Mamici de ianuarie-februarie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
kikiriki spune:
Alina, nu e nici o problema cu menta doar din cate stiu ea are si efect constrictor, adica te cam constipa. Dar daca nu ai probleme cu asa ceva atunci e OK. Eu daca beau un cei de menta imediat ma constip!!
Fetelor la cate saptamani se intra in prenatal??? Ca abia astept si eu !!! Eu am intele ca la 31 de saptamani! Asa este??
Kikiriki 16 si
Luanna
kikiriki spune:
Maria, ai facut triplu test??
Si cat a durat pana ai luat rezultatele?? Eu trebuie sa il fac maine sau poimaine dar eram curioasa cat dureaza pana la rezultat??!!
Bine ca au iesit toate bine, bravo !!!
Kikiriki si
Luanna
dana_ene spune:
Ank, ma bucur ca ai reusit sa faci album
.
Ce bine se vede burtica !
Wow ! Ai fost o mireasa foarte frumoasa.
Am adaugat pozele tale pe site (la Mamici si la Mami si Tati)
Aveti dreptate cu problema caratului caruciorului.
Dupa cezariana nu e indicat sa ridici greutati.
Eu nici pe Oana nu o prea luam in brate.
Pentru alaptat ma asezam pe fotoliu si mama mi-o aducea in brate.
Alina, sa stii ca nici Cosmin nu a tinut-o pe Oana in brate decat pe la 2 luni. Il mai fortam eu s-o ia in brate ca sa le fac poze, dar ii era teama sa nu-i faca rau, pentru ca i se parea mult prea mica si fragila.
Asa ca s-au mai vazut cazuri
.
Dar acum sper sa ma ajute mai mult, mai ales ca mama mea se va ocupa de Oana.
Lacramioara, eu nu as risca o nastere naturala dupa o cezariana. Din cauza ca uterul prezinta cicatricea de la cezariana anterioara, exista riscul ruperii uterului in zona respectiva in timpul eforturilor de la o nastere naturala.
Foarte periculos si pentru mama si pentru copil. (eu am auzit de un asemenea caz si nu vreau sa te sperii mai tare, dar crede-ma ca nu s-a terminat bine).
Fetelor, vroiam sa va spun de dimineata ceva, dar... am uitat... deh !...varsta !
Lunea de la ora 23:00 pe Discovery a inceput o serie de emisiuni despre nasteri. Fooaaaaaaaaaarte interesant !
Prezinta evolutia copilului de la conceptie pana la nastere.
In emisiunea de luni seara au fost prezentate si 3 nasteri naturale.
Va sfatuiesc sa urmariti emisiunea, chiar daca e la o ora tarzie. Merita din plin !
Daniela
(18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
bumbita spune:
fetelor, am si eu o intrebare..vi s-a intamplatat pana acum sa aveti o pata micuta roz deschis-decshis pe chilot....trebuia sa ma "imbolnavesc" in perioada asta si nu stiu daca este ceva normal sau ....
utocatalina spune:
Fetelor calculati asa...DPO - 84 de zile si aflati cind intrati in prenatal(totalul este de 126 de zile, dar 42 trebuie luate dupa nastere)...eu ar trebui in jur de 26 octombrie sa intru, dar o sa intru de la 1 noiembrie
..
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Bumbita eu am avut mucus roz in sapt. 6 si in sapt. 10 am avut singerare rosie...tu in cit esti acum?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Maria28 spune:
Kikiriki nu stiu daca se chama triplu test ,mie mi s-a luat sange si dupa o saptamana am primit rezultatele astea .Stii tu mai mult ,asa arata un triplu test ?
16+
alina80 spune:
CATA, KIKIRIKI, bine ca m-ati linistit! Cam intrasem in panica cu menta aia!
ANK, frumoase pozele! Ai avut o rochie foarte interesanta! Casa de piatra si tot ce va doriti!
Fetelor, eu abia astept BabyExpo. Sper sa gasim lucruri frumoase si convenabile ca pret. Gabi zice ca o sa-mi pierd controlul, ca o sa cumpar si ce nu e in plan. M-am facut mica, n-am mai zis nimic pentru ca si eu ma vad luand-o razna printre atatea hainute si lucrusoare de bebelusi.
Fug sa pap ceva si va mai scriu.
Va pupic!
23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
kikiriki spune:
Maria,
Pai eu cred ca triplu test ai facut daca ti-au evaluat AFP (afla-fetoproteina) beta-HCG si estradiolul neconjugat. De asta se si numeste triplu test. Si l-ai facut in saptamana 15-16, nu ?? Asa si eu, trebuie sa il fac zilele astea. Nu ti-au cerut si o eco recenta?? Am inteles ca interpretarea se face impreuna cu o eco recenta ca sa vada si in functie de varsta sarcinii cum se prezinta situatia.
Bine ca ti-a iesit bine inseamna ca nu exista nici un risc de malformatii sau sindrom Down. Daca erau suspiciuni in ceea ce priveste valorile te puneau sa il repeti sau iti recomandau amniocenteza. Dar nu e cazul al tine!!
Bravo!!
Kikiriki si
Luanna
bumbita spune:
catalina, am 24 +, dar ti-am spus nu a fost rosu, ci roz deschis-deschis si putin....