Mamici de ianuarie-februarie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
marchplayer spune:
Ank esti o mireasa superba dar sa nu-mi spui ca n-ai tocuri ca lesin! Cred ca ai facut ceva sport ca altfel nu se explica
!
Eu nu-mi fac probleme ca nu o sa aiba cine sa plimbe sau sa stea cu copilul dupa cezariana, are matusi, bunici si chiar strabunici! Ar putea si ei sa dea o mana de ajutor mai ales ca acum par asa entuziasmati! Si apropo in legatura cu cele trebuincioase copilului dupa nastere gen carucior, patut, etc, eu am facut o lista (inclusiv marca, pretul si eventual magazinul unde pot fi gasite)si am delegat pe fiecare in functie si de posibilitatile pe care le au sa le cumpere. Poate ca unii au fost mai nedumeriti dar in final au inteles ca asa este mai bine si vor fi scutite ambele parti de situatii jenante in care cadourile nu ar fi pe gustul meu sau al bebelusului! La soacra neeaparat ceva scump scump de tot![]()
daniela 19 fix
utocatalina spune:
Bumbita eu cred ca nu trebuie sa-ti faci probleme cu o scurgere roze si putina...deci nu cred ca inseamna nimic!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Marchplayer eu as vrea sa se ofere ambele parti ca-mi cumpara cite ceva, dar in fapt sa-mi dea banii, dupa care le zic eu ca am luat exact ce ziceau ei...si eu as vrea ca, caruciorul si patutul sa-l cumpere socrii, dar nu stiu daca se ofera, asa ca voi vedea!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
bumbita spune:
multumesc mut, cata! oricum o sa ma duc sambata la un control...nu am mai fost de la 17+, am ceva emotii, asta pntru ca am fost la mare, la munte...asa ma simt bine, dar tot aud de la voi ca va duceti des, iar eu nu am mai fost de o luna si am emotii....
utocatalina spune:
Bumbita stiu cum este cu emotiile...si eu dupa mare tisti la eco, dupa munte la fel...dar am facut ultimile 2 eco la distanta de 3 sapt. una de alta...deci nu chiar foarte des...succes simbata si sunt sigura ca este bine!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
dana_ene spune:
Bumbita, nici eu nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi.
Si eu am avut intr-o zi, pe la saptamanile 12-14 (nu mai stiu
), o mica pata rozalie pe chilot.
Dar n-a fost nimic.
E posibil sa fie din cauza uterului, care se tot mareste.
E bine daca te duci la control, o sa te lamureasca medicul.
Dar de la o mica pata roz SIGUR nu trebuie sa te sperii.
Fetelor, stiu ca va stresez cu Oana mea, dar trebuie sa va povestesc si voua, ca-mi sunteti apropiate si simt nevoia sa va spun.
Azi sunt multumita, Oana a fost mult mai bine la cresa. Educatoarea a spus ca n-a mai plans deloc, ca a papat tot (uraaaaa !!!!), cand a plecat i-a dat iarasi o banana, din care a papat jumatate. Si-a pupat educatoarea, le-a facut PA-PA copiilor.
Acum e vioaie si vesela.
Deci e de bine.
Sunt asa de multumitaaaaaa !!!
Daniela
(18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
kikiriki spune:
Si eu cred ca a buna ideea cu lista de cadouri si cu preturi si tot. Numai ca la noi cu mentalitatile invechite lumea nu ar aprecia gestul care pana la urma ar impaca si ar multumi pe toata lumea, ci ar luao ca pe o ofensa, in sensul ca dupa ce ca iti aduc cadou mai ai si pretentii de marca sau pret! Stiu ca in afara se parctica asa ceva chiar si la nunti si mi se pare OK, dar la noi.....nu stiu daca merge inca. Eu insa o sa primesc de la verisoara mea o gramada de lucrusoare de bebe ca ea are deja 2 fete si gata cu copiii. De fapt mi-a si spus ca le pastreaza pentru mine!! Probabil ca o sa mai cumpar si lucruri noi (pat , carut, masa infasat, biberoane,etc) dar multe hainute o sa le am de la ea(si sunt toate din Germania, hainute bune si frumoase).
