Mamici de ianuarie-februarie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Catalina, de ce nu discuti cu doctorul? Poti sa-l intrebi si pe el ce parere are.
Eu asa am procedat. Dupa cum am spus, in cazul meu nu exista o alternativa decat eczariana.

Dar il poti intreba ce parere are despre cazul tau. Si el iti poate raspunde care considera (ca medic) ca sunt atuurile uneia dintre variante.

Sa stii ca la cezariana (vorbesc acum despre Buzau, pentru ca in alte orase stiu ca se poate si altfel) medicul nu te programeaza la cezariana inainte de termen.
Adica, chiar daca faci cezariana, ajungi la spital tot atunci cand ai contractii sau ti se rupe apa.
Asta pentru ca bebele sa fie pregatit pentru nastere, pentru ca la o nastere provocata, mai devreme de termen pot aparea complicatii.

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

neata fetelor.
Si mie mi-e frica de nastere si ma gandesc zilnic la chestia asta, dar dr. mea nici nu vrea sa auda de cezariana; a zis:"eu de buna voie si nesilita de nimeni nu te tai";
Asa ca exclud aceasta varianta.
As vrea epidurala, dar am inteles ca si asta depinde de medic.....
Mi-a plecat sotul in delegatie.. si diseara o sa dorm singurica in pat.......si nu-mi place!!!

Toanca si bebe Matei Alexandru 22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Am sa vorbesc cu T in curind...eu stiu ca este adeptul nasterii naturale...dar mai este o chestie: cind m-am nascut am fost suspecta de luxatie de sold...nu stiu daca a fost asa sau nu, dar mama mi-a zis ca la o nastere normala este posibil sa fie afectat iar soldul si Doamne fereste sa nu patesc ca unele femei care au avut probleme si dupa nastere au ramas cu un picior mai lung si unul mai scurt...o tipa cu probleme de sold a pus intrabarea pe siteul lui T daca poate naste normal si el i-a zis ca daca nu schioapata sigur ca da, totusi si pare ca ea schiopata si avea n radiografii, asa ca pina la urma cred ca a nascut prin cezariana..oricum am sa discut si cu T, desigur!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Buna dimineta fetele dragutele,
Mama mia ce viteza aveti la scris.Abia am reusit sa citesc tot si mi-a placut partea cu soacrele.Eu de cand m-am mutat la noul sediu,pe langa faptul ca nu-mi place mai deloc noul colectiv nici nu mai am timp sa intru asa des.Ma termina astia cu munca si abia astept sa intru in prenatal.Unde mai pui ca mi-au pus sofer la dispozitie ca sa vin cat mai mult la servici .
Eu sunt mai bine si nu am mai avut contractii.
Fetelor am si eu o dilema:ati auzit ca dupa o nastere cezariana sa fie cea de-a doua naturala?Dr.mea spune ca acum tot cezariana si nu discutam altfel ca nu se poate.Eu cand ma gandesc ma trec toti fiorii(sunt mai sperioasa).
Cand e babyexpo anul acesta?
Dana ma bucur ca Oana e bine la cresa si sper sa se acomodeze repede.
Va pupic si revin mai tarziu.
Lacra,24 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Lacra 23-25 sept. la Sala Polivalenta..orele 10:00 - 19:00

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laury_christin spune:

Trebuie sa recunosc ca am o soacra tare faina.Ne vedem cam o data la 2 saptamani. Sotul meu o suna cam 1-2x pe saptamana.De fiecare data intreabva cum ma simt.Ne-a cumparat deja caruciorul pentru bebe si impreuna cu parintii mei mobilierul in camera bebelusului.
Saptamana trecuta mia- adus un imens buchet de flori.De fapt cumparase pentru ea, cealalta cumnata si pentru mine. Eu o consider de treaba.Nu vine sa ma ajute, adr sincer nici nu am nevoie.Stiu ca nu pot conta e ea sa aiba grija de copil fiindca e deja porea batrana (70) de ani dar parerea mea e ca are suflet bun si in caz de urgenta mi-ar fi aproape. Nu stiu daca are ceva impotriva mea.Cand sunt la ea ma respecta cand vine la noi o respect. Cu siguranta nu eo persoana foarte calda dar isi da silinta.
Si daca avem nevoie de sfaturi o sunam.
Si-a dat si ea cu parerea la toate cand au fost de cumparat , noi am ascultat, dar de cumparat a cumparat ce am vrut noi si nu ea.
Cred ca e relatia ideala. Sunt convinsa um va fi mai incolo.

