Mamici de septembrie-octombrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Am inceput sa am si eu cosmaruri legate de nastere..m-a trezit pe la 4 dimineata si nu am mai putut sa adorm..se foia si bebelina destul de tare..cred ca ma pregateste pentru trezitul de noapte.
Mi-a trecut scurgerea rozalie,dar in schimb am avut niste contractii dureroase aseara de mi-am speriat sotul..
Astazi ma simt mai bine,am fost si la cumparaturi pentru completarea bagaj pt spital...si am murit de cald,credeam ca numai eu sufar de caldura..
Mihaela e ,si eu mananc in disperare fructe in ultima perioada,mai ales pepene..pana nu mai pot sa respir
Fetelor,trebuie sa-mi iau pompa san si nu stiu de care..as vrea ceva de la Avent sau Chicco..Mamicile care ati nascut voi de care folositi electrice sau manuale si daca-si merita banii??

Maddy & 36+
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori spune:

buna fetelor,
nasc maine 14sept (programat) la Polizu! mai este cineva in apropiere? poate ne intalnim....

cat mai costa o cezaiana? dar anestezistul?

pupicei si bafta multa tuturor!

bb Bia, mami Cori si cavalerul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Fetelor, m-a sms-it Locca!!! NASTE CHIAR ACUM!!! S-o incurajam!!!
Mi-a dat un sms mai devreme, spunea ca de aseara are contractii din 10 in 10 minute, n-a dormit deloc, cred ca si-a petrecut nopatea la spital (de asta nu sunt f. sigura) si statea la monitorizare cu dilatatie 4! Dupa ceva timp m-a sms-it din nou si mi-a zis ca i-au facut deja epidurala si NASTE!
BAFTA MULTA!!! NE GANDIM LA TINE!!!

Mihaela 37++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna fetele,

Vreau numai sa le urez bafta burticilor care devin mamici maine, va tin pumnii si asteptam vesti.

Eu sunt f bucuroasa ca azi am implinit 36 de saptamani, dar ma simt asa de obosita ca pt moment ma opresc aici.

Pupaturi la toate fetele,
Anto, 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Locca, nastere usoara!!! Asteptam vestea cea mare.

norina, cori, bafta multa miine, sa va refaceti repede dupa cezariana si sa aveti bebei sanatosi! Asteptam vesti de la voi!

Mie mi-a zis dr sa scot copilu dimineata sau seara la plimbare, iar eu l-am scos la 1 jumate. Ce sa fac, daca atunci sint eu treaza.

jadi, eu am dormit foarte bine inainte de cezariana; ba imi parea rau ca nu pot sa-mi vad serialul de la 22:45 (Jordan), ca mi s-a facut somn inainte.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ege, eu voi fi programata pt. cezariana ori luni 19, ori miercuri 21;
si mi-a coborat burta de cateva zile, eu parca asa zic; ca rochia face acum niste cute sub sani pe care nu le facea pana acum; si se si vede, zic eu; cam de 5 zile sa zic!
Cori, nastere usoara maine!!!!!
Vezi ca azi naste Ruxandra - Locca tot la Polizu asa ca puteti sa va-ntalniti pe-acolo! Eu voi naste tot acolo dar luni sau miercuri peste o saptamana; tu stii ceva, ne lasa cu hainele personale pt. bebelus? De cotizat, difera chiar si de la doctor la doctor; medicul cam 200-250 euroi, anestezistul 50 poate si mai mult; iar neonatologii cica sunt multi; celui care preia copilul chiar dupa nastere vreun milion; ti-am spus orientativ;
BAFTA MULTA MAINE!!! TINEM PUMNII!!!

Mihaela 37++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetelor in urma controlului am avut si eu o sangerare.ce-i drept nu f mult dar totusi m-am speriatce ziceti sa il sun pe dr???
astept raspunsuri

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Norina Cori nasrera usoara maine

Locca nastere usoara

ce de mamici !!! va doresc mult curaj si asteptam vesti de la voi

dana37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Locca , nastere usora si puiut sanatos

Cori si Norina nastere usoara maine si recuperare grabnica.

Uf, ce frumos....ce de noi mamici....sa aveti o noapte usora si daca mai naste cineva si peste programari sa aveti parte de o nastere usoara si un travaliu scurt.

Mihaela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ege urmareste daca mai singerezi dar nu te panica,pt ca si eu saptamina trecuta la fel am avut in urma controlului

dana37++

Mergi la inceput