Mamici de ianuarie-februarie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
toanca spune:
Cata, eu credeam ca intru in luna a 6-a abia cand se implinesc cele 23 saptamani, adica vineri....
E, e tare ciudat calculul asta, ....
Toanca si bebe Matei Alexandru 22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
kikiriki spune:
Ahaaaa, deci asa stau lucrurile...pai nu-i nimic ca o sa aflu si eu vineri care sunt preturile pe la Diagnosis, oricum acum am intrat in hora trebuie sa joc, nu ??!!
Dar la CMU au 3D si 4D??
Si astea costa oare tot 1,5 mil chiar si cu aranjamente??
Kikiriki 15+ si
Luanna
utocatalina spune:
Eu zic ca este 3D la CMU...nu stiu cit costa oficial eco de I, al II-lea sau al III-lea trimestru...daca vrei intra pe siteul lor si intreaba...o sa sterg mesajele neoficiale, ca nu trebuia sa zic aici tarifele si aranjamentele
...
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
pisoi3 spune:
Salutare burticute,
Ma, ce harnice suntem la scris, voi vedeti ce repede terminam capitolele?
Ioana, te inteleg ca iti e dor de sotul tau, nici eu nu pot sa stau fara al meu, parca sunt batuta in cap cand e plecat din Bucuresti, si mie imi lipseste foarte mult, de asta vreau sa fie cu mine si la nastere.![]()
Cu frica, nu stiu ce sa iti zic, poate e bine sa iti iei un animalut sa iti tina de urat, eu cu pisicile mele nu am nici o treaba, oricum nu imi e frica sa stau singura, dar un animalut te inveseleste si iti lumineaza viata. Am o prietena care e ca tine, ii era frica sa stea singura acasa, sotul ei calatoreste mult, de cate ori pleca sotul venea sa stea la noi, asta pana i-am facut cadou un pui de pisica, de atunci nu mai are nici o treaba, poate sa plece sotul oricat ca nu ii mai e frica, plus ca nici la noi nu mai vrea sa vina sa stea ca cica ramane Tibi (pisicul) singur acasa.
Misto subiectul cu socrela, chiar mi-a placut, sa o vedeti pe a mea, ptiu sa nu fie de deochi, nu prea se baga la noi in casa, ea sta la Ploiesti, creste cei doi copii ai cumnatului si ai cumnatei mele, ca ei sunt full de bani si au alte preocupari, cumnata e mondena iar cumnatul munceste destul de mult. Soacra e fosta profa de mate, s-a mutat la Ploiesti ca sa aiba grija de cei doi copii, si ea si socrul sunt baby sitter de vreun an jumate, asa ca de noi nu mai au timp. Plus ca sotul meu e independent, a plecat la facultate in Bucuresti si nu prea mai dadea pe acasa, asta e firea lui, eu trag de el sa ii sune pe ai lui, el a fost crescut de bunici pana la 7 ani si de aia nu e foarte legat de parinti, ii iubeste dar spune ca eu si bebe suntem familia lui acum. Imi amintesc reactia soacrei cand i-am zis ca pe bebe il va chema Mark, a facut o fata de zici ca il vazuse pe necuratul, la care eu am reactionat prompt zicandu-i sa nu comenteze ca nu e copilul ei si ca numele noi il alegem nu ea! Si sotul meu imi tinea isonul, asa ca a renuntat saraca sa mai zica ceva! Ideea e ca eu m-am impus de la inceput si oricum stie ca nu fac decat ce vreau eu, asa ca cel mult ea poate sa imi dea un sfat de care tin cont sau nu, restul ma priveste. La noi nu a mai venit de doi ani, ca de cand e la Ploiesti nu mai are timp sa plece nicaieri, ca au copiii nevoie de ea. Inutil sa va zic ca pe noi nu o sa ne ajute cu bebe, ne-a zis clar, ca ea nu poate pleca de la Ploiesti, daca vrem putem sa il dam pe bebe acolo, va dati seama ca nici prin cap nu ne trece! Naspa e ca eu nu o mai am pe mama si imi lipseste super mult, mai ales acum, dar vedem noi cum ne-om descurca, suntem doi si trebuie sa ne descurcam noi intr-un fel. Norocoase sunteti voi, fetele, cu mamele voastre, sa va traiasca si sa fie sanatoase, sa va bucurati de ele, ca tare important e sa o ai pe mama!
Tata saracul nu e in Bucuresti, in plus e barbat, ce stie el sa faca?
Mai si lucreaza, asa ca...
La ce ii sunt eu recunoascatoare socrelei este faptul ca l-a invatat pe sotul meu sa faca treaba si sa isi ajute sotia, la asta da, tot respectul! Plus ca nu se baga intre noi si nu baga fitile, noroc ca e ocupata cu copilasii aia si inainte lucra, asa ca nu prea avea timp. Dar asa, per ansamblu, e ok, nu e rea si otravita.
Asa ca eu la capitolul soacra stau bine, ne toleram reciproc, ce sa va zic, invatati si voi sa le ignorati, naspa e cand cotoharlele stau cu voi in acelasi oras, atunci da, e nasol! Fetele care aveti baietei, sa nu ne transformam si noi in cotoharle de astea, ca mie de asta mi-e teama! Doamne fereste! Iar la faza ca ne fura baiatul o fata, asta e, e viata, noi nu am facut la fel? Noi sa fim sanatoase! Lasa sa fie ei fericiti si sa aiba noroc, ca asta conteaza!
Hai ca m-am intins, ma intorc la treaba, pup fetele si bebitii 
A, apropo de pozitii, noi prestam intr-o parte, nu stiu daca ma intelegeti, daca nu, va mai explic.
Anda si bebe Mark 23+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
utocatalina spune:
Si eu de 4 ori pe-o parte(ca sa nu zic pe-o ureche)
si de 2 ori in picioare(dar mai ferita)
...cam atit
...nu stiu daca ajung la 10 prestari pina nasc
...om vedea...este adevarat ca din sapt. 28 nu mai este voie deloc???![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
toanca spune:
Pisoi, esti o fericita cu o asemenea soacra
toanca spune:
Cata, eu din cate stiu in ultima luna nu mai ai voie sa prestezei daca nu cumva iti interzice mediul mai devreme.
Desi, o prietena de-a mea cica a prestat pana sa nasca.
Parca si Dana spunea ca a prestat cu o seara inainte sa nasca.
Apropo de constipatie: si eu am avut aceeasi problema ca si tine, dar am fost la plafar si mi-am luat Herbolax (numai din plante)pe prospectul caruia scrie: special pentru tratamentul impotriva constipatiei la gravide.
De atunci nu am mai avut probleme....
utocatalina spune:
As fi preferat sa nu fie nevoie de Herbolax...si ai inceput sa iei?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
kikiriki spune:
Noi nu am prestat decat de 2 ori de cand am ramas gravi. O data in august si o data acum 2 saptamani. Mi-a fost frica pana la 10 saptamani, ca deh, bebe obtinut cu greu!!! Dar a fost OK si cred ca o sa mai facem. Desi daca stau sa ma gandesc cat de des e al meu sot pe acasa....saptamana asta nu e, e la sedinta cu firma, saptamana viitoare la congres, cealalta la Viena la curs si tot asa, vai de mine, noroc ca acum mai am pe cineva cu mine (in buritca inca)....dar cum il prind cum il taxez!!!
Kikiriki 15+ si
Luanna
toanca spune:
Cata, da eu iau deja Herbolax si nu am probleme .....
kikiriki, doar de doua ori????
Pai eu numai in weekendul asta care a trecut am prestat de 3 ori