, stiu ca e 100 - 300 euro.
Acuma depinde si in ce relatie suntei cu bebe si parintii sai(daca sunteti rude) si de locul unde e petrecerea(acasa sau restaurant).

noi
idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by Nora

Multumesc la toata lumea pt urari si ai vostri sa fie sanatosi si sa ajunga cei mai cei,sa avem toti pile
I_carmen2003....puradelul e al meu,nu am nashit,io sunt mama motzatului.Oricum,merci de urare.

Nora

Comorile Norei

Nora, hai scuza-ma... Sunt cu capul in nori... oricum sper ca nu vrei un miel acum ca tot am gresit... Sa iti traiasca voinicul si sa fiti sanatosi. Eu am in cap una si buna cu nasii, asa ca ...

Mamici sunt necajita caci Alex e super mucos ba mai si tuseste de dimineata si cred ca azi il duc la dr. Pacat de zilele frumoase pe care el le petrece in casa. Ba de asta noapte si pe mine ma doare gatul tare de tot. Asa ca bem suc de lamaie si ceai de tei la greu si ... vom vedea mai tarziu... imi e clar ca nu e de la vaccin.

Toate bune si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Stie cineva un hotel/pensiune pt animale (pisici de casa) in Iasi? Pt doar 2 saptamini in noiembrie.
Parintii mei o sa plece 2 saptamini in Franta, la fratele meu si au un motanel (este, de fapt, motanelul meu) de 8 ani, foarte jucaus, alintat si cuminte. Nu pot sa il lase singurel in casa, pt ca vor deconecta centrala pt caldura si in noiembrie va fi foarte frig pt el.
Asa ca ne-am gindit sa il lasam la un hotel/pensiune pt animale de casa in perioada aceea. Vrem sa fie un loc bun, in care au multa grija de animalute, indiferent cit costa.
Va rog ajutati-ma, daca stie cineva ceva de genul acesta.

Multumesc.

Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumim inca o data pentru urarile pentru Vlad!

Carmen, multa sanatate lui Alex, sper sa-i treaca repede sa se bucure de zilele astea frumoase!

Oana din pacate nu stiu pe unde sunt pensiuni pentru animale; dar poate stie cineva!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Oana, incearca la salvanim
http://www.salvanim.ro/continut/gaz.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am revenit si eu. Acum sunt mai ocupata, ca am reinceput serviciul, dar parca si cu mai multa energie. Ba chiar m-am inscris si la un master. Or sunt inconstienta, or chiar cred ca pot sa le fac pe toate! O sa va spun dupa 1 oct. cum va fi. Faza e ca ma simt o tzara vinovata ca il las pe Stefan la mama si chiar cu Radu (sotul). Nu neaparat fata de Stefan, vreau sa se obisnuiasca si cu altcineva, ci fata de ei, de mama si de Radu. Stiu ca e aiurea sa simt asa, dar...

Gabriela, m-ai binedispus cu povestile cu matei la gradi, cu pantalonii invers. Si cu liniutlele orizontale din doua in doua spatii (am inteles bine, parca asa erau, nu?!) Of! Si finutele mele au inceput clasa I, iar mama lor e la fel de stresata. Ajungem oare sa regretam timpul in care erau copilasii nostri mici si dormeau in carut? Tot ce-i posibil
Sanatate multa pentru toti cei raciti. Si Stefan are o forma urata de viroza. Parca prea repede au inceput, nu?
Hai ca plec. Trebuie sa fac planificari.
Chiar daca nu scriu aici, va citesc. Iar daca se pune de o intalnire...contati si pe mine.

Oana si Stefanel

http://community.webshots.com/user/ghinetz

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Carmen,nici o problema,ca doar mi-ai zis de bine...si chiar mi-a fost bine.Oricum,pentru miel,te contactez la Pasti...sa nu te faci ca ai uitat.
Adriana,multumim frumos si va intoarcem urarile.Cat despre faza cu tavita...hmmm..dar nu cred ca trebuie sa-i iau eu BMW...ci el isi face rost...treaba lui,l-am pus eu sa ia cheile?Cred ca s-ar traduce ca ii vor placea masinile...sau sa le conduca.Dar se pare ca si banul va fi la putere si adevarul este ca de cand s-a nascut,tot produce saracul copil...si profitorii de parinti...tooooot traiesc pe spinarea odraslei.Deci...tot asa sa fie!
Carmen,azi am facut si noi vaccinul ala plangacios si ma astept la inundatii in zona.Dar stau si cu grija...'desteapta' de asistenta era si ea racita si tot mi l-a luat in brate si l-a pupat,de imi venea sa-i bag eu acul ala in creier,ca poate ii trecea prin minte ca imi poate molipsi copilul si tocmai dupa vaccin.Deci...asteptam si noi sa vedem ce va fi.Si faza criminala e ca dupa vaccinul asta antirujeolic,etc,ca-s vreo trei in unul...nici nu are voie sa manance fructe,legume,oua,ficat... deci doar cartofi , lapte, branza, carne ... offffffff ca tare-i greu pt mancaciosi.
Am auzit si eu de tratament cu echinaceea,cica e teribila.Dar al meu e prea mic pt asta,din pacate.
Gabi,cum se mai simte Matei?
Sanatate la puiutii vostrii si voua, si mai ales...liniste (daca e posibil).
Va pupic,

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Buli, Herra, Darria, multumesc mult pentru raspunsuri. Deocamdata nu am gasit nimic.
Prietenii de familie nu au timp sa stea cu Mitzu (au servicii) si nici nu au pisici; iar rude nu prea avem in Iasi.

Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by buli

Oana, incearca la salvanim
http://www.salvanim.ro/continut/gaz.htm

corect
am mai scris si la celelalte subiecte ale tale pe tema asta.
nr de tel 212184

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput