Mamici de septembrie-octombrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata gravidute, mamicute si bebici!
Sunt asa emotionata cand vad cum se restrange lista de gravidute.
Se precipita lucrurile pe aici: ieri am aflat de 2 mamici.
Am inceput bine sapt.

Cine se baga la nascut azi marti pe 13 ?

Eu dorm din ce in ce mai prost, mereu visez ca mi s-au rupt membranele, ma trezesc si merg la baie sa verific.

In rest, acum ma trezesc si mai de dimineata sa il pregatesc pe Victor de gradi, sa il duc.
Dup-amiaza il aduc acasa Trece repede ziua.

Jadi, bine ca mi-ai spus ca putem imbraca bebelushii cu hainutele noastre la Giulesti. habar nu aveam.
Acum trebuie sa ii mai extind trusoul.

Carmi, iti tin pumnii cu glicemia.

O zi buna,

Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

tangerine ,ancadm sa va traiasca bb
almy bine ai venit!!

azi sunt si eu programata la control.cred ca desi e devreme , o sa ma programeze sapt asta la cezariana.pt.ca si bb mea are capul mare(ca si la jadi)
am dormit f.bine.m-am trezit acum la 10 cu chiu cu vai!!!!!!pt.ca am programare la manichiurista si la cosmeticiana
apropo mi-am terminat si eu geanta pt.spital
va scriu mai tarziu sa va zic ce mi-a zis dr.
ma duc sa imi fac lista cu intrebari pt.dr.

o zi buna!!!!

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

fetelor, cand spuneti ca bebe are capul mare, la ce dimensiuni va referiti exact?la mine parca avea 9cm si ceva( nu am retinut exact) dar nu mi-a zis nici ca ar fi mare nici normal.....
mary 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

alma, bine ai venit la noi! Sarcina usoara in continuare. Te trec imediat si pe listuta.
Valeria, Anca, felicitari pentru printzese! Sa fiti sanatosi cu totii!
miflore, a inceput numaratoarea inversa. Dupa ce mi s-a oprit singerarea (a durat destul de mult, cred ca 4-5 zile in total), am mai stat o saptamina pina la cezariana.
mihaela_e, ideea e sa nu mincam fructe si legume proaspete (deci totul sa fie gatit). Si cu masura din fiecare, fara excese (v-am zis cind am mincat 3 pakete de biscuiti cu crema de ciocolata, de l-am facut zombie pe bb). Sint copii care nu reactioneaza decit la anumite fructe sau legume crude, dar eu nu vreau sa experimentez. Se pot introduce pe rind: maninci ceva, astepti juma de zi sa vezi cum a facut bb. Daca nu plinge poti continua, altfel tai leguma aia de pe lista.
Flavia, eu ziua stau tot timpul cu geamul deschis la cupil in camera, dar nu ma uit sa vad cite grade sint. Ziua abia o invelesc cu o pelinca subtire, si o tin imbracata doar cu bluza; noaptea o imbrac si cu pantaloni, si o acopar cu o paturica mai groasa. Caciula ii pun doar imediat dupa baie, ca fi-mea are par lung, si nu reusim sa o uscam klumea.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Maddy si Almy bine ati venit!

Valeria, Anca, felicitari pentru bb-line!

Mary la mine bb la ultima echo avea 10 si ceva caputul...

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Azi e marti 13! Asa ca o sa stau f. cuminte, ca nu vreau sa nasc azi!
Tonnia, temperatura apei din cadita trebuie sa fie 37.4; daca faci baita chiar in baie si nu in camera poti tine dusul cateva secunde (10 sa zic) in asa fel incat sa bata in termometru si vezi ce temperatura indica; oricum apa trebuie omogenizata; dar cred ca mai toate la inceput o sa facem baie bebelusilor in camera!
Cristina, si tu ai sesizat ca azi e marti 13!
In legatura cu imbracatul cupilului in spital cu hainutele noastre, stie cineva ceva despre practica din Polizu? Ca parca nu le-as lua degeaba dupa mine...de fapt asta se afla imediat si-l pun pe tati sa le-aduca in caz ca se poate, nu?
Ioana, mersic! Asa-i, se apropie! Mie mi-a curs sange cam 2 zile jumate; si programarea va fi tot dupa o saptamana, ca si la tine! Sper sa stea bebelina cuminte pana atunci!

Mihaela 37++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Iaca m-am intors de la gimnastica , m-am intors la servici, hehe.
Numai astazi ca sa imi copiez ceva fisiere de pe server dar probabil ca voi sta pina la sfirsitul programului .

Cristina azi am intrebat pe la spital daca e adevarat ca primesc lucrusoare sa imbracam copii... nu am primit nici un raspuns clar , ca da, ca nu, sint bulversata... mai sap si va anunt!

Ma simt cam ametita!

Jadi
36+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Am si eu o intrebare : ce trebuie specificat in adeverinta de salariat ?

Ieri mi-a adus o colega adeverinta , dar nu a scris decit ca sunt angajata a unitatii ...in functia de...si ca imi seveste la ...Ori era ori .

Gabi , 38 sapt

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

In adeverinta mea scrie ca sunt salariata pe perioada nedeterminata a unitatii, cu salariu de...., si ca sociatatea plateste CAS catre CJAS Galati in contul....., Ministerul de finante. Si ca s-a eliberat pt a-mi servi la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

gabi cred ca trebuie sa spuna in adeverinta si ca esti la zi cu plata banilor de sanatate si in ce cont au fost platiti acesti bani.
mary 38+

Mergi la inceput