Mamici din mai-iunie 2006?
Urmaresc de o vreme acest forum si ma bucur ca exista o sursa de informatii si un loc de schimb de "experienta"..:-)
As vrea sa ma inscriu si eu pe o lista cu noile mamici dar inca nu am vazut nimic pt luna mai 2006...sau e inca prea devreme de a anunta o sarcina??
In caz ca sant prima de pe lista, datele mele:
DN 08-05-1968
UM 06-08-2005
DN (dupa un cacul pe Internet) 13-05-2006
Sper ca moderatorul sau administratorul sa gaseasca locul potrivit al acestui mesaj.
Va pup, si astept mamicile din luna mai 2006!
+6
Raspunsuri
Oana_B spune:
Esti la locul potrivit si deschizatoarea subiectului de mamici de mai-iunie 2006![]()
Bine ai venit si felicitari pentru bebe
Oana_B
megbeng spune:
super ca s-a mai deschis un capitol de mamici! imi place asa mult cand e "proaspat" si se aduna mamici in extaz, care tocmai au aflat ce minune au in pantec!
sa fiti sanatoase si cat mai multe!!!
(eu eram doar in trecere, ca am ochit capitolul proaspat, dupa cum am zis!)
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/b414
CamiM spune:
Amonar salut!!
Ma uitam pe aici pe la gravidute fara sa am curaj sa scriu undeva si am vazut capitolul deschis de tine asa ca acum am hotarat sa scriu si eu.. nu stiu daca nu e prea devreme dar..iata-ma!!
datele mele sunt:
DN: 09-08-1976
UM: 06-08-2005
DN ( dupa doctor) : 13.05.2006
Tu cum te simti? Ce simptome ai? Ai facut deja o ecografie?
Pupici si numai bine!!
Cami
5+
Amonar spune:
Multumesc pt urari OanaB si Mengbeng!!! Hmm....deci sant totusi prima pe lista...![]()
Cami! Ce coincidenta! Si eu UM 6-8-2005 si bebe 13-5-2006!!! M-am cam inselat in saptamani...ai dreptate sant numai 5 deocamdata.
La mine a fost asa de fapt: eu nu m-am gandit ca sant insarcinata pt ca in luna iunie am avut un avort spontan la 6 saptamani. Corpul s-a curatat f. bine fara chiuretaj. Asta mi-a confirmat-o o doctorita in Romania la ecografie. Chiar s-a mirat ca am o conditie fizica asa de buna. Am 37 de ani si m-a intrebat: deci varsta este 20 si?? Eu am zambit pt ca mi se intampla mai des.....
Dar anyway....nu m-am gandit ca la a doua luna dupa avort sa se "prinda". Ma gandeam....cine stie cat va dura acuma....Asa ca prin 6 septembrie aveam dureri de menstruatie (credeam eu). M-am inarmat cu tampoane, ma rog, cele de trebuinta pt a nu fi surprinsa in alte locuri decat acasa.... Ei dar nu vine si nu vine.....:-) Ceea ce m-a pus pe ganduri este faptul ca ma simteam de parca as cara lemne toata ziua....sant moarta de oboseala...uneori imi tremura muschii daca nu ma asez sau nu iau o pauza. In plus de cateva zile am greturi (dar nu vomit) si ragai mult
Si hormonii sar in sus si in jos: cand ploua cand e soare....Ieri am avut si ameteli de exemplu.
Ce mai simt e un fel de "neliniste"in zona burtii/uterului. Nu stiu ce se intampla dar sper ca e normal....Inca nu am facut un echo, am aflat ca sant insarcinata de abia sambata cand mi-am cumparat testul. Aici in Olanda nu se face echo asa de devreme..
Doctorul mi-a spus ca pana la 12 saptamani nimic nu este sigur. Deci acum stau putin cu sufletul la gura...Pe de alta parte ma gadesc..ce o fi, o fi...
Ce ma intreb, poate ma ajuta alte mamici, eu sant cam fanata a sportului, alerg cam de 2/3 ori pe saptamana si merg cu rolele des.....nu stiu cat de periculos este sa continui cu sportul? Aici doctorii spun ca nu are influenta..dar eu nu prea cred. Avortul spontan din iunie mi se trage de la faptul ca am carat si lucrat mult cred eu(santem ocupati cu casa). Doctorul de casa mi-a spus ca el nu crede asta....Mamicile care sant mai sportive poate ca ma ajuta cu un sfat...
Sant curioasa cum te simti tu Cami!
Sper ca vin si alte mamici din mai-iunie!
Va pup pe toti si toate! Si sa auzim de bine!
Amonar![]()
gabitzam spune:
Mamicutelor de mai-iunie 2006, sa fiti sanatoase, sa aveti o sarcina usoara, fara greturi si kilograme prea multe, si in final o nastere usoara si un bebelush sanatos si mincacios![]()
Anul trecut cam pe vremea asta se deschideam si noi un capitol nou, e rindul vostru acum.
Toate cele bune din partea unei mamici de bebelus de mai-iunie 2005.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
ralirali spune:
Bun venit noilor burtici
fericite si sa fie intr-un ceas bun!
Tocmai ne intrebam cum de nu mai apareti [;).
Sa aveti sarcini cat mai usoare si bebei sanatosi.
Pana va mai strangeti, va asteptam pe la burticile mai mari cu intrebari 
Ralu 23+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos
Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png
Laura Ioana spune:
Bine ati venit burtici mici. Sarcini usoare si fara neplaceri!
Laura
12+
Puiutul meu
gabi25 spune:
Vin si eu....cu speranta ca de data asta va decurge totul bine.
DN 12.04.1977
UM 18.08.2005
DPN 25.05.2006
Mai am o comoara, Rares, nascut pe 04.07.2002
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
utocatalina spune:
Bine a-ti venit...de cind va asteptam...URA! Sarcina usoara si bebei sanataosi!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
jadi spune:
Felicitari fetelor si bafta multa!
Chiar intrebam acum 2 saptamini de ce nu au aparut inca viitoarele mamici de mai-iunie 2006,
Jadi
36 fix
iaca_poze