Mamici din mai-iunie 2006?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si bv, bine ai venit!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Draga Megbeng, dragi burtici in crestere,
Ma bucur de primire asha frumoasa.... Sper sa se confirme joi la doctor cele 2 liniutze de pe testele de sarcina...
Deocamdata eu greturi - ioc, dar pic de somn - si azi termin ziua de munca la 7 !!
IN schimb ce va dureri de burta - or fi d ela bb sau nu??
Oricum, imi prinde bien sa stiu ca am cu cine sa discut despre cum e cu bb mic in burtica...o sa fie 9 luni interessaante..
Pupici
Magda si bb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

m-am calmat...asta e..medicamente nu pot lua..ca nu exista acid folic in korea..doar amestecat cu toate celelalte vitamine..asta e..manac numai natural..intr-o cantitate mai mare.
meqbenq..multumesc pentru toate mesajele pe tema asta..le-am citit cu mult interes..acum sunt sigura ca o alimentatie naturala..si consistenta nu e chiar rea. tu cum te mai simti? ce simptome mai ai?
poate scapam cu bine de perioada asta critica..si dupa primul trimiestru..vom rade mai mult.eu pe6 oct.mai merg la ultrasonic..sa-l mai vad pe bebe..si probabil atunci o sa fac si analizele care ar trebui facute. ca in functie de ele si de cum ma simt..trebuie sa stabilim daca mai plec si eu in singapore sau nuasta era stabilit inainte sa aflam de bebe..sotul meu are de dat niste examene acolo..si sincer nu vreau sa raman singura acasa..dar sa vedem daca bb poate sa zboare.
si si maqqhycbine ati venit la noi..va urez sa aveti sarcina usoara si bb frumosi si sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58332" target="_blank">mamici de mai-iunie 2006 (2)

Oana_B

Mergi la inceput