Mamici de ianuarie-februarie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 2
T_Ioana spune:
Hai mai fetelor ca asa se spune despre soacre...este o zicala celebra!
Ioana
si
25+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20051224/dt/7/k/f862/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
asteryaro spune:
J_G, da, esti in luna a 5-a, de multisor! Luna a 5-a se considera din saptaman 17 pana la saptamana 20. Corect, fetele? Si eu tot astazi am implinit 19 fix... asta dupa calculul din site-ul nostru, al mamicilor, facut de Dana. Pe mine echograful m-a pus in sapt. 19 cand eu eram in 18, dupa aceleasi calcule, asta dupa ce i-a masurat capul lui bebe la echo morfologica. Nici eu nu prea stiu cum sta treaba cu calculele astea. Ma rog...
Ma duc sa fac un ghiveci grecesc, reteta de la mama-soacra
.
Kiki super -
19s
http://community.webshots.com/user/astery100
T_Ioana spune:
M-a sunat Cristi,m-a sunat Cristi
....m-a rugat sa-i activez roamingul ala ca nici acum nu i-au dat drumul....si nu pot, nu poate decat titularul contractului!

Ioana
si
25+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20051224/dt/7/k/f862/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
miha29 spune:
Fetelor, dar stiu ca vorbiti!
De ieri dupa-amiaza, cand am scris, s-au umplut catava pagini. Imi place ca exista atata comunicare, dar cum sa nu existe, cand pe toate ne procupa acelasi lucru?
Multumesc tare mult de urarile de bun venit; m-au facut sa ma simt f. bine!
Dana,uite iti dau datele mele pt. listuta; spuneai ca tu te ocupi de asta:
DN: 23.05.1976
UM: 10.05.2005
DPN:14.02.2006
maternitatea Brasov, dr. Tudorache Ioana
ce va fi, sper sa pot spune maine; azi merg la eco - abia astept!!!!!!!!!!!
mc
Bebica simte ca vorbesc despre el/ea, ca a inceput sa se foiasca. Doamne, ce senzatie minunata........
Maria, vroiai sa stii despre dr. Tudorache de ce-am ales-o, despre altele mamici care au nascut cu ea....
Mie mi-a recomandat-o o prietena care a nascut cu ea - cezariana- si acum, la al doilea bebic merge tot la ea. Eu m-am dus la ea la ghici, pt. ca in momentul in care am aflat ca sunt insarcinata, deja nu mai aveam cine stie ce incredere in vreun doctor, avand in vedere ca anul trecut am nascut prematur doi baietei, care n-au supravietuit. Si eram la cel mai din cei mai doctor din Brasov; asta a fost si nimeni n-a putut nici pana in ziua de azi sa-mi dea vreo explicatie pt. ce
s-a intamplat.Cand m-am dus la Tudorache, am descoperit un om cald, comunicativ, cu o mare disponibilitate.....mi-a placut si mi-a castigat increderea; are grija de sarcina mea, pot s-o sun oricand si e mereu dispusa sa ma asculte; intrebarile mele nu raman fara raspuns si eu pun la intrebari.....
N-as vrea sa monopolizez tot spatiul; ma opresc aici si sper sa ne auzim mai incolo!
Pupici la toate burticile!
18 fix
utocatalina spune:
Nu stiu cum e cu socoteala...dar pina la urma s-a ajuns la concluzia ca incepind cu sapt. 19 Janina intri in luna a5-a...si noi incepind cu sapt. 23...desi nu inteleg de ce, ca eu ziceam ca la 22+ intru in luna a6-a!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
dana_ene spune:
Catalina, pai 22+ inseamna ca esti in saptamana 23. Adica ai 22 incheiate si ai intrat in saptamana 23 !
Asa ca tu gandeai bine.
Asa cum eu, la 18+ sunt in saptamana 19, deci am intrat deja in luna a cincea.
Pai ganditi-va la prima saptamana de sarcina. E considerata saptamana 1, dupa ce se incheie incepe saptamana 2... care se incheie... si asa mai departe.
Daniela
(18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
utocatalina spune:
Daniela inseamna ca la 22+ intru in luna a6-a, iar Janina la 18+ a intrat in luna a5-a?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
dana_ene spune:
Da !
Asa este !
Pai, sa va mai exemplific.
Eu pe Oana am nascut-o la 39 saptamani incheiate + 2 zile (39+ cum notam noi), iar pe fisa mea de gravida doctorul a scris nasterea s-a produs in saptamana 40.
Mie mi se pare clar acum, nu ?
Daniela
(18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
kikiriki spune:
"Neata fetelor!
Cata sa traiti multi ani fericiti
si sa fiti sanatosi toti 3!!

.
Mai fetele explicatimi si mie cum e cu saptaminile astea ca eu nu mai inteleg nimic!!?? Pai eu am o cartulica "Cartea viitoarei mame inn care zice ca luna a 4-a incepe din saptamana a 16-a!!! Adica eu abia acum intru in kuna a 4-a. Dar dupa calculul clasic nu incepe din saptamana 13-a??? Vad ca si voi aveti ceva nelamuriri....
Kikiriki 15+ si
Luanna
utocatalina spune:
Daniela pe mine m-ai lamurit
...URA...abia astept ziua de simbata
..Ajut-o si pe Kirikiri!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+