Mamici de ianuarie-februarie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

quote:
Originally posted by irinadum

Mai fetelor ma bucur ca ati trecut de la epilare la orgasm , maiine ce se mai discuta?
Irina 25+

super! super! super!

Kiki 19s

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
In cele din urma am ajuns si eu acasa. Si ce sa vezi, net-ul meu merge oarecum, dar site-ul asta ba! Ce ma fac? Acum sunt la mama si vad ca aici nu am probleme, asha ca am reushit sa mai citesc ce-atzi scris.
Astery, shi eu pot spune ca in afara primei perioade de sarcina cand mi-a fost ingrozitor de rau, acum ma simt bine! Daca nu pun la socoteala spatele si ligamentele de la burtica! Am zile in care durerile astea nu ma lasa sa dorm (azi, de exemplu ma pregatesc de o noapte alba!). Nimic nu ma mai ajuta! In picioare am dureri, daca stau in fund sau ma intind la fel!
Janina sper sa te fi linishtit doctorul! Tzinem pumnii shi ai grija sa te menajezi!
Ce m-am amuzat la discutzia despre toaleta si despre . Legat de orgasm, am shi eu nelamuriri,ca una care nu shtie exact daca sa se planga de contractzii sau nu. La orgasm musculatura uterina se contracta. La contractziile dureroase si nedureroase de care va plangetzi senzatzia e asemanatoare?
EU una o simt pe bebelusha foarte jos si intoarsa. Adica ma loveshte in interior! Si ce doare! Vineri cel putzin lovea rau de tot jos si aveam senzatzia ca o scap. Dar tot nu m-am gandit ca ar fi contractzii!Cred doar ca am o fetitza tare neastamparata si vioaie!
Cine vorbea de condus? Acum o sapt am condus Buc-Targu Mures, iar ieri Oradea-Deva, de la Deva la Buc a condus sotzul ca sa ma menajeze (de fapt ca sa ajungem mai iute acasa!). Dar azi cand am mers la doctor, avand in vedera ca masina mea nu are servo-directzie, mi-a fost tare greu s-o scot din parcare! Trageam si eu shi sotzul de volan!. Si al meu barbat mi-a declarat ca s-a zis cu condusul in conditziile astea!
Alina, faine pozele,dar mai ales tu cu burtica mare si in rest slaba! Eu una infloresc! Shtiu ca creshte burta (shi a mea e maaare), dar shi eu cresc .
Ioana, unde si cat pleaca Cristi? TU eshti in concediu acum, sau mai mergi la munca?
, ca eu cand apuc sa scriu ma intind.
Bee24+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare burticute
Pai pe sot o sa il pun sa ma epileze, ce crede, ca scapa asa usor? Oi incerca eu si cu oglinda da' e mai comod cu sotul, lasa sa munceasca ca nu l-am facut pe bebe singura, lasa sa simta!
Miha, nu stiu daca e normal sa avem contractii asa de devreme, o sa il intreb si eu pe dr. cand ma duc la el, eu nu am mai avut contractii de ultima data, cred ca atunci m-am obosit prea tare probabil.
Iar cu orgasmul, eu am de fiecare data, de 5 ani de cand sunt cu sotul nu cred ca l-am ratat vreodata, acum am si eu mai multa grija la prestat, dar sambata tot am prestat si noi putin, fara sa exageram, dar cu orgasm cu tot. E drept ca suntem cam stresati amandoi acum, ca de, nu se mai poate ca inainte dar asta e.
Ioana, eu in locul tau nu as renunta la scoala de soferi, da-i incolo de Garcea, oricum sunt mai umani aia de la tine decat nebunii din Bucuresti. Daca nu iei permisul, il mai dai, nu conteaza, iar burtica nu are nici o treaba, din contra, s-ar putea sa iti poarte noroc. Eu zic ca e pacat de banii dati pe scoala ca sa o pierzi, asa ca nu stiu, faci si tu cum simti.
Acum ma duc si eu sa ma intind putin ca am fost ca o furnicuta azi. Imi astept si eu jumatatea sa vina acasa.
Pupici si sa aveti o noapte frumoasa.
Anda si bebe Mark 23+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Bee, nici a mea nu are servo, si e nasol! O sa ajung ca Schwarzenegger cu muschii daca mai treag mult de volan. Da' trebuie sa conduc ca nu am altfel cum sa ma duc la munca, adica am, dar decat sa iau autobuzul, mai bine trag de volan! Oi vedea eu mai incolo. Acu' Dacia e mai grea ca Matizul meu, asa ca te inteleg, ai si tu grija si nu te forta!
Janina, sper ca a fost ok la dr., asteptam sa ne povestesti!
Tot eu...

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

BEE nici eu nu prea inteleg foarte bine care si cand sunt contractii. La mine se intareste uneori burta da jos deci nu toata burta si citeam ca trebuie toata la contarctii asa ca nu stiu ce sa zic. Bine ca nu ma doare.
Fetelor vi se intampla la vreuna cand sta culcata pe spate sa simta ca i se pune un nod in gat sau ca ai o jena la respiratie? Eu nu stiu de la ce e ma gandesc sa nu fie de la tiroida ( ca doar ce intrerupsesem tratamentul cand am ramas gravida).
Irina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Am revenit.
M-a controlat si a zis ca am colul "cam scurtutz" si ca sa fac echo morfologica joi sa vedem cat e de scurt. L-am intrebat daca sunt in pericol, a spus ca deocamdata nu, dar ca trebuie sa vedem rezultatul la echo.
L-am intrebat daca pot sa plec in concediu si a zis ca si asta depinde tot de echo, deci... oricum, trebuie sa am incredere in el, banuiesc ca daca era ceva grav parea mai alarmat, nu, Catalina?
Mai este cineva care are colul scurtutz?
Acum iar simt ceva dureri si intepaturi... e foarte nasol.

