Mamici de ianuarie-februarie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 3
J G spune:
Catalina sa stii ca Dana are dreptate, cum de nu m-am gandit? vezi ce disperate suntem toate sa avansam in sarcina!
Asteryaro, ce ghiveci grecesc? Poate imi dai reteta pe e-mail, mai intereseaza!!
Ioana, ma bucur ca te-a sunat Cristi si ca esti fericita! In ce priveste roamingul, ai incercat sa-i suni pe cei de la Orange sa te intelegi cu ei? Poate reusesti sa activezi! Daca nu, sa sune Cristi de acolo pe numarul de fix de la relatii cu clientii ca sa-l activeze.
J 19 fix!
utocatalina spune:
Bia vad ca bate in stinga...ce bine..ca si-a schimbat pozitia...sper ca nu mai sta cu capul in jos!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
dana_ene spune:
In tabelul pe care il aveam noi saptamanile 14-18 = Luna a patra.
Acum depinde si cum se numeroteaza saptamanile: de la UM sau de la conceptie.
Pentru ca saptamana 14 de la conceptie = saptamana 16 de la UM.
Ei, pana la urma noi numaram saptamanile si asta e. Doctorii asta ne cer.
Si apoi eu mai pot calcula intr-un fel: dupa ziua UM. Eu am avut UM pe data de 8, atunci consider ca de pe 8 septembrie am intrat in luna a cincea. Si gata !
Daniela
(18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
kikiriki spune:
Am si eu o rugaminte pentru cine se pricepe sa adauge la listuta de mamici... sa ma puna si pe mine cu
Luanna, dr. Laura Dracea maternitatea Giulesti !! Termenul dat de Iosup la eco in sapt 11 a fost 25 februarie - 01 martie 2006. Deci nu stiu cu exactitate..dar vineri merg iar si poate va fi mai exact..
Mercic frumos!!
Kikiriki 15+ si
Luanna
utocatalina spune:
Kirikiri tu mergi vineri la a2- eco morfologica? Asa repede sau nu am inteles eu bine! De ce? Eu la Iosup am fost la 14 si la 20 de sapt.!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
toanca spune:
asteryaro, si eu stiam la abia in saptamana 23 (pe care o implinim vineri
) intram in luna a 6-a...
Nu e asa?
Toanca si bebe Matei Alexandru 22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
marchplayer spune:
Dupa unele calcule poti sa spui ca esti in 4 luni, 5 luni etc..abia atunci cand implineste sarcina efectiv aceasta varsta. Ce, atunci cand ai 26 de ani si o luna spui deja ca ai 27 de ani? Asa-i cu cu sarcina, ai 4 luni abia cand acestea au fost incheiate, apoi 4luni+ etc, etc.
daniela 18+
kikiriki spune:
Pai daca e vorba de data conceptiei eu stiu EXACT ca la mine a fost FIV!!! A fost pe 8 iunie 2005 punctia deci si conceptia si data UM a fost considerata prima zi de stimulare, adica 25 mai. Deci dupa calculul meu sunt in saptamana 15-a de la UM si 13-a de la conceptie !!! Deci sunt inca in luna a 3-a dupa conceptie dar in luna a 4-a dupa UM!
E corect??!!
Kikiriki 15+ si
Luanna
utocatalina spune:
Toanca se pare ca tu la 22+ ai intrat in luna a6-a!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
ralirali spune:
Fetelor, m-ati zapcait cu totul cu lunile. Eu stiam ca am intrat in luna a 6-a la 22 de saptamani, adica atunci cand s-au treminat 5 luni. Ovi al meu oricum e derutat cu totul si zice de o luna ca sunt in luna a 6-a. El s-a luat dupa saptamani si acum nu mai intelege nici sa il bati
.
Ralu 23+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos
Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png