Mamici din mai-iunie 2006?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Am si eu o intrebare ( mai ales pentru fetele cu sarcina avansata sau cele care mai au deja puiuti!!):

-cam care sunt primele simptome de sarcina si cam la cate saptamani apar?
- la cate saptamani se aude inimioara la ecograf?

De fapt am avut doua intrebari, multumesc anticipat pentru raspunsuri!!

Irinel fii bine venita si sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Cami sarcinile difera extrem de mult chiar si la aceeasi femeie, cu atat mai mult la femei diferite. Nu exista o regula, simptomele pot apare cred de pe la 4-5 saptamani de sarcina, dar pot sa apara si mai tarziu. Eu si la prima si la a doua sarcina n-am avut in primele zile (cu exceptia faptului ca nu mi-a venit ciclul), decat stare de somnolenta groaznica. In rest, nu sani durerosi, nu greturi, nimic... In schimb de prin saptamana 7-8 au inceput greturile, la inceput mai timide apoi tot mai rele. Vad ca totusi acum sunt ceva mai suportabile decat prima data, acum le mai pacalesc cu cate o fructa, un sandwich, la prima sarcina nu prea mergea nimic si mi-era rau toata ziua, mai ales seara (dar de vomitat am vomitat doar de 2 ori!). Sunt fete care n-au deloc greturi, eu va doresc sa fiti si voi printre ele, ca tare trebuie sa fie bine.
Cat despre a doua intrebare, chiar nu mai tin minte exact din a cata saptamana a inceput sa ii asculte inimioara, da sa stii ca pe la noi (si cred ca si prin USA) nu iti fac ecograf pana tarziu, inimioara i-o asculta cu un aparat Doppler, un fel de stetoscop cu palnie. De batut inimioara din cate am citit la Odiseea sarcinii, incepe sa bata in saptamana 6, insa n-am habar daca e sesizabila imediat la Doppler. Eu chiar am fost sambata la primul examen prenatal si nu a ascultat inimioara (si eram deja la 7 saptamani jumate). Cred ca data viitoare (peste o luna) o sa i-o asculte.

Fetelor, nu stiu daca ati descoperit ca pe prima pagina a site-ului, in partea dreapta mai jos undeva, scrie Odiseea Sarcinii in 40 de saptamani. Acolo sunt scurte articolase despre dezvoltarea copilului in fiecare saptamana de sarcina.

Saptamanile sunt numarate de la U.M.

Amonar, tu intrebai de efort fizic, eu citisem ca daca esti obisnuita sa faci efort fizic, e ok sa iti continui activitatile daca simti ca e totul ok. Acum, tu daca ai avut probleme, nu stiu ce sa zic, ia-o si tu mai usor, nu abandona de tot oricum, ca e bine sa te mentii in forma. Dar in orice caz, nu ridica greutati si nu face eforturi care simti ca te epuizeaza. Si, cel mai bine, intreaba medicul, da zici ca il vezi mai tarziu.

Cami,uite acum am citit mai cu atentie si am realizat ca tu o sa faci ecografie, ce norocoasa esti, eu trebuie sa astept pana in saptamana 18, ca asa e aici. Din ce am citit eu pe la alte mamici care au facut ecografe in saptamani asa mici, se vee pulsand punctuletul din burtica, daca se si aude, nu stiu... Vai ce emotionata o sa fii, abia astept sa ne povestesti impresiile dupa eco.

Gabi sa iti traiasca comoara si sarcina usoara!

July sa iti traiasca taurasii!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 7+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

V-am vazut si m-am gandit sa va urez sarcini usoare sa aveti grija de voi si copilasii care-i aveti in burtici...

Anul trecut pe vremea asta eram si eu in situatia voastra si ma bucur mult ca am scapat cu bine din acesta experienta,pentru ca pentru mine a fost ultima sarcina si nu una tocmai usoara...

Inimioara am vazut-o batand la echo normal,si nu unul foarte performant, la 6 saptamani...chiar in ziua cand faceam 30 si un cadou mai frumos nici ca puteam primi...

O zi buna va doresc ...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
4 luni
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Multumim pentru urari! Sa dea Domnu' sa fie totul bine, ca si au am 2 clestisori (sunt rac) si mai pot taia din cornitele taurasilor!
Bun venit noilor viitoare mamici!

www.surebaby.com/image.php?s 3 sex month may date 9 years 2006 c blue bg 13\" border="0">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

CamiM, la mine inimioara lu' bebe a vazut-o batand la eco, la 6 saptamani si 6 zile.
Ai intrebat de simptome de sarcina?
Eu nu am avut, dar au aparut doua liniute pe test.
Trebuia sa-mi vina pe 2 mai si pe data de 5 mai au aparut liniutele

Toanca si bebe Matei Alexandru 22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Exact acum un an numaram pe testul de sarcina 2 liniute...azi scriu cu printzesa mea in brate.
Urez la toate burticile sarcini usoare, kilograme luate cat mai putine(eu am luat 33) si bebelusi sanatosi. Chiar daca in timpul sarcinii am avut multe intrebari si temeri, am trecut prin clipe minunate, pe care as vrea sa le retraiesc cat de curand- e de datoria noastra sa-i facem un fratior Alexandrei.
Pupici pe burtici!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

bine ati venit aici la gravidute,sarcini usoare si bebei sanatosi si sa fiti cat mai multe!
pupici CRIS 18+

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA ,BURTICA SI NUNTA(PE POST DE NASI)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Multi, multi pupici fetelor si multumesc frumos de informati!!
Asa am citit eu si la Odisee si pe alte site-uri dar sunt atatea opinii ca mai rau te baga in " ceata"!! Zau ca nu mai stiu ce sa cred. O sa vedem.. deocamdata nu am mari simptome,.. e tare doar ca am mai multe cosuri decat aveam in adolescenta, ma duc la baie super des si ma dor sanii dar seara si noaptea..
La ecografie ma trimite asa de repede fiindca am avut un avort spontan anul trecut si vor sa se asigure ca totul este in regula .. altfel nici aici nu prea fac ecografie asa de devreme si asigurarile nu se inghesuie sa o plateasca( si asa pe asta trebuie sa o platesc singura ca acum tocmai schimb asigurarea si sunt in perioada de tranzitie cand nu am asigurare!!)

multi pupici!!!

Cami 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Cami, stai linistita, ai suficiente simptome de sarcina si daca testul a zis pozitiv, asa este. E normal sa te ingrijorezi, ca asa-s mamicile grijulii, da o sa fie totul bine. Abia astept impresii de la eco, nasol ca trebuie sa il platesti, da e bine ca il faci ca sa fii tu impacata si linistita ca e totul bine. PUpic.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 7+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

fetelor, ca tot cred ca sunteti in tema..la cate zile de la conceptie stiti voi ca se pozitiveaza beta-HCG PLASMATIC? CA EU STIU ca la aprox 9 zile, da mai vreau pareri!
pupici pe burtici!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/b414

Mergi la inceput