Mamici de ianuarie-februarie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor m-ati omorat, am ras cu lacrimi si sunt in birou cu 3 barbati care trageau de mine sa le spun de ce rad... pai Maraki tot e bine ca se mai misca ceva in sus si in jos pe langa impricinatele noastre... ca vorba Lacramioarei, nu cred ca mai pup ceva pana nasc!!! macar pentru soti mai sunt alternative, dar mie mi-e frica de orice, ca daca am orgasm?
fetele care aveti contractii, aveti si dureri? Si mie mi-e frica sa nu "scap" copilul, e nasoala rau senzatia, mai ales ca uneori se aseaza foarte jos si uneori mi-e frica sa si merg. Sa vedem ce zice astazi doctorul... mi-e si groaza!
Dar, vorba ceea... nu am nimic mai important de facut decat copilul asta!
Kikiriki, eu mai intai am facut ecografia si dupa aceea mi-au recoltat sange pentru triplu-test, au nevoie de varsta exacta a sarcinii pentru a interpreta rezultatele.

J 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Kikiriki, felicitari pentru Luanna (am completat siteul: http://www.copilasi2006.3x.ro/)
In total avem 18 baietei si 15 fetitze !

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Kirikiri mercic mult scumpa...eu facusem inainte de prima eco..tratament cu pregnyl ca am avut in sapt. 10 singerare si asa mia- zis T...tu daca ai facut acum hat...nu mai conteaza...Janina si eu am ris bine..vorba ta...noroc cu oglizile in sus si in jos...ca eu puse cap la cap mai mult de 6 prestari nu imi ies pina acum...cit priveste orgasmul am stat deoparte de el..i-am zis sa nu-l prind ca-i rup gitul! La mine contractiile nu sunt dureroase..dar si eu simt ca bb este jos..si mai ales cind am vazut ca avea capul chiar linga col, iti dai seama ca si mie mi-e frica!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Adriana, merci de informatii.
Pai, atunci inseamna ca e bine daca fac testul vineri dimineata si eco vineri dupa amiaza, nu??
La eco de la 11 sapt dr. Iosup mi-a masurat si atunci pliul nucal si a fost bine. Toate masuratorile erau de fapt in regula! Abia astept sa vina ziua de vineri!!! Nu mai am rabdare!! sa o mai vad inca o data pe asta mica!! Dr. Iosup a fost simpatic la eco, e foarte mucalit, mi-a placut mult de el, zice: "Va intereseaza sexul?" Noi...pauza... Eu zic :"Da...oarecum..." La care el dupa o pauza lunga..."...Al copilului evident!!!" Ha, ha, ha...A fost simpatic! Dupa care zice "Da, este fetita se vede foarte clar! (faza la care sotul meu a facut ochii cat cepele!!!) V-ati gandit la un nume? Zic: "Da, Luanna". El: "E tare neastamparata Luanna. Cu cine seamana asa de nelinistita??" Eu: "Pai cu cine, cu EL!! (adica cu sotul, ca nici nu se putea caracterizare mai buna!!). A fost un moment tare frumos si aproape ca imi venea sa plang dar mi se misca burta cam tare si m-am abtinut cat am putut ca deranjam "vizionarea"!

kikiriki 15+ si bebe Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha29 spune:

