Montignac: ce am mancat azi? (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Laura, ce fel de cub de drojdie ? Un cub din ala din comert ? Pot sa-mi spui exact ce gramaj are, ce scrie pe el ?

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iramona spune:

Salutare la toata lumea.
Am revenit si eu din concediu, fatra kilograme in plus dar cu abateri........pana la urma nu am mai putut sa rezist. La o luna si o saptamana de monti am dat jos 8 kiklograme.
Meniul de azi:
dim:iaurt cu fulgi
Pranz :fructe
seara:fructe
Vreau sa tin o zi sau doua mai lejere.
Va pup pe toate.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramonaisar2004/album?.dir=/5837

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eu astazi sunt cam deprimata. Am dat-o in bara aseara, am mancat pe la 10 niste fasole cu castraveti murati. Nici chef sa ma cantaresc nu am avut. Astazi habar nu am ce o sa mananc, deocamdata beau cafeaua.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Laura T merci frumos de reteta, am notat si am sa-i fac. Dar de ce sunt biscutii cu faina integrala ingrasaciosi? Am sa ma uit pe pachet, dar parca sunt aceleasi ingrediente cu covrigii. Sau or avea si margarina? Ma uit in seara asta.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor..nu am mai intrat demult la discutia asta..dar se pare ca e cazul....am pus inapoi vreo 6 kg....asa cam in 1 an!!!
Asa ca ma aveti din nou de clienta!!!

Azi:
-dimi:grefa..una intreaga+cafea cu indulcitor
-pranz:2 felii sunca presata(sunt la serv si asta am luat dimi...dar rosii nu am gasit...asa ca doar atat)
-deseara///iau niste macrou marinat gata si am sa fac o salata de rosii cu ardei si castraveti

Faza naspa e ca ma duc la o nunta sambata seara..:(( Dar am sa pap numai fara paine si nimik gras....dar ma gendesc daca or pune astia ceva cartofi prajiti pe acolo?????ii dau sotului..cel mai bine!!!

Va pup..si de acum ma aveti de clienta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna ziua la toata lumea!

Eu azi incerc sa mananc numai pepene. Pana acum am reusit. Daca ma abat va voi scrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Korinna, nu mi-era dor de tine... Si eu am pus 5 kg fata de anul trecut si uite ca nu ma ambitionez deloc.

Vezi ca macroul marinat contine zahar. Asa ca, incearca altceva! Pupici!

Karina, cred ca vorbeste de cubul de drojdie de 25gr. Impachetat in hartie de aluminiu!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Karina, e vorba de cubul acela mic de drojdie, se gaseste peste tot, da, are 25g!
Nadina, biscuitii aia sunt interzisi pt ca sigur au faina alba, zahar sau grasimi...
Eu nu stiu ce sa ma mai fac, iar am pofta de rontzait aiurea, drept pt care am comis-o cu 100g napolitane !!! Urat de tot!!!
Meniul de azi, in rest :
ora 11.30: o nectarina, un mar;
ora 12.30 (mic dejun intarziat): 2 covrigi cu taratze, o sticlutza 330ml lapte batut 0%;
ora 15.30: 2 oua fierte tari, 2 feliutze cascaval, o rosie;
ora 19.30 (dupa sala): tocanitza de pui.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 5 luni) si Ramona (3 ani si 4 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Buna! Nu am mai intrat pe topic de cam 2 saptamani, dupa o luna de regim am slabit 3,5 kg, cam putin dar ... cu abateri!

Meniul de astazi
Mic dejun: lapte degresat
Pranz: somon la gratar
Cina: sufleu de legume cu branzica si ou
sau - in caz ca nu imi este foame - struguri si mere

Se considera oare o mare abatere aspartamul?

Spor la slabit!
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna dimi...
Hai ma Adriana....cum sa nu-ti fie dor....da stii vb aia..ca daca voi nu ma vreti..io acum n-am incotro..si va vreau!!Am facut irasi niste aripioare la fund..de te doare capul.

Aseara nu am mai mnacat macrou ca nu am avut timp sa cumpar ca ...acum m-am apucat iarasi de sportul meu preferat:facutul lectiilor!Dar am comis-o mai naspa:floricele.NU dati cu rosii!!!

Azi mi-am luat la serviciu..deci pana in ora 17:
-un mar
-niste prune
-o grefa

Deseara prajesc niste peste:am luat file de novac si cu mujdei de usturoi amestecam cu niste rosii date pe razatoare...si gata.

In rest..ce sa zic...inca ma amagesc cu gandul ca nu tb sa dau tare in gat ca oricum sambata am nunta aia...Dar nu vreau sa mai fac excese!!!

Asa ca..Adriana..vrei nu vrei..trebuie sa fim din nou colege de suferinta!!!!Pacat ca nu ne-am intalnit asta vara la mare.Cand ma gandesc ca am fost amandoua in acelasi timp!!!!!

Mergi la inceput