Mamici de ianuarie-februarie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
dana_ene spune:
Eu sincera sa fiu nu stiu cum rezistati voi fara sa prestati.
Eu una n-as putea.
Daniela
(18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
toanca spune:
dana_ene, sunt perfect de acord cu tine
Toanca si bebe Matei Alexandru 22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
maraki spune:
Buna burtici cu bebici,
Tocmai am terminat de citit capitolul precedent
Pana la ora asta am stat in pat, greturi cat cuprinde![]()
Ioana i-am spus deja lui Robert ca pana la 30 de ani mai are cu insuratoarea
dar sant constienta ca nu e dupa mine.De pe acum il mai pun sa imi arate webcamul de la fetele cu care vorbeste pe net
Cred ca o sa fiu si eu o socrosenie
Cat priveste socrosenia mea, face diferenta mare intre mine si cealalta nora, intre Giorgos si fratele lui
Asta e problema care ma roade![]()
Toanca si eu de multe ori am spus ca abea astept sa scap o data,oricum ma refeream ca abea astept sa nasc pt. ca ma simteam foarte rau.
Astery eu sant cap de lista
Sant cea mai mare dintre gravidutze
Am 36 de ani impliniti in iunie!Cred ca sant cea mai tanara mamica de pe site,la 17 ani si 2 luni nasteam primul copil![]()
Oana sa ne scrii cum a fost prima zi de cresa pt. Oana
Si eu am crezut ca era suparata din cauza cresei![]()
Catalina felicitari pt. aniversare

Urmeaza sa citesc ce ati postat la noul capitol![]()
21+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
dana_ene spune:
Of, Maraki, sa stii ca mi s-a inmuiat inima cand am vazut-o. Am gasit-o cam tristutza si obosita. Era ora ei de somn si nu te prea intelegi cu ea daca-i obosita.
Cica a papat, dar eu stiu ca Oana mananca foarte mult, deci probabil ca ceea ce educatoarei i s-a parut ca-i bine inseamna putin pentru fiica-mea.
Educatoarea a spus ca-i comunicativa, dar nu intelege tot ce spune Oana. Ceilalti copii sunt ceva mai maricei (sau mai bine dezvoltati, nu stiu ce sa spun).
Oana le-a facut PA-PA, dar s-a bucurat sa ma vada.
Am intrebat-o de mai multe ori daca mai vrea sa mergem la copii la camin si-a spus mereu ca DAAAAA.
Deci, probabil ca n-a fost foarte rau.
A cazut de pe un scaunel, dar nu s-a lovit decat putin la buzitza, insa nu se cunoaste. Dar mi-a spus educatoarea.
------------------------------
Maraki, lasa-l pe Robert in pace. Auzi la ea
sa verifice fetele pe webcam.
Glumesc, sa stii.
Cosmin a zis ca el e in stare sa se duca dupa Oana s-o urmareasca cu cine se vede, ce face...![]()
Dar daca va avea 2 fete, cum o sa se imparta ![]()
![]()
? Ia sa-l intreb eu in seara asta...![]()
-------------------------------
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
maraki spune:
Dana cred ca era ora de somn si din cauza asta ti s-a parut Oana mai suparatica.Tot este bine ca atunci cand o intrebi daca vrea la cresa iti raspunde cu Da
Cred ca nu o sa planga maine cand o lasi
Eu faceam crize de plans cand ma lasa mama la gradi
Cu ai mei copii nu am avut probleme ,doar ca e mai greu cand sant in colectivitate se imbolnavesc mai repede
Astery soacra-mea habar nu are sa gateasca
Se axeaza mai mult pe mancaruri la cuptor dar si alea sant cateva feluri, le numeri pe degete.Vreau si eu reteta aia de ghiveci te rog frumos
Matusa lui Giorgos face tourlou de te lingi pe degete...din pacate s-a mutat in Grecia.
21+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
pisoi3 spune:
Dana, lasa ca se obisnuieste Oana, e normal sa fie putin tulburata la inceput, e o schimbare mare in viata ei, dar incetul cu incetul se invata. Eu cred ca o sa innebunesc de grija cand o sa il dau pe fi-miu la gradinita, noroc ca mai e pana atunci.
Maraki, nu fi, maica, socrosenie de aia rea, lasa baiatul in pace! Stii tu, dragostea e ca diareea, unde te apuca acolo isi da drumu'
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
dana_ene spune:
Pisoi, mie mi s-a parut ca a trecut atat de repede vremea... si am ajuns sa duc fata la gradi.
Eu mai am putin si termin programul. Si ma duc acasica la fata mea
si papam amanoua ghiveci (sāc-sāc) ca am facut si eu duminica.
Aoleu ! M-a oprit acum cateva minute cineva pe culoar si m-a intrebat cat mai am. Cand i-am spus ca mai am 5 luni, a facut ochii mari
si m-a intrebat "da' cati faci ???"
Asa patesc mereu...
Eu acum port rochitza de gravida pe care am purtat-o cu Oana pana in ultima zi.
Doamne, cat m-oi face pana la final ??????????????????????????????
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
alina80 spune:
Hai ca m-am intors si eu dupa o repriza intensa de gatit.
Fetelor, vad ca in afara de ANDA nimeni nu sta bine la capitolul soacre. Macar nu sunt singura. Dar trebuie sa recunoasteti ca a mea e cea mai cea. Si mai sta si la doi pasi. Oricum, nu stiu cat mai rezist. I-am zis lui Gabi, cat de curand ma cert urat de tot cu ea, ne paruim, vedem noi, si dupa aia macar sa n-o mai vad.
DANA, eu zic ca a fost destul de bine pentru prima zi la cresa. Din cate am auzit si eu intr-o saptamana se obisnuiesc copilasii si o sa fie totul ok. Oricum e mare lucru ca a zis ca mai vrea.
DANA, TOANCA, in legatura cu prestatul apetitul meu este zero, deci nu am ce sa regret. Ma gandesc la saracul Gabi, dar asta e, n-am ce sa fac.
Si eu ma gandesc acum ca am baietel sa n-o iau razna, sa fiu o soacra buna, dar eu stiu cum oi fi si eu peste 20 de ani? Sper totusi sa fiu ok.
23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
dana_ene spune:
Dragelor, eu plec spre casa... mi-e foame... abia astept sa-mi vad pustoaica.
Apropo de soacre, tare as vrea ca ai mei copii sa aibe noroc. Ca e important sa ai o socra buna si daca esti baiat, nu ?
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA