Mamici de septembrie-octombrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Jadi, vad ca esti in tema cu serviciile de calitate oferite de dragul nostru spital furia visinie, spaima sapunului (cum se mai zice)...Ai aflat cumva cam cum sta treaba cu rezervele. Ca eu tare as vrea sa imi fac rost de una. Trebuie vorbit cu cineva anume, tras sfori din timp, platit in rate, credite, chestii?

Vad ca voi apelati din ce in ce mai mult la cezariene. Eu raman fidela cauzei (sau mai bine zis doctorul meu) chiar daca am vazut aseara o emisiune pe discovery care mi-a taiat cheful de nastere punct. Am vazut eu o piesa de teatru mai demult cu un copil care nu voia sa se nasca pentru ca voia sa invete tot in burta. Poate o sa faca si al meu asa. Sa se coaca un pic la minte inainte sa iasa pe lume...

Gata cu aberatiile, cred ca am febra...
Sofia la munca in 33 de saptamani cu febra

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

SI ce mai ziceti voi?
Norina, bafta maine!!!
Locca, tu ce faci? tot maine sau nu?

Mihaela 37++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMALIA.U spune:

Tangerine si Ancadm ,la multi ani! pentru bebelushi,sa creasca mari si frumosi,sa va aduca numai zambete.Alma bine ai venit in gashca mamicilor de sept/oct.
Tonia merci de incurajari.Sa stii ca si pe mine ma mananca burta si atunci e semnalul ca vrea portia sa de crema hidratanta,caci se intinde pielea.Eu dupa ce aplic o crema f grasa numai am probleme imi trece instantaneu.Si eu mi/am terminat bagajul de spital si pe cel al lui bebe caci din sapt 37 se poate declansa oricand nasterea,iar copilul nu mai este considerat prematur.Si eu sunt bucuroasa ca in spitalul in care voi naste ne lasa sa ne imbracam copilul in haine personale.Eu abia astept,toate hainutele sunt spalate si calcate sunt deja aranjate in bagajul lui.Am o dilema,ca nu gasesc mocheta speciala pentru copii pe fond albastru.Oare se gaseste pe net?Eu de pe net am luat lenjeria copilului,centura post natala,caruciorul si scaunul de masina,etc.
Amalia 36 sapt.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Ziua buna la colege!
Azi aparui mai tarziu la apel, dat fiind ca vreun bezmetic din amontele retelei a scos swichul din priza si-a plecat, asa ca nema net pana acum.
Si cum deschid, cum ce vad?! AncaDM a nascut!! Si avea aceeasi DPN ca a mea, aiaiiaiii!!! Felicitari Anca, sa-ti fie fata sanatoasa si cu noroc! Cica baietii sunt mai puturosi.... dar mie imi coboara burtoiul pe zi ce trece!
Altfel, de plimbari tot nu mi-a trecut, tropai cu 300m/h (cam atat dureaza turul obisnuit la ziar si la paine). De fructe si eu am pofta acuta, as manca struguri pana as plezni.
Mai am de calcat o serie de hainute de bebeu, numai ca nu prea am chef. Maine e sarbatoare - si post - asa ca scap!
Ma tot roaga sotu' sa fac patul bebeului, cred ca nu e el lamurit cum se pun cerceaful, lateralele etc. si vrea sa fie sigur ca e bine. Radeam cu el, ca la ce circulatie e in Buc, daca ma apuca nascutul la ora de varf mai bine iau taxiul decat sa-l astept! Pai ce, la nunta, mireasa, n-am fost cu taxiul? La nascare de ce nu?!
Si mie mi se pare cald, dar sper s-o tina tot asa, ca de frig si ploaie n-am chef. Poate ca apucam si noi sa iesim cu bebeii, daca o tine vremea asa si in octombrie!

AMR... 11!

Raluca, mama Radului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Ce liniste s-a lasat pe aici!

Succes fetelor care nasc maine programat: Norina, Locca (cred) si neprogramat....

Unde ati disparut cu toatele?

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

ce liniste pe forum !!!! unde sinteti fetelor??

va pupices nanadana37++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

FETELOR AM VENIT SI EU DE LA CONTROL
M-A PUS LA SI MI-A ZIS CA A INCEPUT COLUL SA SE DESCHIDA
O SA IAU IN CONTINUARE PREGVIT SI MI-A ZIS SA IAU SI CALCIU(1-2 /ZI)
SI EU CARE CREDEAM CA O SA MA PROGRAMEZE LA CEZARIANA!!URMATOAREA PROGRAMARE O AM PE 27 ADICA PESTE 2 SAPT.SPER SA NU MA APUCE PANA ATUNCI,PT CA DR.MEU PLEACA SAPT.URMATOARE SI VINE PE 27
CGE,MIFLORE ,GINA LA VOI A COBORAT COPILUL?/VOI AVETI DPN APROPIAT DE AL MEU
ACUM TR.SA MA ROG SA MAI STEA BB IN BURTICA SA ASTEPTAM SA VINA DR.
NORINA ITI TINEM PUMNII
VA PUP

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Chiar vorbeam cu Anya astazi si ma gindeam ca marti spre miercuri inainte de cezariana nu cred ca voi putea dormi si ma intrebam daca pot lua un somnifer... am vazut ca voi ati mai luat dar acum cine imi da reteta de somnifere? hehe... trebuie sa fac o vizita la medicul de familie,

Jadi
36+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

jadi sa sti ca asa este
am avut o colega in spital care intra a 2 zi la cezariana si nu a dormit toata noaptea
si chiar ii ziceam ca o sa fie rupta dupa operatie
dar nu putea sa doarma
poate daca te duci direct la spital si iti petreci noaptea de dinainte de operatie acasa poate o sa fie ok
colega mea de camera a fost nevoita sa se interneze,pt.ca dupa control a sangerat si au internat-o

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Succes fetelor care nasc maine! Nasteri usoare, bb-i mari si sanatosi si refacere rapida mamicilor!

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput