Mamici de septembrie-octombrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 10
tinatache spune:
imi cer scuze, din greseala am scris la cealalta parte a subiectului vostru: Ancadm a nascut o fetita mica si frumoasa! De aia lipseste la apel, dar o sa apara in curand, sunt sigura.
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o
ege spune:
nanadana multumesc
si eu m-am gandit sa mai stau si daca e ceva il sun
la noi spitalul e in renovare si nu am chef sa ma interneze sa mai stau si pe acolo
ege
irina81 spune:
Locca,nastere usoara!

Norina si Cori,multa bafta maine!

Noua ne-a dat Vigantol,2 picaturi din ziua 14 si calciu gluconic-5 ml/zi,10 zile.
Azi am iesit afara cu bb si a dormit foarte bine!
Irina
mysweetest spune:
Buna fetelor,
eu il tin cu o caciulita subtire in casa. Am aflat ce e cu calciu la bbi ..mi-a zis pediatra ca se da doar daca nu se inchide cea de-a 2 fontanela pana la 18 luni.
Fug ca plange iar.
miflore spune:
A NASCUT LOCCA!!! UN BAIETEL DE 4 KG, MATEI!!! LA ORA 9.00 SEARA!!! 

Felicitari! Sa fiti sanatosi si cuminti!
Mi-a spus ca se simt foarte bine acum!
Nasterea a fost normala cu epidurala;
Ege, si eu am sangerat dupa control, si Ioana; eu cam 2-3 zile si putin, cateva picaturi inchise la culoare pe zi; eu am sunat doctorul si mi-a zis ca e normal dupa control tinand cont de nr. de saptamani; vezi si tu, daca se lungeste treaba sau sangerezi mai mult, suna medicul!
Mihaela 37++
AMALIA.U spune:
Locca felicitari ca ai fost curajoasa sa nasti natural un baietel asa de mare!

Eu voi naste prin cezariana,dar inca nu m/am hotarat la tipul anesteziei: rahie sau peridurala.Dr a lasat la alegerea mea,iar eu nu stiu care e mai potrivita pt mine.
Bebele meu e f activ mai tot timpul,imi face burta sa ia diverse forme,incat ma intreb cand mai doarme si el sa creasca mare.Poate seamana cu tatal sau care e si el o persoana f dinamica.
Amalia 36 sapt
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album
AMALIA.U spune:
Azi mi/am masurat diametrul burtii si am 103 cm.
Voi cat aveti la 36 sapt?
Am primit azi prin curier cosul auto si baza de siguranta pt cos si sunt f multumita.Baza o instalez pe scaunul din spate al masinii si acolo ramine fixata.Ajuta la o mai mare stabilitate a cosului auto in caz de shoc.
Noapte buna si vise frumoase la mamici,bb ei si burtici.
Amalia 36 sapt 
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album
Carmi spune:
Felicitari, Locca ! Sa ai un bebe dolofan si mancacios !
Noapte buna, fetelor !
Carmi 34+ si bebe Fabiano
Simona8004 spune:
Buna seara!
Felicitari tuturor noilor mamici. E chiar o binecuvintare sa fii mamica si eu va doresc numai bucurii alaturi de bebelusi vostri.
GinaM, am o mare rugaminte la tine. Sotul meu este in state si mai are ce de stat. Vreau sa-l rog sa se utie dupa ceva patuturi, ca ma gindesc ca sunt mai bune si mai de durata. Vreau daca se poate sa imi spui ceva preturi si daca ai ceva imagini cu ceva patuturi as putea sa-i arat dupa ce sa se uite, ca deee se uita el, dar nu le prea pricepe si m-oi trezi cu nustiu ce model. El e in Chicago. Daca ar fi si pliant in marime destul de mica ar fi ideal, dar orice e bine venit. Mersi tare mult.
Fetelor, de Luni 5 sept. am fost anuntata ca bebele e cu capul in jos si cam in 2 sapt se poate sa nasc. Se apropie termenul si incepe parca si stresu. In fiecare seara cind ma asez in pat ma intreb oare o fi in seara asta, iar dimineata ma intreb oare e astazi? Si orice miscare mai puternica, ma duce cu gindul daca acum o sa inceapa. Adevarul e ca are unele miscari pe care le simt jos inauntru si sunt cite o data chiar dureroase. Nici nu stiu ce poate insemna. Asta e, inca nu m-am repezitla spital
Am incercat sa caut o moasa, de fapt o sistenta care sa ma ajute in momentul in care voi merge la spital. Acum, intrebind in colo si in colo am fost trimisa la o moasa. Aceasta m-a chemat simbata dimineata sa ma vad, pentru ca a spus ca daca sunt la prima nastere nu vrea sa se angajeze in a ma asista daca nu ma vede. Probabil vrea sa fie sigura ca totul e OK cu bebele si ma prezint bine si apta pentru nastere normala. Fetele, atunci de ce am senzatia ca e cam ciudata toata chestia asta. Sincer nici nu stiu daca pot sa va explic ce simt cu privire la aceasta intilnire. Putina teama, sigur, dar pare a fi mai mult. Sper doar ca e imaginatia mea.
Gata, gata nu va mai stresez si pe voi.
Ve pupicesc dulce pe toate si nastere usoara celor programate.
Simona8004 si Maia 38+.