Kikiriki 16 si
Luanna
marchplayer spune:
Stiu ca nu prea merge pe la noi cu listuta, dar la mine a prins deoarece acum care mai de care isi da cu parerea asupra marcilor si dupa a lor opinie ar trebui ca bebelina mea sa aiba cam ce-i mai scump asa ca am profitat! Si socrosenia mea, cu care vb. si la ora asta la persoana III, mai mereu spune ca o sa "cumparam", n-am stiut daca se refera sa "cumparam" pe banii mei asa ca am facut-o sa inteleaga ca o s-o facem mai ales pe banii ei!
daniela 19 fix
Bee spune:
Bumbita,eu zic sa nu intri in panica, dar cel mai bine ar fi sa stai cat mai linistita in pat pana te vede doctorul sambata. Din ce-am mai citit eu pe net, sangerarile (desi am inteles ca la tine nu a fost chiar sangerare) in lunile mari de sarcina pot apare de la placenta, mai ales daca e inserata jos, in zona in care uterul se mareste foarte mult. Oricum odihna e de baza, in toate situatiile.
Ank, ai fost o mireasa foarte frumoasa. Numai burta te da de gol ca eshti gravida!Casa de piatra! Cununia civila atzi avut-o inainte, ca acolo nu se prea vede burtica!
Eu la bebelusha nu-i cumpar nimic, inainte s-o vad bine, sanatoasa in bratzele mele! Si am aceeasi pretentzie de la totzi cei din jur! E drept c-o sa fac listutze sa shtie oamenii ce shi de unde sa ia cand eu voi fi in spital!Mai bine cu liste decat dupa inspiratzia fiecaruia, mai ales cand e vorba de carucioare sau mobila! Ce-am vazut pana acum? UN pat minunat de la Miniblu, 12 milioane, patutzul de lemn, cu comoda, cu sertare si masutza de infashat! Mi s-a parut fain si pe net si in realitate! Carutz, inclin spre unul de pana in 5 mil de la BabyCare, pe care am pus mana si nu pare greu si are si cosulet detasabil. Scaun de mashina din ala pana pe la 3-4 ani oricum o sa trebuiasca sa iau. Sotzul meu rade de mine si-mi zice ca la cat am de gand sa cheltui pe trusoul fetitzei, trebuie sa mai facem 2-3 copii sa recuperam investitzia!
!
Bee
24+
si Fetitza
ank si bb spune:
burtici, sunteti niste dragutze!!!!

utocatalina, dana_ene, alina80, marchplayer multumesc pt aprecieri!
marchplayer am avut sabotei cu 2 cm la toc... doar nu eram nebuna sa-mi iau si tocuri. sunt inalta de felul meu iar marius e mic, tot de felul lui... asta a fost, sa ne intalnim si sa ne casatorim ![]()
dana_ene multzam mult de tot pt ca mi-ai adaugat pozele pe site!
utocatalinasi kikiriki, eu am fost la medicul de familie chitita fiind sa-mi iau CM si apoi prenatal. dar degeaba. mi-a spus ca prenatalul se poate da doar din luna a 7-a si 10 zile. nu am mai calculat cu ea data la care ar trebui sa intru, dar cred ca e vorba de cele 63 de zile prenatal din totalul de 126 de zile pre- si postnatal. am intrebat-o despre compensarea dintre aceste concedii dar mi-a zis ca se pot compensa in limita acestor 7 luni. am sa vorbesc si cu ginecoloaga dar nu stiu daca rezolv ceva pt ca intr-adevar in lege se stipuleaza faptul ca doar persoanele cu handicap au dreptul sa intre in prenatal in luna a 6-a. restul - ma refer la cele cu complicatii - isi iau medical pana in luna a 7-a si apoi abia prenatal. eu am calculat si pt DPN = 25 dec, intru in prenatal pe 24 octombrie, cand voi fi in saptamana 31 de sarcina reala, deci ai dreptate kikiriki.
si da, utocatalina, albastru este culoarea mea preferata. ![]()
toanca, nasul meu este rosca.
asa de mica e lumea? de unde il stii?
pupici!
albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png