Mamici de septembrie-octombrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Ina sa te bucuri de bblina si sa ajungeti cu bine acasa!

Anto sa o pupi din partea de noastra pe mamica si sa ne spui cum este cea mica.

Baby-Boom am trecut modificarile si o asteptam pe Mariana !

Jadi
35++

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Ina felicitari,sa-ti traiasca bb-lusha!!!

Azi,ne-a cazut si noua buricutul,iar maine facem prima baita!

Irina si bb Matei Cristian(9 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

FELICITARI INA!!!
Romana vezi ca la magazinele Piciul sunt mai ieftine carucioarele Babycare decat pe net, plus ca le si vezi, materialul nu prea e grozav(parerea mea)
mary aproape 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicitari, Ina!!! Sa-ti traiasca Maria, sa fie sanatoasa si frumoasa iar tu sa ai laptic mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ina felicitari!!!

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ina felicitari pt fetita sa-ti traiasca mare frumoasa si sanatoasa si tie recupêrare cit mai repede

nanadana36+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Country girl,FELICITARI pentru MARIA ILINCA!Sa va traiasca si sa va umple inimile de bucurie & multumire!

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

felicitari, ina!!!

cristina 36+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara!
Felicitari, Ina! Sa traiti! Sper ca nu te-ai chinuit...
Mihaela - Miflore, nu te necaji! Cel mai bine este sa ai discutia fata in fata, cred, si nu la telefon: majoritatea dr. au senzatia ca noi suntem isterice si ne iau mai mult sau mai putin in seama, mai ales la telefon, si independent de cat cotizezi. Acum, cu cezariana, si eu am auzit c-ar fi mai bine sa astepti pana in ultimul moment, am si exemplul prietenei mele, programata la s38: bebeul a trebuit sa mai stea la oxigen, apgar 8,5, 9 zile de internare, start mai greu... alaptare mai tarzie....
De tuseul vaginal, am scapat pana acum, dar vinerea viitoare cica nu mai scap!! Trusa de peridurala trebuie s-o cumpar eu, ce n-am intrebat - ca nu mi-a dat prin cap - e daca si anestezicul tr. sa il iau eu sau nu....
Jadi, si eu am avut vreo doua saptamani de secretie mai puternica, acum vad ca s-a normalizat (intru in s38). De visat, am visat toate prostiile, inclusiv ca ieseau picioarele lui bebe din burta mea ca in desenele animate: cred ca ma pocnea, tocmai: pai deh, mama denaturata ce sunt, afland ca pun in cui fasolea, am mancat si iahnie, si batuta, si fructe....
Cat despre ridicatul si asezatul in pat, a devenit arta si strategie! Atat sunt de anchilozata.... Chiar voiam sa intreb fetele care au nascut, va simtiti mai usoare? sau nu e mare diferenta?

Raluca, mama Radului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna seara!

Felicitari Ina! Sa iti traiasca minunatia. Maria-Ilinca, ce nume frumos!!!

Giulestencelor, am aflat de la dr. meu ca trusa de peridurala costa la noi app. 2800.000 cu tot cu plata dr. anestezist. Eu acum nu inteleg...stiu ca la farmacie trusa costa app.800.000. Asta inseamna ca nu mai dam pe sub mana nimic doctorului? Ca zau, 2000.000 sunt mult mai mult decat am da vreodata ....

Ma rog...

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput