Mamici de ianuarie-februarie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
utocatalina spune:
Maraki nici vorba..eu stiam ca la fetita te buzezi, patezi si umpli de cosuri...nu cred ca este nimic adevarat! Cit priveste chestia cu oglinda in cada nu suna rau, dar la cit de impiedicata sunt, mi-ar fi frica sa nu alunec si sa cad taman pe ea!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
maraki spune:
Catalina pai stai si tu jos in cada
si pui oglinda in fatza impricinatei![]()
![]()
Daca are suport nu e nevoie sa o tii cu mana, a mea se misca, mai sus, mai jos....
21+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Maraki am retinut...momentan mai merge, pe nevazute mai mult...dar peste citeva sapt. voi incerca o noua metoda! Trebuie sa-mi cumpar oglinda de asta!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
lacramioara t spune:
Salutare mamici si bine v-am regasit.
Nu am mai scris de cateva zile pt. ca vineri mi-a fost tare rau si am plecat acasa.Am avut contractii toata dimineata,ca de ne-am trezit cu chef si eu si sotul.Am zis ca nu mai vede nimic de acum.Si in plus m-am mutat cu biroul si pana a fost instalat totul.
Alina bine ai venit si sunt super frumoase pozele.La fel si tu.Ai un burtic mare si frumos.
Fetelor am ras cu lacrimi despre epilat.Cum a spus si Monica nu-i o idee rea cu oglinda.Chiar aseara ma plangeam sotului ca nu stiu cum ma voi epila si el repede a venit cu ideea oglinzii,iar eu am una mare asa ca nu cred ca va fi greu,dar maine seara fac proba.
Monica tare rau imi pare ca te simti rau.Eu si ieri am avut contractii si de cate ori mi-a fost rau am avut senzatia ca scap ceva(ca si cum eram pregatita sa nasc,Doamne fereste)iar doctora mi-a recomandat nospa si repaus la pat pana miercuri cand ne vedem.
Sper ca voi sunteti bine si acum va las un pic.
Va pupic pe burtic.
Lacra,
23+
utocatalina spune:
Lacra bag seama ca majoritatea trecem prin chestia cu contractiile...si apropo de senzatia ca scapa bebe..si mie mi-e frica ca am colul scurt si stau cu frica la wc si incerc sa nu ma fortez...apropo...o colega la 23 de sapt. avea exact senzatia asta...cind a fost la doctor i-a zis varice si col foarte scurt..aproape 2,5 mm....ce sa zic...odihna in pat si sa auzim ca esti bine!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
kikiriki spune:
Salutare fetelor mamicilor!!!
N-am mai scris de mult ca am tot fost plecata ba in concediu (la Paris-am avut o superoferta!! o sa va povestesc), ba cu serviciul (la Sofia) dar am citit de cand am venit cat am putut din ce ati scris. Da ce de ati mai scris!!!!! Bravo! Inseamna ca toate sunteti bine sanatoase si bebeii la fel!!
Noi doua (pentru ca se pare ca bebelina e fetita, cel putin la eco de la 11 saptamani dr. Iosup mi-a spus ca e fetita!!!)suntem bine sanatoase, crestem dar nu chiar asa de repede, am luat 4,5kg pana acum dar sper sa recuperam mai tarziu!!
Eu incep miercuri saptamana a 16-a si dr. mea mi-a recomandat sa fac triplu test (asta cand am vazut-o ultima oara in iulie ca apoi a fost in concediu toata luna august). Miercuri acum insa merg la ea la control dar as vrea sa stiu si de la voi, ca aveti experienta nu gluma, am inteles ca trebuie si o eco recenta. Eu pe 16 sept am programare la eco la Iosup si ma gandeam sa fac triplu test pe 16 dimineata ca sa fie amandoua in aceeasi zi. Voi cum ati facut, cele cate ati facut triplu test???
Kikiriki 15+ si bebe Luanna
utocatalina spune:
Kirikiri felicitari pentru Luanna...eu nu am facut triplu test ca am facut pregnyl, asa ca am mers pe mina lui Iosup la care am facut 2 eco morfologice si a zis ca totul este ok...bafta cu triplu test!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
adriana_i_ spune:
Buna fetele 
Kikiriki:eu sunt printre cele care am facut acest triplu test. El trebuie corelat cu o ecorgrafie cat se poate de recenta - ideal aceeasi zi, in care sa se masoare si pliul nucal. E important ca varsta sarcinii sa fie corect determinata.
Toate impreuna - rezultat triplu test (analiza de sange), marime pliu nucal, varsta sarcina vor intra in determinarea factorului de risc de probleme genetice.
Mult succes! si nu te stresa, va fi bine ![]()
Adriana 17+
kikiriki spune:
Cata, am vazut pozicile tale !! Toate frumoase si mai ales Biencuta!!!
Cat despre triplu test mie dr. mi-a spus sa il fac desi am 32 ani dar am inteles ca la FIV e recomandat cam la toata lumea!! Eu am facut FIV la Giulesti si chiar acolo mi-a spus sa il si fac, la lab de analize hormonale, Mi-a cam frica de acest test dar mai bine il face decat sa stau cu inima cat un purice. Dr. mi-a zis sa il fac intre 8-12 sept. dar din cate am citit si de pe la voi, am inteles ca se poate face intre sapt 15-18. Dar ce legatura are Pregnyl cu triplu test?? Si eu am facut Pregnyl inainte de punctie dar nu cred ca a mai ramas ceva din el de acum 15 saptamani???!!
Kikiriki 15+ si bebe Luanna
irinadum spune:
Ce fate harnicutze astazi!!!
Sunteti tare amuzante cu toaleta voastra chiar sunt curioasa daca peste trei patru luni o sa explice careva ce s-a intamplat cu ea la nastere. Atunci sa vezi desene animate.
Alina bine ia revenit si frumoase poze.
Kikiriki poate iti faci timp si ne povestesti si noua ce ai facut la Paris si poate pui si poze. De ce ti-a recomandat triplul test?
In rest oboseala aseara am termiant la 23 de pus tapetul si acum trebuai sa montam dulapul insa nu sunt decat eu ca sotul meu e la munca si seara la antrenament asa ca iar mai astepata "nenea" dulapul, dar oricum sunt multumita .
Irina 25+