Mamici de septembrie-octombrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 13
Eliza5 spune:
Dragelor, va scriu sa va anunt ca Simo74 a nascut pe 12 septembrie la ora 18.00 un baietel superb pe care il cheama Luca. Simo a nascut natural cu epidurala la Polizu iar micutul a primit nota 10
. Din cate stiu eu la nastere a avut 3.650 kg. Nasterea a fost usoara (datorita epiduralei).
Multa sanatate la mamici si bebici!
Eliza si
Alex (15 nov. 2004)
Carmi spune:
Felicitari, Simo74 !
Bafta multa fetelor care urmeaza sa nasca !
Carmi 34+ si bebe Fabiano
Simona8004 spune:
Gina si Bic, multumesc tare mult pentru ajutor si asa de prompt. O sa le trimit sa le vada si sotu.
Multumesc!
Simona8004 si Maia38+
Ioana75 spune:
Felicitari Simo!
La multi Ani bebe Luca
!
Alinutzza, eu plec marti seara cu avionul la BT; cica ne dau eu un scaunel sa stea bebe in avion; pentru carat prin aeroport, am un portbebe imprumutat, dar e din ala fara sustinere pentru cap; vreau sa intreb daca ma lasa cu scoica de masina ca si bagaj de mina in avion. Zi-mi te rog si mie daca afli ceva. Drum bun
!
Ioana &
Miruna
RalucaCostiurin spune:
Felicitari Simo, curaj Norina, amandoua aveati DPN DUPA mine!!
Si succes fetelor care sunt programate azi!
Eu am avut o noapte agitata, nu-mi gaseam locul nicicum, de 3 ori am fost la
, ma dureau oasele - in special soldurile / bazinul, de nu mai puteam sta nicicum, nici pe stanga, nici pe dreapta (ca pe spate..... de mult a intarcat balaia!), ma dureau - si mai dor inca - ligamentele de la baza burtoiului - se lasa, pesemne.... mai e si vremea asta deprimanta....
Dar lasa, ca trec toate, si in curand imi tin si eu puiul in brate!
Citind povestea Simonei8004, ma intreb daca si pe aici e o idee buna sa te "imprietenesti" cu moasa (dar exista asa ceva la normala cu peridurala?)...
Cine intreba de circumferinta burticii? La s 37 aveam 107 cm, nu s-a mpdificat la 38+.
Pe cantar nu m-am mai urcat, ma deprim inutil.... asa, de curiozitate, daca nu uit, inainte de a pleca la spital....
As vrea sa va rog sa-mi dati si mie parola de la septoct, sa-mi trec si eu datele pe acolo, si sa va anunt cand vine ziua Z.
Pe curand,
Raluca, mama Radului
Meme1 spune:
Salutare fetelor
O pauza de doua saptamani, cam mult fara sa va citesc si sa va scriu. Azi insa sunt pe net asa ca profit de ocazie si felicit toate fetele care au nascut, sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume, multa sanatate lor si bebeilor, celor care urmeaza sa nasca, nastere usoara si sa ne auzim (citim) cu bine.
cum fac si eu rost de nr voastre de telefon? adresa mea de e-mail a murit asa ca am schimbat-o acum. de fapt nu imi aminteam parola de la ultima adresa asa ca dupa cateva zile de stors mintea am renuntat si am inlocuit adresa. o sa trimit un mail la septoct2005 cu nr meu de telefon.
Ioana, eu am vazut in avion cu scoica si cu bagaj de mana separat, si asta la zbor de aici in budapesta si din budapesta in bucuresti sau chisinau, deci la ruta mult mai lunga. nu cred ca ar trebui sa ai probleme, mai ales ca la cursele interne raman locuri libere in avion, asa ca ar trebui sa te lase cu tot ce vrei tu. caruciorul ti-l lasa si pe ala, numai ca ti-l pune separat si ti-l da primul lucru cand cobori din avion.
plus ca la bebei atat de mici e musai sa ai scoica, le poti oricand pune in vedere problema asigurarii. aici de exemplu nici nu iti da bebeul acasa de la maternitate daca nu ai scoica in masina, iar pana la masina ti-l duce moasa (politica spitalului din motive de asigurare).
eu sunt acum in 36 saptamani plu, 37 vineri, si in afara de ceva dureri de oase in zona inghinala si o sumedenie de vizite la baie din motive de vezica plina nu am alte simptome. aici control intern se face de-abia la 39-40 saptamani sau daca ti se rupe apa sau ajungi mai devreme de 39 saptamani la spital sa nasti.
in rest toate bine, ma bucur ca va pot citi si va pot scrie, chiar daca atat de rar.
va pupic pe toate
meme
miflore spune:
FELICITARI SIMO!!! SA FIE SANATOS SI CUMINTEL BEBELUSUL LUCA!!!
Gina, vorba aceea, soon soon!!!![]()
Karmenutza, eu sunt sefa pe tura de noapte!![]()
Saptamana asta se pare ca e tare rodnica: Simo, Locca, Norina, Cori, Flavia!!! Ce de bebelusi!!!

Cine a nascut pana acum, ati avut prosop pt. bebelus in spital? Mare, mijlociu?
Mihaela 37++
cori spune:
dragelor,
in juma de ora plec la "taiere" !!! va pup pe toate , va multumesc mult pt incurajari ... si pana saptamana viitoare va doresc calm, nopti linistite si bebei cuminti si sanatosi celor ce urmeaza.
am sa nasc la polizu, daca mai apare cineva in perioada aceasta...poate ne gasim pe acolo.
eu sunt corina si voi naste un baietel. nu stiu cum ne putem gasi..dar cine stie?
va pup pe toate pe burtici!
bb Bia, mami Cori si cavalerul din burtica