Buna, fetelor

Sa stiti ca va urmaresc de ceva timp, dar numai de curand m-am hotarat sa scriu si eu; mi-ar placea tare mult sa apar in lista voastra de gravidute, avand in vedere ca DPN este pe 14 februarie 2006.
Daca mai e nevoie de alte detalii pt. asta, cereti-mi-le, va rog.
Eu sunt din Brasov si am obeservat ca tu, Maria28 te interesai de dr Tudorache. Ei bine, pot sa-ti spun despre ea, sa ti-o recomand, intrucat e dr. mea. Cu ea am ales sa-mi aduc pe lume bebicul/bebica
( inca nu stiu ce este ), dar sper din tot sufletul sa aflu maine, cand merg la eco.
Astazi de dimineata, in timp ce ma pregateam de serviciu, cred eu, am avut primele contractii; si dureroase; le-am rezolvat cu no-spa, bineinteles dupa o portie de plans zdravan si intrat in panica. Ce e mai rau e ca l-am alertat si pe sotiorul meu, care,dragul de el, vroia sa-si ia liber numai sa stea cu mine. Ideea e ca acum , cand scriu, ma simt bine si ma rog la Dumnezeu sa si ramana asa. Mi-e tare frica sa nu patesc ceva rau; ne dorim bebita asta mai mult decat orice pe lumea asta; voi, fetelor, cum reusiti sa treceti, sa va impacati cu ideea de contractie,e normal la varsta asta a sarcinii? Nu e prea devreme? Si il simt pe bebica mai jos decat de obicei in ultimele zile. Iarasi intreb: este normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Irinadum, la Paris a fost SUPERB!!!
M-am indargostit de orasul asta!! Daca stai in Paris te invidiez, pur si simplu!
Eu pana acum nu prea avem tangenta cu Franta si cu farncofonia, nu am facut franceza la scoala (asa ca scuzati greselile din denumiri) si nu prea ma atragea tara asta, sincera sa fiu si influentata de al meu sot, filo britanic convins!! Asa ca m-am dus destul de nestiutoare, dar acolo am gasit un oras absolut fermecator!!
Ideea a fost asa: al meu sot care are un job nou din iunie cu care se plimba asa de des prin Europa ca ne vedem daca ma inscriu in agenda lui, a vut la Paris un training cu firma de 5 zile. El daca zboara mult a facut o groaza de mile asa ca bilet de avion nu am avut nevoie ca am mers pe milele lui (m-au costat doar taxele de aeroport). La Paris am stat la Hilton unde iarasi a platit firma, ca am stat in aceeasi camera.
Practic 3 zile nu prea l-am vazut deloc, ca ziua aveau training de la 9-18 si apoi mergeau la masa si prin diverse locuri cu frantuzoaica din grup. Doar in weekend am stat impreuna.
Eu insa de unde ma speriasem ca ce ma fac eu 3 zile singura prin Paris, ca nu e romantic si etc.,....am avut o vacanta de vis! Pur si simplu am luat harta si am mers cat am putut (si cu Luanna in burtica!!) sa vad cat mai mult! Imediat m-am relaxat in acest oras pentru ca mi-a placut ca toate strazile si stradutele erau marcate, inscriptionate, deci nu aveai cum sa te pierzi decat daca nu stiai sa citesti. Am vazut si eu pentru inceput ce vede tot omul la Paris: Luvrul, Arcul de Triumf, Turnul Eiffel (noi stateam chiar in spatele lui, pe Avenue de Suffren sper ca am scris bine) Jardin de Tuilerrie, Place de la Concorde, Place Vendome, domul Invalizilor, str, St. Germain cu cel mai vechi supermarket, Jardin de Luxembourg, Sorbona, Sacre Coeur, Galeriile La fayette (unde m-am imbolnavit de ce am vazut!!!),Madeleine, Centrul Pompidou, Notre Damme. Cam toate atractiile turistice din Paris. Dar am mers cred ca 10 km pe zi, ca am zis decat sa iau metroul sa nu vad nimic mai bine pe jos!!Am mancat si faimoasa supa de ceapa desi la inceput mi-a fost cam frica de gustul ei.
Poze nu am ca aparatul meu este cu film, inca nu am trecut in familie pe digital (sotul fotograf impatimit inca nu vrea sa renunte la calitatile filmului dia!!) dar a fost si o colega cu un ap. digital si mi-a promis ca imi trimite ea pozele pe mail, asa ca va atasez atunci.
Ce mai, de VIS!!
Am promis ca o sa o duc cand o sa fie mare si pe Luanna sa vada cu ochisorii ei Parisul ca acum i-a vazut prin ai mei!!

