Mamici de septembrie-octombrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Norina Cori mult curaj si multa bafta azi asteptam vesti

Locca sa-ti traiasca baiatul sa se faca mare sanatos si frumos

nanadana37++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor,
La mine ora este inaintata,dar pentru ca timpul nu mi-a permis sa semnez condica m-am oprit acum.
Felicitari proaspetelor mamici!Dumnezeu sa va binecuvanteze intreaga voastra familie!
Astzi am fost la ,iar rezultatele sunt unele bune.
"Dilatatia",imi este de 1 cm,iar BB este coborata foarte jos.Atat de jos incat atunci cand doctorul m-a consultat i-a simtit capusorul "in toata plinatatea sa".
Se pare ca doreste ca mamica ei sa o tina cat mai repede in brate!
Totusi sper sa mai astepte ceva timp,pana cand doctorul va fi disponibil pentru marele eveniment.
Simona8004,vad ca Bic,ti-a dat deja cateva indicii tare bune!
Cate ceva mai poti gasi la:www.baby-place.com/baby_blankets.php" target="_blank">http://www.baby-place.com/baby_blankets.php Sper sa-ti fie de mare ajutor in achizionarea celor mai bune si convenabile produse.Numai bine

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Gina, inseamna ca mai ai si tu foarte putin!
Poate ne anunti si pe noi inainte de a pleca la spital, iti tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata mamici si burtici!!!

LOCCA FELICITARI PT BAIETEL SA CREASCA MARE SI SANATOS!!!

NORINA SI CORI bafta multa azi, asteptam vesti .....
cand ma gandesc ca Norian are acelasi dpn cu mine, ma ia asa o ....frica.....
eu am fost mai putin activa zilele astea din cauza "darmaturilor" din casa, ma sunau prietenele sa vada daca nu am nascut ca nu eram pe messenger :), da eu saraca de mine aveam treaba cu muncitorimea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Karmenutza,desi la noi totul este pregatit pentru venirea bebelusei,as vrea sa mai stea acolo la caldurica macar vreo doua saptamani ... Acum merg la :

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Gina atunci sa fii cumintica si sa te rogi ca bblina sa mai astepte un pic. Bafta multa!

Jadi
36+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzza spune:

Ioana tu cand pleci la BT? Te intreb pentru ca si eu am sa plec sambta, tot cu avionul la BT, pentru ca pleaca sotul meu la un curs si nu vreau sa raman singura 2 saptamani, asa ca ma duc la ai mei. Te-ai gandit cum iti transporti odorasul in avion? Ti-ai cumparat cumva marsupiu? Sotul meu zicea ca-ti da voie cu carutul in avion. Stii cumva daca e corecta informatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Despre carucior in avion stou ca aveti voie dar nu va puteti folosi de el in timpul zborului, doar ca nu il baga in cala si atunci il aveti la indemina cind veti cobori din avion... sper sa se aplice regulile astea si la noi, hehe,

Jadi
36+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

locca sa-ti traiasca matei!!!
norina ,cori bb sanatosi si refacere rapida!!
tonnia la 34 de sapt.bb meu avea 3 kg.dr.zice ca o sa o nasc de 4 kg.dar stii cum e pana nu vezi...oricum burta e destul de mare

miflore mersi pt.sfat.nu am mai sangerat.sper sa mai stea bb 2 sapt in burtica pana vine dr.din concediu
azi noapte nu am putut deloc sa dorm din cauza durerilor de burta.ma mai si intepa ba ici ba colo.am zis ca o sa nasc.astea or fi contractiile??pt.ca eu pana acum nu am avut dureri.si ma mai doare si mijlocul.....
in sf.m-am plans destul.voi aveti noaptea dureri??
va doresc sa aveti o zi buna!!!!

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Buna dimineata -dutelor, mamicutelor si bebicilor!

Wow, fetele programate, sa aveti o nastere, sau taiere usoara. Sa fie copilasi sanatosi si frumosi si mincaciosi, iar voi sa va refaceti cit mai repede si cit mai bine. Domnul sa fie cu voi.

Karmenutza, faza e ca in Suceava, doctorul la care ai fost supravegheat, indiferent cine e, nu asista la nasteri normale, doar daca vrei neaparat. Doar cezarienele sunt facute de ei. Asa ca cele care vreti cezariana si nu va lasa, veniti la SV ca aici ai voie si fara aprobare. Daca se poate toata lumea, dupa mintea lor, ar trebui sa faca cezariana. Iar eu cind am spus de moasa sau de asistenta, lucrurile stau in felul urmator. Lumea e in ultimul timp cu funcul in sus. La noi, cel putin asa spun povestile, ca daca nu vorbesti dinainte cu cineva de pe acolo, nu te baga nimeni in seama pina cind e momentul sa nasti. iar eu cum am frica de spital si nici cum nu ma impac cu el, m-am gindit sa intreb cele care au nascut despre cineva care ma poate ajuta.Bine, am internarea si cind ajung or sa vada ca am deja dostor, dar asta e doar sa ajung la etajul unde e doctor, doctorul meu. Asa ca am ajuns la moasa si nu la asistenta. Cam complicat, dar ce poti face

Simona8004 si Maia 38+

Mergi la inceput