Mamici de ianuarie-februarie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
kikiriki spune:
da Cata, merg la a doua eco. Stiu ca suna cviudat dar eu am multi pitici pe creier si avand in vedere ca ne chinuim de 4 ani pentru
Luanna am zis ca o sa merg in fiecare luna la eco ca sa stau eu linistita. Mai ales ca am avut si probleme inainte de asta ( o hepatita C tratata cu succes, dar stii cu e... nu se stie niciodata, Doamne fereste!!), am o f. buna prietena care nu a facut eco la prima sarcina decat de vreo 2 ori si in luna a &-a au descoperit (chiar Iosupa!!) ca bebe avea hidrocefalie si atrebuit sa faca avort. Dupa care a tot trats saraca si abia la a 3-a sarcina a reusit si acum are fetita Emma o frumusete!!
Deci nu vreau sa va sperii dar asa am hotarat eu sa fac in fiecare luna eco ca sa fiu impacata!!
Kikiriki si
Luanna
utocatalina spune:
Uau Kirikiri ma speri...si prietena ta facuse alea 2 eco morfologice tot la Iosup, ca mie Iosup mi-a zis sa mai vin la el, numai daca zice T, daca nu...nu este cazul!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
marchplayer spune:
A ce dragut, inseamna ca si eu sunt in luna 5. Mai bine! Asa o sa mi se para ca mai am putin si nasc![]()
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
daniela 18+
kikiriki spune:
Nu Cata, nu te speria!!
Tocmai ca nu facuse la Iosup, facuse la dr. oarecare ginecolog, nici nu stiu cum o cheama desi ar fi de retinut ca sa fie evitata, cu care facea si controalele. Si in luna a 6-a cand s-a dus la eco a vazut ceva anormal dar nu stia ce...asa ca prietena mea s-a dus la Iosup (pe vremea aia se numea Centrul Medical Olimp in 2002)si el a vazut despre ce e vorba si i-a recomandat intrerupere imediata!! Deci omul se pricepe!! A fost groaznic ! Eu lucram in farmacie atunci si m-am agitat sa ii fac rost de un unguent special care sa ii provoace contractii, dar n-a mers si in fine dupa mult chin au reusit si i-au provocat nasterea. Groaznic saraca fata!! Nici nu puteam sa vorbim cu ea! Ne era si frica sa o intrebam ceva...cum a fost, etc.
Dupa care in a doua sarcina la 3 luni a aflat ca are IgM pozitiv la CMV (care se pare ca da malformatii) si a trebuit iar sa intreupa sarcina. A facut tratatment cu aciclovir ...si in sfarsit la a 3-a sarcina a reusit!! Dar a mers saraca, de frica la Iosup in fiecare luna!!
Asa ca mi-e frica !!Experienta ei m-a marcat f. mult si mai bine merg lunar decat sa descopar cine stie ce !!
Kikiriki 15+ si
Luanna
toanca spune:
Fetelor, m-ati zapcait cu totul cu lunile.....luna a 6-a nu incepe in saptamana 23 si se termina in saptamana 27?
Ca eu asa stiam.....acum chiar ca nu mai stu.
Fetelor cele care va duceti la Iosup.........pe voi cat va costa o eco?
Ca eu am facut doua eco si m-a costat cate 2 milioane fiecare, iar cea pe care trebuie s-o fac pe 11 oct. la dr. Herghelegiu (ca acolo m-a trimis dr.) ma costa 3.150.000 lei.
Toanca si bebe Matei Alexandru 22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
toanca spune:
Credeam ca e mai ieftin la voi....dar se pare ca sunt cam aceleasi preturi....destul de maricele.....
Pe site-ul creat de Dana, altfel sunt impartite lunile de sarcina.
Pe buna ca nu mai inteleg nimic....
Toanca si bebe Matei Alexandru 22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
utocatalina spune:
Toanca tu la 22+ ai intrat in sapt. 23, deci exact ca in siteul Danielei!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
kikiriki spune:
Eu am fost la Diagnosis, pe Calea Floreasca 90 (cu programare!) la Iosup si m-a costat 1.500.000 lei si mi-a dat si 3 pozici. Cum de costa la herghelegiu 3 mil??? Da ce iti face de banii astia???
Kikiriki 15+ si
Luanna
utocatalina spune:
Prietena mea a fost la Pop la Diagnosis si a dat 3.500.000 lei pe o eco morfologica...deci se poate si mai rau!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
kikiriki spune:
Aoleuuuuuu!!!!!
Pai, oare eu sa fi dat 1.5 mil pentru ca era eco de sarcina trim I sau pentru ca Pop e mai mare in grad ca Iosup?? Sau poate ca a fost la alt Diagnosis, ca mai e unul pe la Arcul de Triumf...
Pai daca e asa ma mut la CMU dupa Iosup, sa o fac acolo daca zici ca e tot 1.5mil!!
O sa aflu vineri cum stau lucrurile!!!
Kikiriki 15+ si
Luanna