Mamici de ianuarie-februarie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

da Cata, merg la a doua eco. Stiu ca suna cviudat dar eu am multi pitici pe creier si avand in vedere ca ne chinuim de 4 ani pentru Luanna am zis ca o sa merg in fiecare luna la eco ca sa stau eu linistita. Mai ales ca am avut si probleme inainte de asta ( o hepatita C tratata cu succes, dar stii cu e... nu se stie niciodata, Doamne fereste!!), am o f. buna prietena care nu a facut eco la prima sarcina decat de vreo 2 ori si in luna a &-a au descoperit (chiar Iosupa!!) ca bebe avea hidrocefalie si atrebuit sa faca avort. Dupa care a tot trats saraca si abia la a 3-a sarcina a reusit si acum are fetita Emma o frumusete!!
Deci nu vreau sa va sperii dar asa am hotarat eu sa fac in fiecare luna eco ca sa fiu impacata!!

Kikiriki si Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Uau Kirikiri ma speri...si prietena ta facuse alea 2 eco morfologice tot la Iosup, ca mie Iosup mi-a zis sa mai vin la el, numai daca zice T, daca nu...nu este cazul!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

A ce dragut, inseamna ca si eu sunt in luna 5. Mai bine! Asa o sa mi se para ca mai am putin si nasc

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
daniela 18+

Mergi la inceput

Nu Cata, nu te speria!!
Tocmai ca nu facuse la Iosup, facuse la dr. oarecare ginecolog, nici nu stiu cum o cheama desi ar fi de retinut ca sa fie evitata, cu care facea si controalele. Si in luna a 6-a cand s-a dus la eco a vazut ceva anormal dar nu stia ce...asa ca prietena mea s-a dus la Iosup (pe vremea aia se numea Centrul Medical Olimp in 2002)si el a vazut despre ce e vorba si i-a recomandat intrerupere imediata!! Deci omul se pricepe!! A fost groaznic ! Eu lucram in farmacie atunci si m-am agitat sa ii fac rost de un unguent special care sa ii provoace contractii, dar n-a mers si in fine dupa mult chin au reusit si i-au provocat nasterea. Groaznic saraca fata!! Nici nu puteam sa vorbim cu ea! Ne era si frica sa o intrebam ceva...cum a fost, etc.
Dupa care in a doua sarcina la 3 luni a aflat ca are IgM pozitiv la CMV (care se pare ca da malformatii) si a trebuit iar sa intreupa sarcina. A facut tratatment cu aciclovir ...si in sfarsit la a 3-a sarcina a reusit!! Dar a mers saraca, de frica la Iosup in fiecare luna!!
Asa ca mi-e frica !!Experienta ei m-a marcat f. mult si mai bine merg lunar decat sa descopar cine stie ce !!

Kikiriki 15+ si Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fetelor, m-ati zapcait cu totul cu lunile.....luna a 6-a nu incepe in saptamana 23 si se termina in saptamana 27?
Ca eu asa stiam.....acum chiar ca nu mai stu.
Fetelor cele care va duceti la Iosup.........pe voi cat va costa o eco?
Ca eu am facut doua eco si m-a costat cate 2 milioane fiecare, iar cea pe care trebuie s-o fac pe 11 oct. la dr. Herghelegiu (ca acolo m-a trimis dr.) ma costa 3.150.000 lei.

Toanca si bebe Matei Alexandru 22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Credeam ca e mai ieftin la voi....dar se pare ca sunt cam aceleasi preturi....destul de maricele.....
Pe site-ul creat de Dana, altfel sunt impartite lunile de sarcina.
Pe buna ca nu mai inteleg nimic....

Toanca si bebe Matei Alexandru 22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Toanca tu la 22+ ai intrat in sapt. 23, deci exact ca in siteul Danielei!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Mergi la inceput

Eu am fost la Diagnosis, pe Calea Floreasca 90 (cu programare!) la Iosup si m-a costat 1.500.000 lei si mi-a dat si 3 pozici. Cum de costa la herghelegiu 3 mil??? Da ce iti face de banii astia???

Kikiriki 15+ si Luanna

Mergi la inceput

Prietena mea a fost la Pop la Diagnosis si a dat 3.500.000 lei pe o eco morfologica...deci se poate si mai rau!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Mergi la inceput

Aoleuuuuuu!!!!!
Pai, oare eu sa fi dat 1.5 mil pentru ca era eco de sarcina trim I sau pentru ca Pop e mai mare in grad ca Iosup?? Sau poate ca a fost la alt Diagnosis, ca mai e unul pe la Arcul de Triumf...
Pai daca e asa ma mut la CMU dupa Iosup, sa o fac acolo daca zici ca e tot 1.5mil!!
O sa aflu vineri cum stau lucrurile!!!

Kikiriki 15+ si Luanna

Mergi la inceput