Mamici de septembrie-octombrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 11
miflore spune:
Buna dimineatza frumoaselor!!!
Se pare ca sunt iar huhurez-sef!
Cine vine la o tacla?
Am vazut ca in adresa noastra de septoct2005 a mai venit o gravidutza noua care e aproape de sapt 40! S-o bagam pe listutza!
Mihaela 37++
Tonnia spune:
Locca, felicitari!!! 

Sa ai un baietel sanatos, frumos, destept, mancacios! 
Norina, Cori! Bafta! Nasteri usoare!

Ce vreme! Sa nu scoti un caine afara!
pe mine ma roade o dilema: nu stiu cum sa nasc. Dr spune ca eu aleg. Tind sa nasc natural, dar daca e de 4 Kg nu-mi mai place...Dar nu pot sti sigur. Cele cu bbelusi mari, de circa 4 Kg, cat au masurat ei pe la 33 saptamani?
, 34++
karmenutza spune:
Locca, felicitari! Sa-ti traiasca baietelul dolofan, sa fie sanatos, mancacios si cumintel!!!
Norina, Cori, bafta multa astazi si refacere rapida! 

Simona, nu am inteles prea bine ce e cu moasa (asistenta) aceea. Tu vrei sa nasti cu ea? Cum adica sa te ajute? Si cum adica sa "te vada"? Tu nu ai un medic cu care sa nasti?
miflore spune:

Norina!!!
si Cori!!!

BAFTA MULTA!!!
Tonnia, eu voi naste luni sau miercuri si-o sa-ti spun atunci cate kg va avea bebelusa; la 34 de saptamani bebelusa avea 2800gr; ma gandesc c-o sa aiba cel putin 3500gr la nastere!(o sa nasc in cursul saptamanii 39)
Mihaela 37++
norina spune:
Dragele mele,ieri nu am putut intra pt ca nu am avut net aproape toata ziua
iar dupa amiaza am fost plecata cu treburi si kestii, desi ma durea f tare burta dar trebuiau rezolvate..Va multumesc din suflet pt urari( Miflore,Sofia, Ege, Ioana,Jadi,Nanadana,Tonia, Irina), intr-adevar azi e ziua cea mare si ma bucur ca va ganditi la mine.
Am mai fost aseara la un control si a ramas dr socat cand a vazut ca eu sunt aproape sa nasc, cand a mai auzit si de dop(ca elimin de vreo 2 zile)mi-a dat si 2 pastile ca sa fie sigur ca nu nasc pana dimineata
Dr este de garda azi si ma va
dupa-amiaza, asa ca poate spre seara reusesc sa va trimit mesajul prin (alinam si jadi)-cu informatii proaspete....Deocamdata nu mi-e frica nu am nici un fel de reactie, parca s-ar intapla altcuiva
, nu stiu cum va fi mai tarziu ...aseara nu prea am dormit, dar nu de emotii, ci de dureri de burta si contractii
de care vreau sa scap odata ca nu le mai suport, cum s-ar spune eu sunt tot intr-un pre-travaliu
Gata, n-o mai lungesc, ca mai am cate ceva de pus in geanta si pe urma plec, dar nu m-am putut abtine sa nu intru sa va spun ca o sa-mi lipsiti si sa va pup pt 1 sapt( aici asa se sta la cezariana
)Aveti grija de voi si de bebei si succes celor care se apropie de intalnirea cu
. Sanatate maxima si multi
Norinapoze
karmenutza spune:
Miflore, tu ai dormit? Tu ai inchis noaptea pe forum, acum esti printre matinale! Woooow...te prgatesti pentru noptile albe cu bebe?
Ioana75 spune:
Felicitari locca
! Bebe Matei, bine ai venit!
Sa cresti mare si sanatos!
Antonia, Miruna avea 3 kg la 33, 34 si 37 de saptamini, la 38 avea 3,5 kg, iar cind am nascut-o la 38 s si 3 zile a avut 4,660. Dar asta la ecograful dr mele, care nu e performant.
Gravidutelor, ascultati la mine acilea: dormiti cit de mult puteti!!!
E foarte obositor dupa ce vine bb, si eu am avut noroc, am primit un bb cuminte
. Aseara a dormit 8 ore fara pauza - cind s-a trezit m-ar fi mincat cu urechi cu tot. Dar tot zombie sint acum dimineata
.
Ioana &
Miruna
Bic spune:
Simona8004, cam toate modelele care se gasesc la multe dintre magazinele de copii le poti vedea la:
www.amazon.com
www.babycenter.com - sectiune "store"
Mai incearca www.babydepot.com (subdiviziune a lui Burlington Coat Factory.)
Pentru orientare: cele de lemn costa intre $130 -$500, depinde de cit de sofisticat vrei si cit de durabil. Eu nu ma voi arunca la mai mult de $150-$170 decit daca gasesc ceva exceptional.
IKEA (parca este in Chicago) are niste dealuri fantastice. Au un patut pe la vreo $80-90, dar se pare ca nu e asa de durabil. Chiar si cele mai durabile si care mie imi plac la nebunie nu au, din pacate, balustrade glisante si eu ma gindesc ca-ti cam rupi spatele cu unul fix. Avantajul cu cele de la Ikea, insa, este ca vin impachetate foarte compatc si cred ca sint mai usor de luat in avion. Uite-te pe site-ul lor, www.ikea-usa.com si vezi cit cintareste patutul nedespachetat.
La patuturile pliante preturile sint in jur de $130, dar cred ca poti gasi si dealuri.
Ah, si mai exista niste patuturi pliante de in lemn, care costa cam tot atit.
DPN 31.10.05 
Ioana75 spune:
pitiri, bine ai venit la noi in
! Nastere usoara, cred ca o sa te intilnesti la Polizu cu mai multe gravidute de aici
.
Ce mai face melcul oana?![]()
Ioana &
Miruna
jadi spune:
Iaca m-am trezit si eu, am pregatit sotul de servici si am trimis soacra la piata, ca a venit de ieri si numai astazi a dormit la noi si probabil ca va dormi si de vineri in colo ca o ajuta pe cumnata care are botezul simbata... miine vine si socrul, el sigur va dormi la noi.
Ieri am fost asa de obosita incit am adormit de la ora 9 si cu pauza de pipi de peste noapte , am dormit dusa, ba am visat ca alaptam bb si nu aveam lapte, hehe... incep cosmarurile?
Felicitari Locca sa ai grija de bb si sa veniti repede acasa!
Norina te sun dupa ce pleaca socrela la cumnata sa te mai incurajez un pic.
Jadi
36+
iaca_poze