Mamici de septembrie-octombrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

pupici la fete

Oana Irina sa va traiasca baietei frumoase poze

Miflore nu te mai necaji degeaba stai linistita o sa suni la dr si o sa spui parerea ta dar pina atunci stai linistita

jadi am avut si eu la fel saptamina trecuta aceias scurgere dar a fost ok a trecut

nanadana36+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mifloricico, te cred ca esti in spume! Asa gandeste si dr mae ca mai bine asteapta pt cezariana momentul in care vrea si bb sa vina, cica e mai sanatos asa. Poate au dreptate, nu stiu ce sa mai zic. In ceea ce priveste controlul manual, eu cred ca o sa ma feresc pana ma apuca nasterea. Mi-e mai frica de manevrele astea manuale decat de nasterea propriu-zisa.

Oana, Irina, aveti niste baietei traznet!

Ma doare spatele-lombar de nu mai pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Fetele... dati-mi please adresa de la BABYCARE de net!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Buna ziua!
Bebelusul Marianei Tache, Simon Andrei s-a nascut la ora 20:10, prin cezariana, la gine2(Stanca) in cluj, prin sectiune cezariana. S-ar putea adauga si aceste date pe listutza???
Mariana va multumeste, si astepta sa dea detalii despre bebe!

Florina, mamica -ei Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Salutare gravidute si mamici!

Sorry ca iar am disparut o saptamana, dar am fost tare ocupata. Iar in saptaman care va veni cred ca va fi si mai si, tinand cont ca de azi intr-o saptamana am programata cezariana. Spal mereu lucrusoarele lui bebe, le calc, le aranjez, merg la cumparaturi, seara constat ca tot mai imi lipseste ceva...ma mai duc si pe la servici. Ce mai...activitate foarte intensa.

Sunt insa foarte linistita ca am trecut de saptamana 37, deci puiutul meu nu va fi considerat prematur orcand se va naste.

Marlena, Lia Mia, Claujro, Dana Lucia, Ana-Oana, Mariana Tache sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi si voinici, mancaciosi si cuminiti!!!
Valen toata lumea spune acelasi lucru referitor la nasterea lui Stefan de ziua sotului, mai ales ca implineste 30 ani. Intr-adevar un cadou special. Iar in ceea ce priveste numele, am renuntat la Paul si am revenit la Stefan. Tot prima alegere se pare ca a fost mai buna.

Ioana tot timpul ii dai manusile Mirunei? Sunt chiar necesare? Eu nu am cumparat, dar poate ar fi cazul sa il dotez pe bebe si cu asa ceva.
Distractie placuta la botez!

Cristina aveti grija de voi. Vorbeste cu puiul tau sa mai astepte el putin 1 saptamana!

Natydea si cosul baietelului nostru este facut tot de bunicul meu, l-am folosit eu si sora mea, iar acum va dormi puiutul meu in el. Imi pare doar rau ca bunicul meu nu mai este sa vada acest lucru.

Miflore nu mai fi suparata. Ratoieste-te putin la doctor si explica-i clar cum sta treaba. Nu uita ca trebuie sa nastem in aceeasi perioada!

Weekend placut!

Flavia 37

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Am uitat sa spun ca am trimis si eu nr. de mobil pe yahoo.

Flavia 38

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Romana adresa este www.babycarero.netfirms.com
mary 37++++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

NEWS FLASH !!!

A NASCUT INA(COUNTRY GIRL); MARIA-ILINCA A SOSIT AZI LA 13:18 (ORA BELGIEI = ORA ROM-1). BEBELINA , S-A NASCUT NATURAL, ARE 3.350 KG SI 53 CM;
MAMA SI FIICA SUNT BINE.

PUPATURI,

Anto, 35+

Mergi la inceput

MARY- mersic muuult de tot! Caut innebunita carucior si nu gasesc unul cum imi trebuie mie!

Mergi la inceput

INA- sa-ti creasca mare iubirea si sa fie sanatoasa! FELICITARI!

Mergi la inceput