Mamici de ianuarie-februarie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 10
T_Ioana spune:
Buna fetelor!
Sper ca sunteti bine cu toatele! bee aseara m-am bagat la nani pt ca eram obosita....si in fiecare noapte adorm cu caretea de legislatie rutiera pe piept, nedeschisa bineinteles
!
Ioana
si
25+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
alina80 spune:
BUNA FETELOR!
Abia am reusit sa ma trezesc la 11 si as mai fi dormit cateva ore.
CATA, ma bucur ca te-ai distrat aseara! Inca o data multi, multi ani impreuna! Si eu i-am dat tot aseara vestea lui Gabi ca va trebui sa ma ajute cu rasul inghinal. A zis ca ok, dar ca asta e tortura din partea mea, ca de prestat nu prestez, vreau doar sa i-o arat si sa-mi pun chiloteii la loc.
Ce sa zic, cam are dreptate.
DANA, vad ca nici cezariana nu este atat de ingrozitoare cum credeam eu. Dar cu toate astea, eu tot normal vreau sa nasc. Vreau sa pot sa ies cu Ayan afara cu caruciorul si cand e tati la servici, si asta fara ajutorul socroseniei, evident! Si cred totusi ca nu as putea ridica pe scari caruciorul. Oricum, e prea devreme sa facem planuri. Trebuie sa vedem cate kg. au bebelusii si cum sunt asezati. Si mai e ceva timp pana atunci.
Fetelor, pe mine ma tot framanta ceva: la toate echo la care am fost Ayan statea cu capsorul in partea stanga. Eu dorm toata noaptea pe stanga, am inteles ca asa si trebuie. Adica eu il tin saracu' toata noaptea cu capsorul in jos?
JANINA, ce tare a fost sotul tau! Ii era teama ca ramai asa?
Si Gabi a vazut prima data in Decembrie la prietena mea un nou-nascut si i s-a parut mic. N-a vrut sa-l ia in brate sa nu-l raneasca in vreun fel. Sper sa nu-i fie teama sa-l tina in brate pe Ayan. Eu ma mai si bazez pe el cu baita la inceput!
23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
ank si bb spune:
buna burticoaselor!
am reusit in sfarsit - singura, caci al meu sot amana de o saptamana! - sa fac albumul pe yahoo.

asadar am si io album...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
abia astept sa intru in prenatal, dar am inteles ca nu am cum sa intru mai devreme de luna a 7-a...
in rest sunt bine, mare si
, nimic nou, bebe are 25 de saptamani!
va pup pe toate si va doresc burti usoare!

varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png
Bee spune:
Janina, cred ca si sotzul meu ar fi avut aceeasi reactie! Imediat dupa ce a aflat ca sunt insarcinata, se gandea daca viatza noastra sexuala dupa ce o sa nasc natural o sa mai fie la fel!! Si acum e cam in dubii! Isi imagineaza tot felul de chestii!
Si eu ash vrea sa nasc natural, dar mai ramane de vazut cum urca placenta mea si cum se prezinta bebele! Fetitza mea era cu capul in jos la ultimul control si doctorul nu era prea incantat. Sincera sa fiu si mie mi se pare grea sarcina si mi-e groaza de alaptat, asha ca nashterea normala, e undeva la mijloc si parca nu ma sperie asha.La mine in familie nu shtiu pe nimeni sa fi nascut cu cezariana. SI s-au chinuit ceva femeile, mai ales la prima nastere si tot au facut 2 copii! Si vorba Alinei, eu sigur o sa-mi scot fetitza singura cu carutzul pe scari, deci trebuie sa fiu apta, nu sa ma chinui dupa operatzie!
Bee
24+
si Fetitza
alina80 spune:
Am si eu o inttrebare: nu avem voie menta? Ca eu ma tot sparg de vreo 2 zile de ciocolata cu menta si am citit acum (am eu o lista cu plante contraindicate in sarcina) ca nu avem voie. Dar de ce oare?
Sper ca n-am facut vreo prostie!
23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
utocatalina spune:
Janina si Ralu, cu adevarat Dan a fost nitel socat...bine ca l-am lamurit ca era sa-i pice furculita din mina!
Janina ma bucur ca prietena ta a avut o nastere usoara...si un baietel perfect...super! Marchplayer eu maninc la greu salam de sibiu ca asta imi place si nu mi-e frica deloc!Ieri mi-am mai luat 300 gr..
Ioana deci dai pina la urma examenul? Alina are dreptate cu tortura gabi, mai ales ca tu chiar nu i-ai mai dat-o!
La mine la ultimile 2 eco Bianca era cu capul jos, stinga...si eu imi faceam probleme ca-i vine singele in cap...si ca stau pe ea, cind ma intorc pe stinga...se pare totusi ca nu-i nimic...e numai o teama de a nostra nefondata!
Ank ma uit acum la album...mama 25 de sapt...mai ai nitel pina la prenatal...eu abia la 1 noiembrie!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Alina nu cred ca menta este vreo problema...eu am baut destule ceaiuri de menta pina acum..intr-o zi am baut chiar 3 ceaiuri!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
toanca spune:
La mine la ultima eco, bebe era in lateral cu capul in partea stanga...
Si cand il simt, tot pe lungul burtii il simt.
PS ank si bb Nasul tau a fost cumva Rosca?
Ce mica e lumea....
Toanca si bebe Matei Alexandru 22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
utocatalina spune:
Ank frumoase poze...sa inteleg ca albastru este culoarea ta preferata?![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
Maria28 spune:
Salutare fetelor ,in sfarsit intru si eu dupa atat amar de vreme ,merge netuuu
Am fost ieri sa imi iau rezultatul analizelor ,dar asa analize nu ma asteptam sa vad ...nu inteleg nimic ,sunt niste nivele min-max ,eu intru dupa marimea sarcinii si a bebeului in normalitate ,dar mai mult nu prea am inteles ,la mine zice asa valorile AFP este de 32,5 IU/ml si la 15 saptamani cat aveam eu cand le-am facut limitele erau de la min 13,0- si max 60,0 ,deci eu cu 32,5 am o sarcina normala .Deci nu mai e cazul sa fac si alte analize ,am inteles daca valorile ar fi fost mai mici sau cu mult peste ,trebuia sa mai fac niste analize .Ma bucur ca e bine bebe si nu mai trebuie sa fac nimic .A mai facut cineva astfel de analize ?
Cata la multi ani ,sa fiti fericiti si sa aveti o familie frumoasa !
Rali ma bucur ca esti bine si nu te mai doare burtica ..... la capitolul somn stau mai mult treaza ,poate suntem noi prea stresate .
16+