Mamici de ianuarie-februarie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 8
J G spune:
Ah, Kikiriki, ce frumooos.... si cand te gandesti ca eu ma duc in Franta de 2 ori pe an si nu am ajuns inca in Paris! Socrii mei stau in sud, la Perpignan si e destul de departe, dar acum m-ai convins, o sa ma duc cu prima ocazie!
Nu ca sudul Frantei nu e splendid...
Ai dreptate, Maraki, ce avem toate? Intr-un fel pe mine ma linisteste, chiar daca imi pare rau ca va doare! Dar eu sunt la prima sarcina si stii de ce mi-e frica? Ca ma doare, si eu staaau asa si o sa mi se intample ce e mai rau! Sper sa trecem peste asta!
T Ioana, tu ai intotdeauna orgasm? Pai te invidiez!! Eu nu reusesc chiar de fiecare data - dar eu ma simt bine si fara! Oricum, acum nu ma risc sa fac nimic-nimic ca.... sunt cam statuta si sigur se intampla!! Nici nu vreau sa ma gandesc cate luni am de stat fara! Si nenorocirea e ca eu am chef. Rau de tot.
In fine, asta e! Mai am 2 ore pana ajung la doctor... Ufff!
J 18+
maraki spune:
Ioana mai bine suni instructorul si il intrebi daca te baga in examen cu sarcina avansata.Daca nu " te trage ata " sa conduci,nu te poti prezenta nepregatita in examen.
Irina ce tapet ati luat, ce model?
21+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
toanca spune:
Fetelor eu nu m-am abtinut deloc de la
; dr. mea nu mi-a spus ca nu as avea nevoie asa ca am tot prestat si e bine..........
Da pe voi de ce va ingrijoreaza acest lucru?
V-au interzis medicii???
Toanca si bebe Matei Alexandru 22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
irinadum spune:
Monica am vazut ca are si un site o sa ti-l scriu www.livingwalls. de si e pe albastru cu stele albe si galbene ( vorba lui Marian o s vada copilul doar stele bine ca nu snt verzi). Pe site nu am vazut modelul.
Irina 25+
J G spune:
Toanca, nici eu nu am avut nici o treaba cand m-am simtit bine si am prestat fara nici o problema... dar acum cand ma doare burta si stiu ca am colul scurtat nu prea mai am tupeu (si nici chef, ca ma doare...) Si orgasmul se manifesta prin contractii si iarasi nu am curaj, mai bine stau linistita! Tu esti o fericita!!
J 18+
T_Ioana spune:
Pai de cand sunt insarcinata nu mi s-a intamplat sa
si sa nu am orgasm. De aproape 3 ani de cand sunt impreuna cu Cristi mi s-a intamplat de 4 ori sa
si sa nu am orgasm (si atunci din vina mea, ca aveam infectii urinare)asa ca eu zic ca sunt o fericita!
dar eu zic mai ales acum ca sunt graviduta, si oricum nu prea stam bine la capitolul inventivitate (nu ne lasa burtoiul),sa ma simt ca lumea si sa ma bucur de rarele ocazii cand prestam! Toata chestia e ca sunt obsedata de folosirea prezervativului ca mi-a ramas in creier ce a spus T, ca sperma poate provoca contractii si asa ca nu vreau sa risc!
Monica, instructorul meu a zis ca nu e nici o problema, ca pot sa dau examen linistita chiar si in luna a 9-a dar mie mi-e frica de militieni, ca astia sunt mai

Ioana
si
25+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20051224/dt/7/k/f862/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
J G spune:
Fetele plec spre dr.T... sa-mi tineti pumnii. Intru de acasa diseara si va zic ce am aflat.
J 18+
asteryaro spune:
Buna seara, dragele mele!
Citesc si ma minunez... Cu exceptia perioadei de inceput a sarcinii, cand a fost nevoie de spitalizare, eu ma simt bine. Nu am contractii... Imi pare rau pentru fetele care au probleme si va doresc sa scapati de aceste mici necazuri.
Singura mea problema (majora) ar fi durerile de spate: muschii din lungul coloanei vertebrale mi-au mancat zilele. Cat stau in picioare, nu-i nimic, cum ma asez e crima! Mi-e din ce in ce mai dificil sa ma conduc, si fara masina e cam greu.
Despre prestat... numai de bine. Rar, dar ce bine este! Am o pofta ca la 20 de ani, nici nu-mi vine sa cred. Sanii sunt extraordinar de sensibili, ca niciodata! Mai, sa nu radeti de mine
, dar eu asa simt.
Ah, si ar mai fi ceva: inca nu am simtit miscari ale lui baby-boy. La echo se zbenguia rau. Am simtit insa niste tresariri musculare in stanga buricului, dar numai cate una. Nu stiu ce sa cred. Voi ce parere aveti?
Va pupic si scuzati logoreea.
Kiki
19s
http://community.webshots.com/user/astery100
Maria28 spune:
Buna seara fetelor ,abia am reusit sa intru acum ,ca nu am avut net nici la munci ,nici acasa
..,dar bine ca si-a revenit si acum pot sa citesc ce ati mai scris
JG bafta la Dr. T ...vino cu vesti bune
![]()
Dana ,mi-a placut ce ai facut cu poza ,apropo pe sotu' il cheama Claudiu ..i-am aratat ce paginuta ai facut si era asa bucuros ,ti-a transmis felicitari ....Si de la mine pupici 
16+
irinadum spune:
Kiki ma bucur ca te simti bine si sper ca asa sa fii pana cand vine bebe. Miscarile lui bebe ai sa le tot simti de acum incolo ai sa vezi la inceput mai firave si apoi din ce in ce mai tari. Nu ai cum sa le confunzi ai sa vezi e altceva decat de obicei.
J G bafta la eco si asteptam vestile bune cat mai repede.
Mao fetelor ma bucur ca ati trecut de la epilare la orgasm , maiine ce se mai discuta?
Irina 25+