Mamici de septembrie-octombrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mihaela-MiFlore, si eu tot prima listuta o tot analizez.

Diana_n
, iti tin pumnii sa se intoarca bebe singurel, stai linistita pana la urma va fi bine.

Oana, mi-era dor de mesajele tale lungi

Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Intrebare legata de sterilizator: cum faceti voi?
Sterilizati la capacitate maxima si lasati inauntru biberoanele si tetinele si suzetele si luati de acolo cand aveti nevoie si atunci cand se termina sterilizati din nou? Sau sterilizati cate 2-3, si dupa aceea inca 2-3 si tot asa? DUpa sterilizare le lasati in sterilizator sau le scoateti intr-o cutie speciala pt. asa ceva si dupa aceea le luati de acolo; o cutie pt. bibe si o cutie mai mica pt. tetine si suzete; asta ca sa fie ordine si disciplina la locul de munca! Ideea e ca acele cutii nu sunt sterile... eu am cumparat 2 cutii care se inchid etans si ziceam sa depozitez acolo biberoanele si tetinele spalate bine bine inainte de sterilizare; si dupa ce le sterilizez sa le las in sterilizator si sa scot unul cate unul din el; voi cum faceti? Cum e mai usor si mai bine?

Mihaela 37++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu am primit cadou de la maternitate acum 5 ani la Victor.
Niste carticele, Pampers si nu mai tin minte altceva.

Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Gabriela, n-am nascut inca!
Sper sa mai stau vreo saptamana; si eu va tot pandesc, pe tine si pe Flavia!

Mihaela 37++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

hi hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

chiar, fetelor pe unde o fi Kid?????o fi ramas fara net?sau......
azi am mai fost un pic prin Cora si bineinteles i-am mai luat lui bebe cate ceva, ca nu se poate altfel.....
mary 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Gata, am terminat munca pe ziua de azi si iar sunt epuizata psihic. Dar ma ingrijoreaza faptul ca nu l-am mai simtit pe bb atat de activ ca de obicei si asta incepand de ieri. Oare e normal??? Daca nici maine nu-si reia activitatea de mutat burta din loc il sun pe doctor, sa vad ce zice....

Va urez tuturor o seara cat mai agreabila si o noapte cat mai usoara.....

Mihaela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

da, kid si bonaparte, sunteti chemate la apel!

eu m-am intors de la control: 2.800 gr. bebe e f bine. l-am vazut la echo, tot deschidea si inchidea guritza . mi-a facut si mie acum control pe masa, totul e bine, colul e lung si inchis, nasc peste vreo 3 sapt!

cristina 37+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna fetelor,
Ma numesc Alma, sunt din Galati, am DPN 28 Septembrie, citesc de mult mesajele voastre si sincer m-au ajutat foarte mult, chiar la un moment dat intrasem in panica si m-au incurajat povestirile unora dintre voi. Poate voi avea si eu intrebari pe viitor. As vrea sa intru in lista de gravidute, mie mi s-a spus ca voi avea fetita. Eu sunt la Dr Dimitriu, mai stie cineva din Galati ceva despre dansa? Merci si numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Buna fetelor,
Felicitari pentru tinerele mamici si nastere usoara celor care sunt in asteptare.
Vroiam sa anunt si eu ca am nascut pe 8 septembrie prin cezariana un baietel de 3.700 kg sanatos si tare frumusel.
Suntem bine amindoi, operatia a fost mult mai simpla decit mi-am inchipuit si recuperarea la fel. Alaptarea este insa foarte foarte grea(dpmdv).

Va pup si va doresc numai bine,

Mergi la inceput