Mamici de septembrie-octombrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 9
maddy77 spune:
Am inceput sa am si eu cosmaruri legate de nastere..m-a trezit pe la 4 dimineata si nu am mai putut sa adorm..se foia si bebelina destul de tare..cred ca ma pregateste pentru trezitul de noapte
.
Mi-a trecut scurgerea rozalie,dar in schimb am avut niste contractii dureroase aseara de mi-am speriat sotul
..
Astazi ma simt mai bine,am fost si la cumparaturi pentru completarea bagaj pt spital...si am murit de cald,credeam ca numai eu sufar de caldura..
Mihaela e ,si eu mananc in disperare fructe in ultima perioada,mai ales pepene..pana nu mai pot sa respir![]()
Fetelor,trebuie sa-mi iau pompa san si nu stiu de care..as vrea ceva de la Avent sau Chicco..Mamicile care ati nascut voi de care folositi electrice sau manuale si daca-si merita banii??
Maddy &
36+
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
cori spune:
buna fetelor,
nasc maine 14sept (programat) la Polizu! mai este cineva in apropiere? poate ne intalnim....
cat mai costa o cezaiana? dar anestezistul?
pupicei si bafta multa tuturor!
bb Bia, mami Cori si cavalerul din burtica 
miflore spune:
Fetelor, m-a sms-it Locca!!! NASTE CHIAR ACUM!!! S-o incurajam!!!

Mi-a dat un sms mai devreme, spunea ca de aseara are contractii din 10 in 10 minute, n-a dormit deloc, cred ca si-a petrecut nopatea la spital (de asta nu sunt f. sigura) si statea la monitorizare cu dilatatie 4! Dupa ceva timp m-a sms-it din nou si mi-a zis ca i-au facut deja epidurala si NASTE!
BAFTA MULTA!!! NE GANDIM LA TINE!!!
Mihaela 37++
Antoanela23 spune:
Buna fetele,
Vreau numai sa le urez bafta burticilor care devin mamici maine, va tin pumnii si asteptam vesti.
Eu sunt f bucuroasa ca azi am implinit 36 de saptamani, dar ma simt asa de obosita ca pt moment ma opresc aici.
Pupaturi la toate fetele,
Anto, 36
Ioana75 spune:

Locca, nastere usoara!!! Asteptam vestea cea mare
.

norina, cori, bafta multa miine, sa va refaceti repede dupa cezariana si sa aveti bebei sanatosi! Asteptam vesti de la voi!
Mie mi-a zis dr sa scot copilu dimineata sau seara la plimbare, iar eu l-am scos la 1 jumate
. Ce sa fac, daca atunci sint eu treaza
.
jadi, eu am dormit foarte bine inainte de cezariana; ba imi parea rau ca nu pot sa-mi vad serialul de la 22:45 (Jordan
), ca mi s-a facut somn inainte.
Ioana &
Miruna
miflore spune:
Ege, eu voi fi programata pt. cezariana ori luni 19, ori miercuri 21;
si mi-a coborat burta de cateva zile, eu parca asa zic; ca rochia face acum niste cute sub sani pe care nu le facea pana acum; si se si vede, zic eu; cam de 5 zile sa zic!
Cori, nastere usoara maine!!!!!

Vezi ca azi naste Ruxandra - Locca tot la Polizu asa ca puteti sa va-ntalniti pe-acolo! Eu voi naste tot acolo dar luni sau miercuri peste o saptamana; tu stii ceva, ne lasa cu hainele personale pt. bebelus? De cotizat, difera chiar si de la doctor la doctor; medicul cam 200-250 euroi, anestezistul 50 poate si mai mult; iar neonatologii cica sunt multi; celui care preia copilul chiar dupa nastere vreun milion; ti-am spus orientativ;
BAFTA MULTA MAINE!!! TINEM PUMNII!!!
Mihaela 37++
ege spune:
fetelor in urma controlului am avut si eu o sangerare.ce-i drept nu f mult dar totusi m-am speriat
ce ziceti sa il sun pe dr???
astept raspunsuri
ege
nanadana spune:
Norina Cori nasrera usoara maine 

Locca nastere usoara 
ce de mamici !!! va doresc mult curaj si asteptam vesti de la voi

dana37+
mihaela_e spune:
Locca
, nastere usora si puiut sanatos
Cori
si
Norina
nastere usoara maine si recuperare grabnica.
Uf, ce frumos....ce de noi mamici....sa aveti o noapte usora si daca mai naste cineva si peste programari sa aveti parte de o nastere usoara si un travaliu scurt.
Mihaela 34+
nanadana spune:
Ege urmareste daca mai singerezi dar nu te panica,pt ca si eu saptamina trecuta la fel am avut in urma controlului
dana37++