J 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Fetelor tare haioasa discutia cu epilatul Dar Monica are dreptate ,buna treaba cu oglinda ,am vazut la cineva dar daca ar fi sa cumpar nu stiu de unde as putea ,poate ca se mai gasesc la rusi ,am sa incerc totusi
Pisoi ,chiar asa profita cat ai burtica ,dai mai bine la examen ,si poate vor fi mai indulgenti cu tine ...se vor gandi ca nu o sa fi prea curand pe strazi ,eu cand am luat carnetul ,politaiu' a zis "Ai luat examenu dar sa nu dai peste mine ."M-a facut sa rad ,dar l-am luat ...sfatul instructorului a fost sa imi iau fusta scurta ca se va uita mai mult la picioare decat la greselile din trafic ,nu stiu daca asta mi-a purtat noroc ,dar am o stapanire de sine foarte buna la volan ,asa ca nici pana azi nu stiu ce m-a ajutat mai mult .Eu zic sa incerci ,ca moarte nu are !
Miha29 ,bine ai venit in clubul nostru ,sarcina usoara si bebe mancacios Despre Tudorache as vrea sa stiu daca ai auzit de alte nasteri si cum au decurs la ea ,din ce motive sau criterii ai ales-o tu ?M-as bucura foarte mult sa aud cate ceva inainte de ai da vestea ,maine pe la 6 merg sa imi iau analizele si le voi discuta impreuna ,tot atunci sper sa ai pot spune ca m-am hotarat sa raman pana la sfarsit sub observatia ei .
Alina bine ai revenit ,super faine pozele, ...ma uimesti cu burtica ta
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor am terorizat-o pe saraca mama! Acum 10 minute m-a sunat sa vada ce mai fac si cand i-am povestit ca am verificat de vreo 14 ori usa de la intrare ca tot mi se pare ca a intrat cineva a zis ca nu sunt sanatoasa la cap; si zice ca nu isi poate da seama ce fac eu cu bebe mic daca sunt asa "cacacioasa" si mi-e frica si de umbra mea (sa va spun ca mi-am adus un lighean in camera ca sa nu fiu nevoita sa merg la noapte la pipi pana la baieAsta sunt, toata viata mi-a fost frica sa stau singura in casa.....sper sa nu vad si vreun film horror ca aia sunt!
BeeCristi a plecat ieri dimineata la un targ in Croatia, pana in 21.09 Nu mai merg la munca ca am intrat in CO si apoi imi iau medical si prin 10 octombrie intru in prenatal!
Andaai dreptate cu scoala de soferi, o sa-mi dau silinta sa invat cate ceva pana vine Cristi si sa ma duc sa dau nenorocitul ala de examen ca-i pacat de banii dati si de cat de mult ma roaga sotiorul meu sa-mi iau carnetul! Parca sunt la reclama aia la Bergenbier
Irinamaine poate ne apucam sa ne impartasim POZITII, daca tot am epuizat subiectul "orgasm" Si eu simt ca ma sufoc cand stau pe spate, si mi se infunda groaznic nasul!

Ioana si 25+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20051224/dt/7/k/f862/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Buna seara mamicilor!
Stiti de unde vin acum?? De la o intalnire cu faimoasa moasa Vania Limban care a avut loc la magazinul "Mothercare" din Dorobanti. Am trecut intr-o zi in recunoastere pe acolo ca sa caut niste pantaloni cu elastic, mai grosuti si ......preturi de nu te poti atinge!! Lucruri pentru bebe superbe dar mult prea scumpe totusi!! Ei bine o vanzatoare mi-a dat o invitatie la aceasta intalnire cu moasa care va fi lunara se pare. Dta viitoare va fi pe 26 septembrie la ora 18.00. Subiectul de astazi a fost "Sarcina si problemele ei" si fiecare a vorbit despre diversele probleme care le-a avut in sarcina (erau de varste diferite pe acolo si de sarcina si de ani) si cum putem rezolva sau ameliora o parte din ele. Data viitoare subiectul este "Travaliul". Daca va intereseaza puteti sa veniti. Moasa ne-a dat si o carte de vizita unde putem sa o cautam la Activ Center, unde se fac o gramada de lucruri pentru sarcina: gimnastica, Lamaze, cursuri pentru mamici si tatici, gimnastica in apa, etc. Femeia este tare draguta si foarte deschisa spre nou si mai putin conservatoare. Mi-a placut!
Cat despre produsele din magazin cred ca sunt mai scumpe si ca cele de la magazinul din UK!!!
Kikiriki 15+ si bebe Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana m-ai facut sa rad iar la faza cu ligheanul. Pai nu te gandesti ca o sa iti "cada" nasul pana dimineatza? Si eu sunt asa "cacacioasa" insa dadeam drumul la tv si il lasam asa tare si adormeam iar de trezit nu ma mai trezeam pana dimineatza ( de frica cred). Ma " bucur" ca mai e cineva care simte ca se sufoaca ca eu credeam ca iar trebuie sa merg la endocrinolog iar ma masurau cantareau ........ Pozitii deci ?........ Nu e rau ..... oare unde ajungem.
Irina 25+

Mergi la inceput