Kikiriki 15+ si bebe Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Chiar fetelor, de ce oare aproape toate avem contractii? Majoritatea le avem si dureroase....Poate e normal in perioada asta sa fie asa...
Lacra incearca sa stai la pat, sa nu faci treaba prin casa si sa iei tratamentul.Ma gandesc ca ai sarcina avansata si nu trebuie sa te gandesti la ce e mai rau, o sa treaca si starea asta iar trim. 3 o sa fie frumos ai sa veziSper sa fii bine cat mai curand
Irina si eu sant cu dulapul lui bebe in cutii,mai am si patutul de montat, poate duminica viitoareAvem destul timp la dispozitie
Janine si eu cand am recitit mi-am dat seama ca se poate face confuzie oare ce se misca? oglindaaaaEu am avut multe contractii dureroase, am luat scobutil 4 intr-o zi si stateam numai in pat, imi era greu sa ma intorc de pe o parte pe alta pt. ca aveam dureri.De ieri vad ca nu am mai avut probleme, sper sa te incurajeze dr. cand te duci astazi si sa te simti mai bine in urma tratamentului
Kiki felicitari pt. LuannaCunosc sentimentul care l-ai avut la ecoSi mie mi-a curs o lacrima cand am avut certitudinea ca avem baietel
Alina frumoase rau pozele!!! Si tu arati de nu se poate

21+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Kikiriki nu stau la Paris stau langa Lyon .Si eu am vazut Parisul un pic pe fuga si mi-a placut mult tot ce a fost de vizitat in schimb am fost socata de mizeria care era pe la periferii si de ghetourile de pe acolo . Poate eu ma asteptam sa vad altceva insa per ansamblu am fost un pic dezamagita ( au fost si zilele urate ploioase) poate si pentru ca am vazut multa debandada. In centru in schimb jos palaria.E adevarat ca nu ai cum sa te pierzi imagineaza-ti ca eu am luat metroul si rer-ul si nu m-a pierdut( eu care sunt cam pierduta in spatiu). Insa crd ca mi-ar place sa stau acolo ( nu se stie nciodata , nu?).
Monica stiu ca mai avem timp ( tocmai de aia cre dca o sa il astept pe Marian diseara cu ciocanul in mana ca sa continue antrenamentul si acasa). Apropo si tapetul si dulapul sunt "made in Germany"- asta m-a facut sa ma gandesc la tine ieri cand le studiam.
Eu sper luna asta sa nu mai fac nimic. Luna viitoare.
Irina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Kikiriki sa-ti traiasca Luanna si sa fie sanatoasa! Te invidiez sincer pentru Paris!
Fetelor stati putin ca nu prea inteleg, cum vine asta cu prestatul fara orgasm? Adica va abtineti, sau ce? Ca mie nu mi s-a intamplat!Pai daca nu aveti orgasm, care mai e ideea, o faceti doar pentru soti? imi cer scuze daca nu am inteles bine da cre' ca eu sunt putin
Poate ma lamuriti si pe mine!

Ioana si 25+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20051224/dt/7/k/f862/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Si apropo de condus....eu am primit anul trecut de ziua mea cadou de la Cristi scoala de soferi. Adica a venit acasa si mi-a zis ca m-a inscris la Nu prea mi-a convenit dar asta e....ideea e ca am facut aproape toate orele (mai putin parcarile) dar nu m-am mai dus ca nu am avut chef sa invat. Faza e ca imi expira in noiembrie si analizele si scoala si nu prea imi vine sa merg. Acum va intreb: ma mai primesc astia la examen cu burtoiul? Nu risc sa imi zica sa vin dupa ce nasc....nu ca as avea chef sa dau examen! Mi-e o groaza de sala de numa numa! Si nici nu imi place sa conduc ca sunt prea colerica si impulsiva si injur cumplit si ma enervez....

Ioana si 25+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20051224/dt/7/k/f862/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput