Mamici de septembrie-octombrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 4
Gina M spune:
Valeria(Racaru) - FELICITARI pentru BAIETEL!
Sa va traiasca!
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
maddy77 spune:
Raluca,ma bucur ca suntem colege de maternitate
.
Eu tot pacienta lui Popa sunt,dar pe mine m-a plasat la dr.Vaduva..care a fost foarte dragut,dar cred ca nu prea ia convenit cand am zis ca vreau sa nasc cu epidurala si mi-a zis ca nu toti anestezistii o fac ..sau nu a vrut el sa se complice ![]()
Nici nu stiu ce sa fac..cred ca o sa-mi iau trusa si vad atunci la fata locului...daca te interesezi de anestezist poate-mi zici si mie care e bun si daca e de gasit,te rog.
Am prietene care au nascut la Giulesti cu epidurala si au fost foarte multumite si acolo iti face daca ai bani
..
Fetelor !!dupa conrolul de azi imi am o secretie in pic rozalie!!! Ce o fi asta!!Sper ca nu e dopul?!
Valeria,felicitari pentru baietel,sa fie sanatos si mancacios si tie refacere rapida
Apropo de strerilizator,voi de care v-ati luat?
Maddy &
36+
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
b4delia spune:
quote:
Originally posted by diana_n
Fetelor, va multumesc frumos de incurajari. De 3 zile dorm prost si visez numai ce sa fac sa se intoarca bebe. Bebe a stat cu capul in jos pana saptamana trecuta, de luni de zile il simteam cum ma gadila jos si cum sughita, saptamana trecuta pana si sotul a remarcat ca nu mai merg asa des la baie, apoi medicul m-a trimis la ecografie si s-a confirmat ca sta cu capul exact intre sanii mei.
Cei de aici mi-au propus o procedura numita version prin care sa-l intoarca pe bebe apasand pe burta, sub supraveghere si monitorizarea inimii lui bebe, dar m-am ingrozit citind de riscul de 2% care exista, nici nu va spun despre ce ar fi vorba...
sanatate tuturor
Diana 37sapt
Diana - Uita-te pe site-ul http://www.spinningbabies.com/.
nanadana spune:
buna mamicitelor
Tangerine felicitari pt fetita 
Maddy Almy bine ati venit 

Racaru felicitari si sa-ti traiasca baiatul 
noi sintem bine, azi am facut ultimele analize si asteptam joi sa mergem la control sa vedem ce spune tanti dr
va doresc o seara buna la toate
nanadana 37
alinam spune:
fetelor vedeti ca la sfarsitul capitolului trecut scrie ca si ANCADM A NASCUT ..... fara multe detalii ......dar sa o treceti in listutza de mamici ....![]()
sofia_misicu spune:
UITATI CE NE ZICE TINA TACHE IN INCHEIEREA CAPITOULUI TRECUT:
"ancadm a nascut o fetita frumoasa si sanatoasa! Mai multe o sa va scrie ea, amandoua sunt bine si asteapta sa vina acasa!
Cristina"
FELICITARI ANCA SI VALERIA!!!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos
alinam spune:
Alma ma bucur ca in sfarsit ti-ai fakut curaj si ai scris .... despre dr Dimitriu probabil ca Marlena iti poate spune cate ceva ....
Flavia_Hurducas spune:
Salutare gravidute si mamici!
Country girl, Tangerine, Ancadm sa va traiasca domnisoarele, sa fie sanatoase, mancacioase si cuminiti!
Racaru sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos, voinic, si cuminte! 

Miflore pe mine m-a adus mai in fata cu nasterea, adica pe 17 septembrie, adica sambata. 17 si 18 sunt singurele zile din sept. In care dr. mea este in tara. Ce chestie si cu doctorii astia, eu vroiam sa nasc natural cu epidurala si ea imi spune sa fac cezariana, ca eu nu stiu ce chinuri ma asteapta la o nastere naturala. Asa ca...am ascultat-o, banuiesc ca stie ce vorbeste, avand in vedere ca suntem si prieteni.
Raluca si noi am facut nunta acum 2 ani si nu am primit nici un livret de familie, pentru a nu mai aveau in caea zi. Am sunat la primarie sa ma interesez daca este obligatoriu pentru „inmatricularea” copilului si mi s-a spus ca nu. Nici nu au de gans sa imi dea. Poate totusi se vor razgandi cand va merge sotul pe acolo.
Maddy bine ai venit!
Sarcina usoara in continuare si nastere la fel de usoara!
Mihaela_specht nu ar fi rau sa mai fie cineva in 17. M-as simti mai bine.
Valen se pare ca baietelul nostru nu se grabeste sa vina mai devreme de 17, cand sunt programata pentru cezariana. Sper sa nu ramana dr. mea prin strainataturi.
Intrebari pentru mamici:
-ce temperatura faceti la bebe in camera, dar cand faceti baita
-ii inveliti cu duna, paturica, sac de dormit?
-le puneti caciulita in casa? 
Mamici am vazut pozele bebelasilor vostri. Foarte frumosi! Nu ma mai saturam sa ma uit.
Noapte buna!
Flavia 38
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
cge spune:
Felicitari Anca si Valeria !! Sa va traiasca dominisoarele!
Stiam eu ca Anca mi-o ia inainte. Sa dea Dumnezeu sa aiba numai bucurii de la cele 2 fetite.
Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator
Antoanela23 spune:
Seara buna,
Ioana si Miflore, mersi pt raspuns, 
.
Ancadm si Racaru, felicitari pentru bebei, sanatate multa si refacere rapida.
Almy, bine ai venit.
Am atipit azi dupa-amiaza un pic si cand ma trezeam, am simtit ca un cutremur in burtica, cum zicea Monet ca a simtit cand i s-a intors bebe-ul. Al meu sta cu capul in jos de vreo 2 luni deja, sper sa nu se fi intors azi si ce am simtit sa fie numai chiauneala de la trezire, altfel mai am o grija pana joi cand ma duc la doctor.
Va pup, somn usor,
Anto, 35+++