Mamici din mai-iunie 2006?
Raspunsuri - Pagina 13
vasce spune:
Megbeng, vroiam sa te intreb ce valoare ti-a iesit tie la testul HCG pt o sarcina de 4 saptamani?
Merci
Irinel spune:
Buna burtici!
Alda felicitari pentru punctulet!!! Tu atat mananci toata ziua? Ai incercat sa mananci ceva fructe (la mine piersicile si prunele vad ca merg, ma mai ajuta chiar cu greturile, desi-s tare urate)? Si supele de zarzavat sunt mai usoare, nu-mi cand asa greu, carne nu pot sa mananc ca imi cade rau.
Virgi multumesc de urari! Parca nu e indicat sa mananci condimentat la sarcina, da nu mai stiu sigur. Da cand vei alapta, atunci chiar nu va fi indicat, ca poate bebelusul sa aiba colici.
Ralucutza bine ai venit si sarcina usoara. E bine sa mananci cat mai diversificat. Vezi ca au pus fetele la paginile anterioare niste liste cu ce contine fiecare aliment si ce e indicat sa mancam. O sa gasesti si unul sau doua articole pe site (daca te duci la prima pagina "Acasa" si cauti la articolele referitoare la sarcina).
Vasce ai facut testul de sange? Parca peste 50 e sarcina. uite ca nu mai stiu cat am avut eu 3 mii si ceva sau 6 mii si ceva (da eram prin saptamana 5-6 calculat de la UM)
Intreba cineva daca mai are cineva greturi...eu am din plin.
Megbeng eu ma duc la doctorul cu care am nascut prima data care e si medicul meu de familie da are si diploma ca poate asista la nasteri (aici cam toti generalistii pot face si consultatii ginecologice - le trebuie niste examene in plus, si cu o diploma speciala pot asista si la nasteri). Aici doctorii la care te duci pe perioada nasterii nu prea obisnuiesc sa vina la nastere, de-aia mi-a placut de doctorul asta.
Pupici dulci si un weekend minunat.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 9+ saptamani
megbeng spune:
vasce, valoare HCG variaza de la un laborator la altul..eu am avut valoarea 72.04..daca te uiti in link-ul din semnatura mea, la albumul cu poze" incepe sa...", o sa vezi poza cu rezultatul.
pupici!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
4+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/my_photos
july_g spune:
Buna, fetelor! Ne-am inmultit!Felicitari noilor mamici!
Virgi, nu la Botezatu merg ci la Gogulescu. E cam repezita dar e buna!
Din cate stiu eu nu e prea bine sa mananci condimentat. Ba chiar si sarea trebuie redusa.
Mai, greturi are toata lumea, mai rele sau mai usoare. Dar are cineva crize de nervi? Ca eu nu ma mai pot opri din plans.Daca imi arata cineva un deget ma umfla plansul. Ce am?
Sa fiti sanatoase si va pup
7+(5+)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
virgi spune:
Salutare tuturoe
Multumesc pentru sfaturi..ce ma fac? ca toata mancarea e condimentata aici. mancarurile care nu sunt condimentate sunt dulci..cum ar fi preparatele. mai rau este ca-mi place sa mananc iute..dar iute pana imi dau lacrimile...mancarurile koreene sunt un deliciu..dar iuti

. Paine n-am mai mancat de cand am plecat din romania...dar parca am inteles ca si orezul este bun??? sau ma insel??
. Astia aici nu au branza...o considera un aliment vechi ca se face din lapte tinut multe zile...lactate..nu...vitamine nu.....in schimb la mancarea koreana mi se aduce un platou mare cu diverse frunze..care nu au nici un gust..dar infasor carnea si sosurile iuti in ele..si-si bune..pe ele ma bazez sa contina vitamine.
As mai avea o problema...nu mai am nici un simptom de sarcina...mai e cineva in situatia mea?...ma simt mai bine ca inainte sa raman insarcinata...stare de voma..nu am avut niciodata...dureri sa sani nu...ameteli nu...burta nu mai doare deloc...voua vi se pare normal???
v-am pilictisit cu atatea probleme..dar stiti cum e![]()
Va pup...si va urez numai bine
virgi spune:
salutare
hei am aflat gata..am intrebat niste koreence care-i treaba cu mancarea lor..deci...mancarea lor..e super pentru gravide..in sensul ca..iti taie toate greturile...probabil de asta eu nu am stare de voma si 2.spun ele e foarte boagata in vitamine..si cica nu o sa ma simt prea rau. asta e cea mai minunata veste...numai sa fie compatibile si cu organismul meu..cine stie..vom vedea...
aici sunt poze cu bb..cand am fost la eco..eu si sotul meu..si eu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/3c3d
va pup
megbeng spune:
mai, da nu prea sunteti vorbaretze..poate in lunile mai mari?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
4+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/my_photos
liris spune:
www.e-sana.ro/index.php?a=104" target="_blank">alimente recomandate
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
megbeng spune:
am vazut ca a aparut o revista noua: "VINE BARZA" si am vrut sa o cumpar dintr-un magazin, doar ca la casa nu a putut citi codul de bare asa ca nu mi-a dat-o
..parea interesanta...ati vazut-o?
cum va simtiti? toata lumea bine si optimista? eu azi am 5 sapt fix si in ultimele 2 zile am ceva reprize de greatza nasoale, in sensul ca tre sa ma reped deasupra wc-ului sau a unui cos de gunoi ceva cand imi vine..nu vars, fac doar eforutl acela de voma si atat...tine cam 5-10 minute "distrctia" da e a naibii de neplacut!
liris, multumim de sursele de informare!
4+
pozne de-ale mele