Mamici de septembrie-octombrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari Ina! Sa va traiasca Maria-Ilinca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!

Flavia, manusi i-am pus pentru ca are unghii maaari, si daca o las fara manusi se zgirie pe fata (am experimentat de citeva ori). Ii cresc unghiile foarte repede, trebuie taiate de 2-3 ori pe saptamina; speram sa nu mai fim asa lenesi si sa facem manichiura la fata mai des.
mifloricica, bafta. Singerarea aia m-a tinut citeva zile, cred ca 2-3. Nu te speria, la mine nu s-a intimplat nimic pina la urma.

Fetele, a fost frumos la botez, e prima oara cind am participat; cupilu' a fost cumintel, mai ales la restaurant, ne-a lasat sa ne tihneasca masa. Miine vine nasha sa-i faca baia aia speciala, cu flori, pene, bani, etc. Poze inca nu am, va arat imediat cum fac rost.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Ina, felicitari pentru mica printesa. Te asteptam sa vii sa ne povestesti.
Multumim de aprecieri fetelor. Mie oricum mi se pare cel mai frumos bebelus din lume pentru ca e al meu dar creste inima in mine cand vad ca si altor persoane li se pare ca e un bebelus reusit.
Irina si al tau e un bebelus foarte frumos. Defapt..mie mi se pare ca seamana mult cu al meu. A vazut si sotul fotografiile si fara sa-i zic nimic, aceeasi remarca a facut-o si el.
Raluca, eu ma simt mai usoara, dar inca ma misc in reluare din cauza operatiei. Parca as avea oua in poala. De durut nu ma mai doare decat f putin si mai rar dar e teama mai mult sa nu pateasca ceva. E prima mea operatie
Marlena ce facusi mama? Imi lasasi flacaul neansurat. Acu tre sa ne reorientam .
Ma duc sa trag o fuga pana la magazin. Ramane tati cu cupilul

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Ioana, ce bine ca a fost cumintica Miruna si voi ati putut petrece linistiti.

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Oana,asa m-am distrat ceva mai devreme! Ma uitam la pozele bebelusului tau si in acest timp a venit la computer langa mine si Rebecca.Cand a vazut bebelusul,a inceput sa strige extrem de incantata Baby..babyyy...Am ridicat-o in brate sa-l vada mai bine si ce crezi?! S-a aplecat si i-a dat o pupica virtuala! Daca va fi asa dragostoasa si cu surioara ei care urmeaza sa vina ,tare bine ar mai fi!

Jessica Priscilla 36s in:

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

buna seara mamicilor,

azi a fost ao zi mare pentru mine si sotul meu. Am cumparat patut de lemn, carusel, saltea, lenjerie si masa de infasat. mi-e tare ciudat cand vad ca in camera pregatita pentru el se afla deja aceste lucruri. Voi ce ziceti? Cum stati cu aceste cumparaturi?
in rest de somn ce sa zic....asa o noapte am avut ca nu am dormit deloc. nu stiu cum vine asta. dar pe la 12 amiaza m-am aintins putin sin am atipit vreo 1 h si ceva... si sotul meu era frant.
e normal cu insomnia in halul asta?
Sper ca la noapte sa dorm ceva.
Si cu pofta de mancare....nici eu nu am. Imi vine sa pap numai struguri, piersici, seminte...bine am papat si mancare calda dar asta numai asa ...in general nu mai am pofta care am avut-o pana acum. Oare ce face bebele in burta de ne intoarce asa pe dos.
Normal, creste, nu?

Vero
34

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

MERSI MARY ILIE- de sugestie, dar dupa cum poate ai remarcat io mi-s din ardeal... CLUJ, iar magazin PICIUL la noi in oras nu exista! Oricum am vorbit cu cei de la BABYCARE iar in provincie transportul e de 600 000 lei pe carucior, indiferent de model, deci nu e chiar gratuit cum spun ei!
Mai caut, am fost si la Metro si la Selgros, dar nu am gasit nimic ce sa imi convina si ca pret si ca functionalitate... de calitate ce sa mai zic!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Ioana, asteptam poze!
Vero, nici eu nu prea dorm si mi se intampla sa dorm doar 2-3 ore pe noapte si nici ziua nu pot sa dorm
cat despre mancare, am mancat si eu o felie de pepene mai devreme si nu mai pot, simt ca plesnesc acum...
mary aproape 38.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Romana, imi pare rau. dar trebuie sa gasesti tu ceva, nu se poate! mai cauta! noi ne-am hotarat la un carucior, dar asteptam Baby expo, poate apare si altceva.....
mary 38aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ina, felicitari! Si Maria Ilinca sa fie sanatoasa si mancacioasa si cuminte! Iar tie, refacere rapida!!!
Multumesc tare mult fetelor pt. incurajari! Nu-l las eu asa, trebuie sa ma programez si cu asta basta!
Multumesc Ioana!!! Azi a fost o zi foarte frumoasa si speciala pt. tine!
Cristina, in afara de ascultatul inimii bebeului si de colul meu, doctorul nu s-a mai uitat la altceva de data asta; asa ca nu stiu nici greutate si nici lungime;
Flavia, asa e, noi trebuie sa nastem pe banda rulanta, nu? Si cu Valen! Tu cand ai programata cezariana, pe 19, luni?

Mihaela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Felicitari Ina pentru bebelusha! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Ioana asteptam poze de la botez.

Pupici

Nicole si Ioana Alexandra

Mergi la inceput