Dar nu a fost intotdeauna asa. Prima data cand m-a vazut nici nu mi-a adresat un cuvant, si se uita si cam urat la mine (eu romanca, ea olandeza). Dar cum m-a invatat pe mine mami: zambeste si fii prietenoasa! Macar din respect si tot te va place...Si asa a fost...Daca ma vorbeste pe la spate e treaba ei./...Eu am viata mea fericiota alaturi de sotul meu asa ca oricum nu ma intereseaza. Sfatul meu: fiti destepte si aveti numai de castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Neatza gagici!

Ieri am avut o zi foarte frumoasa, a nascut prietena mea si seara am fost sa vedem BB - fetelor, o frumusete de baietzel de 57cm si 3,700 cu parul lung de 2-3 cm in cap, o splendoare cum nu am mai vazut in viata mea! Am fost tot timpul cu ochii in lacrimi, mamica se chinuia sa-l alapteze... a fost superb! A nascut foarte usor, cu epidurala. Au taiat-o jos dar nu a durut-o decat foarte putin. Ce sa va zic, si acum imi vine sa plang cand ma gandesc ce frumos si perfect e copilul ala!!
Amuzant a fost ca sotul meu a vazut pentru prima oara un copil nou-nascut si a fost socat de cat era de mare si nu intelegea pe unde a iesit? Si m-a intrebat de mai multe ori daca ma fac la loc dupa aceea?? Ne-am tavalit de ras!
Oricum ,Catalina esti mortala... saracul Dan, a inteles ca trebuie sa-si cheleasca minunatia!!!! Criminala faza!
De nascut eu vreau neaparat sa nasc natural... sper sa nu fie nevoie sa fac cezariana! Eu cred ca e bine pentru copil sa aiba aceasta prima victorie, sa treaca prin canal... adevarul e ca mie nu mi-e frica deloc de nastere si nu ma gandesc deloc la asta! Mi se pare mult mai grea sarcina si dupa aceea cosmarul meu: alaptatul!!!

J 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

'Neata fetelor si mamicilor!
Cata, ce frumos!!! La multi ani sa traiti fericiti si sa sarbatoriti asa de frumos in fiecare an pana la batranete!!

Si mie mi-e cam frica de nasterea naturala. Eu ce sa zic.. sunt si cam micuta de statura si in solduri....dar ma trec fiorii si cand ma gandesc la cezariana...cu taietura pe burtica...Eu am facut anul trecut in octombrie o laparoscopie pentru un chist endometriozic si n-am avut decat 3 gaurele mici in burtica si 1 in buric, dar.....o saptamana am mers ca baba Dochia, la 90 de grade, ca nu puteam sa imi indrept spatele de durere!!! Asa ca nu stiu ce sa zic?!
Pe de alta parte ma gandesc si la dr. mea care e superocupata si solicitata la spital cu fertilizari si operatii si decat sa ma apuce nasterea si ea sa nu fie disponibila sau pe la cine mai stie ce conferita si sa nasc cu cine se nimereste pe la Giulesti...mai bine ma programez la cezariana si asta e, stiu ca vine sigur!!!

Kikiriki 16 si Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Am inteles ca sunt unele alimente sunt interzise in sarcina! Eu am o oarecare dilema, dupa ce am mancat salam de sibiu la greu am descoperit ca este un produs crud si uscat. Asta intra in categoria carne cruda?! Si nu avem voie "fructe de mare"? De ce?

daniela 19 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Buna dimi bruticute cu bebei!
Azi sunt happoy ca m-am trezit si nu ma doare burtica nici o contractie la orizont, Doamne ajuta a ma tina cat mai mult si sa fi depasit acea perioada. Se pare ca bebelinei i-a priit plimbatrea de azinoapte si nu mai face fitze. Am ajuns la 3 noaptea acasa pt ca am facut o plimbarica pana in Bucuresti la aeroport, a venit sora lui Ovi din SUA si eram tare nerabdatori sa vedem lucrusoarele de bebe. Dar surprise, i-au ratacit bagajele si ajung doar deseara. Nu mai spun ca eu la ora 3 eram fresh, o noutate f mare pentru mine si la 9 ma chinuiam sa mai dorm. MAi fetele, eu stiam ca gravidutele sunt somnoroase tare, dar la mine nu e deloc asa.
Catalina, mi-l si imaginez pe sotul tau ce derutat trebuie sa fi fost.
Pupici si o zi usoara cu bebei activi tuturor.

Ralu 23+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos

Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png

Mergi la inceput