Mamici din mai-iunie 2006?
Raspunsuri - Pagina 14
CamiM spune:
Salut fete frumoase !!
Nu am mai apucat sa intru de vreo doua zile dar am vesti mari: am fost vineri la eco interna si l-am vazut pe bebita!! E tare dragalas ( sau asa cred eu ca doar e al meu!!)si foarte zbenguit pentru doar 7 saptamani. Inimioara bate cu 143 de batai pe minut si nu pot sa va spun cat de emotionata am fost cand am vazut punctuletul acela luminos care pulsa pe ecran!! Tipa de la eco a zis ca arata bine,pare ca s-a dezvoltat cum trebuie pt 7 saptamni si mi-a mutat DNP la 11 mai !! Cam atat am aflat deocamdata, am urmatoarea vizita la doctor pe 10 octombrie si abia astept sa vedem ce mai zice nenea doctorul!!
Pupici pe burtici!!
Cami
7+
CamiM spune:
am tot incercat sa pun poza de la eco aici dar nu merge( imi zice ca nu are format corespunzator.. nu mai intelg la mine apare ca pozele mele sunt jpeg dar pe site aici nu le recunoaste.. ) oricum am pus-o pe yahoo( adresa mea este earendyil@yahoo.com)
ma duc inapoi in pat ca nu stiu ce m-au napadit crampele asa de azi de dimineata si nu mai trec...
pupici si numai bine!!
virgi spune:
Salutare !!!!
ce mai faceti voi?
eu sunt bine..mult prea bine dar in acelati timp suparata.am citit ca voi toate luati vitamine in special acid folic ( care pare a fi foarte important).Eu am inistat la medic sa-mi elibereze o retata cu acid folic si n-a vrut sub nici o forma. Mi-a recomandat mancare, odihna, mersul pe jos ( nu altfel de sport).
Ati mai auzit pe cineva in situatia mea? sa nu fi luat nici o pastiluta in timpul sarcinii. va rog..vreau sa ma linistesc. DE ce voi luati si eu nu???
Mancarea mea pe zi consta in: 1/2 kg lapte cu cereale, 4 kivi,2-3 portocale, un broccoli, juma sfecla rosie, un ou, iar seara mancare koreana..cu carne pe carbuni, un castron de ceapa cu hrean in sos dulce acrisor, un castron de plante verzi amestecate cu pasta de ardei iute, si un platou mare cu plante..care nu au gust..dar merg.
Voi credeti ca pot asigura vitaminele necesare din alimentatia asta?
In rest ma simt excelent..nici o stare de nimic..sanii sau mai marit un pic. iar cand conduc ma doare putin burtica...probabil de la stres..atat..
Va pup..aveti grija de voi.
megbeng spune:
virgi, nu te stresa ca dr tau nu ti-a prescris acid folic...din ce ai scris vad ca ai o dieta foarte echilibrata...din ce papi tu, brocoli-ul, cerealele si portocalele sunt surse importante de acid folic...ai si alte vitamine, si proteine, lipide, ceva glucide...e excelent daca reusesti sa mananci asa..
mie mi-e greu (cel mai greu) sa ma adaptez la noul regim alimentar...eu mancam extrem de haotic..sanatos, dar haotic...uneori o masa pe zi , alteori nici macar o masa, doar niste rontaieli ceva(fructe iaurt cu fulgi)...deocamdata m-am autodisciplinat si pot zice ca am 3 mese pe zi...totusi, de la UM am slabit 3 kg :(
am renuntat (macar in primul trimestru am zis) la cafea..asta e o maaaaare schimbare la mine, dar imi doresc atat de mult bebele asta, incat nu vreau sa risc absolut nimic..
incerc sa nu ma stresez, desi de azi ne apucam de zugravit camera noastra, in care o sa stea si bebe (locuim cu socrii, deci e ceva aglomeratie)..apoi punem parchet, schimbam usa, prizele...facem frumos, ca nu mai fusese facut ceva radical de 15 ani!
va pup si va doresc o saptamana fara greturi!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+
pozne de-ale mele
ralucapop spune:
Dragele mele,
Datele mele sunt:
DN 24 01 1977
UM 5 08 2005
DN 12 05 2006
Avem aproape 8 saptamani, este prima mea sarcina ever si am o singura intrebare: cand trec greturile? pentru ca sunt ca o leguma....
raluca
virgi spune:
meqbenq asa este tu ai dreptate..dar am sentimentul ala.ca 100 de oameni fac ceva numai eu nu. am senzatia ca sunt singura care nu am luat acest acid folic. eu am fumat inainte multi ani..nu am avut nicidata vitamine suficente..poate e ceva pe creierul meu..dar la fiecare analiza..mie imi iesea anemie...
astazi incerc sa schimb medicul...poate reusesc sa rezolv ceva..in rest ma simt foarte bine..poate si de la faptul ca m-am lasat de fumat.
te pup
si te tin la curent
magghyc spune:
Dragi burtici,
M-am delectat aseara citind ce ati scris pana acum...Si mi-a prins foarte bine!!
cat despre mine, ieri noapte 2 teste de sarcina pozitive...deci motive sa cred ca am intrat si eu in randul "lumii"...
datele mele:
DN 06.11.1976
CM 24.08.05
Nasterea posibila, (calculata pe net) de abia joi ajung la medic - 31 mai 2006.
Pupici, sper sa ma primiti si pe mine in echipa!!
megbeng spune:
virgi, da la voi nu se poate cumpara acid folic fara reteta?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+
pozne de-ale mele
megbeng spune:
magghyc, suntem f bucuroase sa te primim si mai ales eu, care cred ca printre alte manifestari ale sarcinii numar si logoreea aici, pe DC!!! ma bucur sa o sa am inca un partener de discutii!
5+
pozne de-ale mele
Si bv spune:
Salutare!
Ma inscriu si eu printre voi si sunt atat de fericitaaaa!!!
Am doua teste pozitive, iar maine imi fac si analiza sangelui.
Datele mele sunt:
DN: 3.03.1978
UM: 22.08.2005
DN: 2 iunie 2006 (conf. internet)
Va pup si abia astept sa mai citesc din trairile voastre! Eu sunt foarte fericita, iar deocamdata ma doare doar spatele, simt o tensiune in sani, care sunt si mai mari - din fericire - si am pofta sa mananc paine, ceea ce inainte abia daca gustam cand era musai.
Va pup!!!
p.s. salutari megbeng!!! ![]()
http://community.webshots.com/user/simonarotaru