Montignac: ce am mancat azi? (61)
Raspunsuri - Pagina 7
korinna spune:
Ce fel de faina folosti pt covrigeii aia?Ati zis ca integrala.Dar de unde o cumparati?Este prin metro?billa?Cum se numeste?Ce carcteristici tb sa aiba???
Laura T spune:
Korinna, faina pe care o folosesc eu se cheama "faina neagra", dar e facuta aici, la o fabrica de langa Ploiesti si o gasesc doar intr-un anume supermarket de aici. Dar fetele stiu ca mai folosesc faina integrala de la Plafar.
Colegutzele mele de suferintza, mai ambitionati-ma si pe mine, ca nu stiu ce am! in loc sa o iau in jos, o iau in sus !!! Mai ca imi vine sa aplic metode mai drastice, adica sa mai disociez si pe zile tipurile de mancare, ca macar, daca mananc mult, sa nu faca rau! dar nici de aia nu cred ca ma pot tine ...
Meniul propus pt astazi este:
ora 9.45: 2 mere;
ora 10.30: 2 covrigi cu taratze, o cana de lapte 0% si cateva cereale;
ora 13.30: omleta din 2 oua cu putina ceapa, putina branza Almette si 2 cremvusti de pui;
ora 16.30: un mar;
ora 18: 2 ciocanele de pui la capac.
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 5 luni) si Ramona (3 ani si 4 luni)
poze_cu_fetele_mele
korinna spune:
Laura..mersi pt faina!
In ceea ce priveste ceea ce manananci tu...e oki..dar zic eu ca e cam mult cantitativ..de ex..omleta....ar fi suficient 1 ou..stii cum e cu regimurile..cat sa nu mori de foame!Si 2 cremvusti...1 ar fi oki....Si cremvustiul ala sigur are amidon.Ca si parizerul..sau salamurile...Eu deobicei pun carne de pui fiarta..E mai sigur.
Si evit carnea de porc.
valentinag spune:
Cred ca va dati seama de ce nu am mai scris de mult p'aci nu?tin ca lumea pina ajung acasa si pe urma,valeu mama,numai pe interzisuri.
azi asa:
iaurt 0,1% cu paine graham
piept de pui pane cu salata de varza
omleta cu salata de rosii
iau in continuare pastilele alea de ceai verde....
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
adriana_mihnea spune:
Korinna, am fotografiat punga cu faina integrala cumparata de la un Plafar. A costat 1,6 RON/500 gr.
Mai cumpar si in punga de hartie, cu 2,8 RON/1kg. Aici poza!
Sigur vei gasi.
Valentina, pane-ul trebuie facut cu faina de linte sau naut. In nici un caz cu faina normala sau integrala.
Laura, draga mea, nu am cum sa te ambitionez ca nici eu nu stiu cum...
Suntem in aceeasi situatie...
Va pup!
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
ralu spune:
Buna ziua la toata lumea!!!
Laura-te rog frumos sa-mi spui (daca ai timp) cum faci tu ciocanele de pui la capac!!! Te pup!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei si a Mariei
valentinag spune:
Adriana am dat la o parte cojita,am mincat doar carnea
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
mobriq spune:
salutare! vreau si eu sa ma re-alatur trupei. Am cam un kil jumate mai mult decat ultima greutate declarata (prin aprilie-mai) in tabel, in special datorita vacantzei in Portugalia, unde am mancat cea mai mare cantitate de cartofi prajiti din ultimii trei ani (cand de fapt n-am mancat mai deloc).
Voi credeti ca dupa slabiri-ingrasari repetate se capata rezistentza la slabit ? ... io cred ca trebuie sa ma lupt cu o rezistentza uriasa acum.
meniul de azi :
D: paine integrala+ branza 0%+ gem cu fructoza+lapte 0%
P: un mar(+pauza)+ salata + sardine in sos tomat
S: supa-crema de brocoli + orez integral cu legume si fructe de mare
problema mea e ca daca nu am rezultate intr-o saptamana-doua, sigur sunt tentata sa abandonez .
Monica si Eduard
Laura T spune:
Ralu, iau o cratita mai mare (din aia emailata), o umplu cam 1/4 cu apa si pun capacul invers, cu manerul in jos. Deasupra capacului pun carnea de pui (data cu sare, piper, condimente etc) si bag la cuptor cam o ora, pana se rumeneste de fapt. Iese f.frageda, ca la rotisor.
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 5 luni) si Ramona (3 ani si 4 luni)
poze_cu_fetele_mele