Montignac: ce am mancat azi? (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Liliana, mie chiar imi plac pastele integrale, dar nu romanesti, mi-am adus din Italia mai multe feluri...integrale 100%- spaghete si alte forme- sunt tare bune...
Madisor, in principiu pepenele nu prea e bun la Monty, dar daca mananci o zi-doua pe saptamana doar pepene, cred ca slabesti. Numai sa poti, eu nu as putea...
Fetelor, eu ma mentin la 52.3kg de vreo 3-4 zile, caci nu am fost stricta, am mancat in we cartofi frantuzesti ca muream de pofta lor.
De azi trec iar la treaba, sper.
ora 10 - 2 nectarine si 2 prune mici.
ora 10.30 - 2 covrigi integrali cu taratze, o sticlutza 330ml lapte batut 0%, cateva cereale.
ora 14 - 2 oua ochiuri, 2 feliutze cascaval, salata de rosii.
ora 17.30 - varza calita cu carne slaba de porc.
ora 20.30 - un mar.
Si sper sa ajung si la sala azi, ca tare lenesa am fost in ultima vreme! Trebuie sa dau jos cele 2kg!!!

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 5 luni) si Ramona (3 ani si 4 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Mie imi plac pastele integrale. Mi-am facut cu rosii,ulei de masline si busuioc si am papat de numa.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Laura, am sa incerc. Pana acum stiu ca rezist o zi. Sa vad la 2 ce se intampla. Cred ca o sa incep de maine.

Meniul de azi:
ora 7: o cafea
ora 12: 2 felii paine integrala cu rosii si cascaval
ora 15: ori un ardei umplut cu carne de vita, ori oi vedea eu...
ora 19: salata asortata cu branza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

quote:
Originally posted by Madisor
Meniul de azi:
ora 7: o cafea
ora 12: 2 felii paine integrala cu rosii si cascavalora 15: ori un ardei umplut cu carne de vita, ori oi vedea eu...
ora 19: salata asortata cu branza

Heyyyyyy, ce inseamna asta???
Nu ai voie sa papi paine integrala cu lipide!!
Sunt permise doar branzeturile light, pestele in suc propriu, legumele alaturi de paine. Asta ca mic dejun!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Astazi cantarul mi-a aratat 53, 5 kg, si sunt sigura ca am pus inapoi jumate de kg din cauza covrigilor. De astazi imi propun sa fiu mai cuminte seara, sa nu mai mananc la ore tarzii. Si covrigii sper sa ii scot din menu pt vreo 2 saptamani. Mai am doi, asa ca unul l-am mancat dimineata. Azi la pranz: salata de vinete cu rosii si o gura de friptura.Seara mai vad eu.Din pacate, abatere zilnica este cafeaua cu laptic.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Adriana, ai dreptate... Iar am uitat

Mergi la inceput

Ieri am fost la sala si din nou mi se intampla ca a doua zi dupa sala sa cantaresc mai mult, desi nu ar fi cazul...o fi vreo smecherie la mijloc? mi s-or fi ingreunat muschii ?
Meniul de zi:
ora 11: 2 nectarine;
ora 11.30: 2 covrigi cu tarateza, o sticlutza 330ml lapte batut 0%;
ora 14.30: o cutie de ton si 2 rosii;
ora 17.30: varza calita cu carne slaba de porc;
ora 20.30: un mar.

poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Fetelor unde e reteta de covrigi cu tarate, ca eu nu stiu sa fac? Eu pap doar biscuiti cu tarate de la Mulino Bianco si imi plac.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Cauta la retete Monty; poate a scris Laura cum se fac.

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Nadina, biscuitii de care vorbesti sunt sunt "ingrashacioshi" !
eu fac covrigii din : 2 cani faina integrala, 2 cani taratze, 2 cani apa calduta, un cub drojdie dizolvata in acea apa, putina sare. Se framanta tot, se lasa vreo 2 ore la crescut, se coc in tava la cuptor. Eu ii pastrez in congelator si scot zilnic cate 2 pt micul dejun.

poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput