Mamici de septembrie-octombrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Multumesc mult pentru primirile calduroase. Nu ma asteptam sa apara mesajul asa repede. Serios? ar putea Marlena sa-mi dea detalii despre Dr Dimitriu? Ar fi super, sa stiu la ce sa ma astept, inca nu mi-a spus cum o sa nasc, ce-mi recomanda. iar eu sunt fff nehotarata, azi vreau natural, maine cezariana, si tot asa...
Noapte buna si linistita la mamici si bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Valeria si Ancadm si sa aveti grija de bbii vostrii, asteptam mai multe amanunte.

Eu am plecat azi la control pe jos si am facut circa 35 de minute cind am ajuns acolo eram lac de transpiratie si rosie ca focul , am baut apa, mi-am sters parul si am asteptat. Ei fetelor, unde inainte toata sarcina nu am vazut o gravida la usa doctoritei, acum era full, numai gravide printre care si Agri a noastra.

E sezon de nascut se pare, partea principala este ca bb e bine si sint programata pentru taiere pe 28 septembrie (38s +2 zile), miercurea ca asa vrea muschiul meu , hehe.
Cica bb are capatina mare si oricum chiar daca as fi vrut nu cred ca iesea cu capul asa mare... musai cezariana.
Vestea buna, cica la Giulesti poti sa aduci hainute la bb sa il imbrace cit sta in maternitate... asta chiar nu stiam , acum trebuie sa ma ingrijesc si de trusoul lui.

Dupa control , am fost un pic la servici si dupa la sala polivalenta unde se sarbatorea 15 ani RTC prin concerte si haleu. Acum m-am intors acasa, mama depravata ce sint, am tinut copilul in urletele alea.

Ioana imi fac mea culpa, am vrut sa schimb capitolul inainte sa plec dar nu se ajunsese la pagina 10. Promit ca macar pina pe 27 sa fiu cuminte si sa schimb capitolele dupa aceea, o sa vedem... poate se mai ofera cineva?

Jadi
36+

iaca_poze

Mergi la inceput

Imprastiata cum sint... am uitat!

Bine ai venit Almy,

Jadi
36+

iaca_poze

Mergi la inceput

Multumesc, Jadi.

Mergi la inceput

Ma duc sa ma culc, sotul e la concert in continuare si nu are rost sa il astept.
Noapte buna,

Jadi
36+

PS: miine merg la gimnastica!

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Almy, bine ai venit in ! Sarcina si nastere usoara!
Valeria, sa-ti traiasca puiul! Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Alma, bine-ai venit!!! Te asteptam sa ne povestesti mai multe!!!
Valeria, felicitari!!! Sa fie sanatos si mancacios baietelul!
Mie mi-e foarte cald! Voua nu? Deja nu mai pot dormi bine noaptea din cauza caldurii!

Mihaela 37++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Miflore, eu azi noapte m-am trezit de frig. De fapt imi era bine, invelita cu patura. Si sotul meu s-a trezit si a deschis geamul. Am inghetat. Dimineata m-am trezit lemn. Si ziua mi-e bine asa cum este, ca nu mi se pare nici prea, prea, nici foarte, foarte.

Mergi la inceput

Multumesc Mihaela.
Si eu tocmai ma gandeam ca niciodata nu mi-a fost asa de cald ca in perioada de sarcina, mai ales acum, spre sfarsit. Eu sunt friguroasa de obicei, din august puneam o paturica ceva, nu mergea asa oricum. Iar acum sa nu vad nimic de invelit. Si as bea apa cu gheata in continuu. Saracul gatut a cam inceput sa se revolte, ca de....prea am exagerat cu recele...Iar acum mi se pare extrem de cald, parca vine vara inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Anca, felicitari!!! Sa fie sanatoasa si mnacacioasa si cuminte fetita ta!!!Si tu sa te refaci rapid!!
Flavia, gata, am retinut acum, esti pe 17 programata! Cred ca vei fi prima din grupul nostru compact de 3! De-abia astept sa ne spui ce si cum!
Fetelor, victorie!!! Astazi am hotarat cu doctorul ca-mi face clar cezariana!!! Vineri ma duc la el sa ma programeze ca azi n-avea agenda la el cu operatiile; a ramas probabil pentru luni 19 sau miercuri 21!!! ca marti nu vreau eu!

Mihaela 37++

Mergi la inceput