Mamici din mai-iunie 2006?
Raspunsuri - Pagina 2
pisoi3 spune:
Bine ati venit, fetele, aveti grija de voi si de bebei.
Sa va traiasca si sa aveti o sarcina usoara!
Anda si bebe Mark 23+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
july_g spune:
Buna, dragele mele! Am aflat cam de o saptamana ca ne marim familia!
UM:03.08.2005
DPN: in jur de 9.05.2006
Taticul e tot taur. Ce ma fac cu doi???????????????
megbeng spune:
gabi, ai UM pe 18 august? cat dureaza CM la tine? ti-a iesit deja un test de sarcina pozitiv? esti grozava! felicitari pt
in cazul asta!!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/b414
Amonar spune:
Multumesc fetelor inca o data pt urari!!!! Va voi deranja sigur cu intrebari despre burti mai mari...:-)
Gabi25: felicitari si tie cu burtica! Ce s-a intamplat pana acum? Ai avut probleme?
Salutari
PS Stie cineva la cate saptamani se face analiza pt sindromul Down? Ei spun aici ca la 16 saptamani. Cum e in Romania?
gabitzam spune:
Amonar, primul semn de eventual Sindrom Down apare la ecogafia din saptamanile 11-14, cind se masoara pliul nucal. Iar triplul test, dupa care se face analiza de risc de sindrom down si alte anomalii genetice se face in jur de 16-18 saptamani.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
gabi25 spune:
MEGBENG.....si data trecuta mi-a iesit testul pozitiv cu vreo 2 zile inainte de termenul ciclului. Din nefericire anul trecut am facut un chiuretaj, la sfatul medicului urmat de 1 luna hemoragie, iar acum trei luni am pierdut o sarcina de 6 saptamani.....deci am emotii tare mari.
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
CamiM spune:
Salutare fete dragute si multam fain de primirea frumoasa!!
speram sa ramanem printre
pentru urmatoarele 8 luni!!
Amonar .. ce sa zic s-a nimerit asa sa avem aceeasi zi de UM si DN ... M-ai atins cu povestea ta. Eu am pierdut o sarcina anul trecut pe 30 august( eram cam in 7 saptamani) asa ca acum sunt tare speriata. Sper sa mearga lucrurile bine de data asta. La noi este primul bebit si ni-l dorim atat de mult!!!
Eu am reusit sa merg sa vad doctorul date fiind antecedentele. Nu am facut inca ecografie( dar am programare pentru prima saptamana viitoare pe 23 sept). Doctorul zicea ca daca totul merge bine se poate sa ii auzim si inimioara atunci.
De efort eu nu sunt asa de sportiva ca tine dar pot sa iti spun ca mie doctorul mi-a interzis orice activitate fizica!!! Si o groaza de alte lucruri.. dar nu ma supar pentru asa o cauza!!In afara de interdictii doctorul mi-a facut un control si a zis ca uterul pare un pic marit ceea ce e "de bine" si moale si mi-a dat reteta pentru prenatale si supozitoare cu progesteron si a zis ca ne vedem in octombrie pe 10.
De simtit eu ma simt destul de bine: am ceva crampe din cand in cand si ma doare tot asa din cand in cand spatele la mijloc. Azi am avut de dimineata prima oara putin greata dar am mancat ceva si a trecut. Sanii nu ma dor decat ocazional...am ajuns de stres sa imi doresc sa am mai multe simptome chiar daca asta iinseamna sa imi fie rau!!
De ragait, ragai si eu .. din pacate
..si merg destul de des la baie.
Gabi25 sarcina usoara si un bebe super!!
juli_g felicitari si sarcina usoara!!. Si la noi aceeasi situatie( eu am DN : 13.05.2006 iar sotul meu este nascut pe 15.05 deci o sa avem casa plina de taurasi) sper sa nu iasa prea multe scantei!!
Pupici tuturor si o zi super!!
Irinel spune:
Mai fetelor de cand va astept sa deschideti subiectul!... Ma primiti si pe mine? Eu de fapt am data probabila pe 26 aprilie da am o multime de prietene pe DC care spera sa ramana garvidute, asa ca am zis ca in loc sa ma duc la mamici de martie-aprilie, vin la voi si poate am sansa sa vina si ele in numar cat mai mare printre noi.
U.M la mine a fost 19 iulie, DPN 26 aprilie, data nasterii 7.03.1974
Eu am fost si la mamici de mai-iunie 2004 si mi-e tare drag capitolul asta.
Amonar, CamiM, nu trbeuie sa va ganditi la trecut ci sa fiti optimiste. Totul va fi bine cu voi si bebelusii vostri, veti vedea cum veti rade de problemele pe care vi le faceati acum. :-)
Din pacate reusesc sa intru doar putin pe aici, dar voi incerca pe cat posibil macar sa va citesc si sa va scriu din cand in cand. Stiu din experienta ca mamicile in devenire vorbesc mult despre puii loc, asa faceam si eu prima data (eram in alt birou si imi permiteam, ca si acum as avea chef de taclale cu voi), asa ca ma astept ca o sa imi fie greu sa tin pasul cu voi, da ma voi stradui.
Pupici la burtici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 7+ saptamani

Sarcina usoara si bebelasi sanatosi.
(10 iunie 2004)