Mamici de septembrie-octombrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

'Neata fetele,Oana si Irina aveti niste bebelusi grozavi! Ce sa mai zic, mi se par chiar marisori si bine conturati la fata si vad ca tare le mai place la pozat, amandoi stau asa de bine...Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!Eu experimentez acum pe ultima suta de metri, o gramada de disconfort, noptile au devenit insuportabile,ma trezesc des, ma misc foarte greu, obosesc, de contractii nu mai spun...si colac peste pupaza mai car dupa mine si o durere de cap de azi noapte care vad ca nu cedeaza Apropos, cele care se apropie de final, mai puteti manca?....ca pt mine a devenit un adevarat supliciu , nu mai pot manca mai nimic fara sa-mi fie greata. As bea numai apa si atat.Asa ce ma oftic...ca vreau sa mai ia bb in greutate, dar daca eu mananc asa de putin...Am asteptat si eu pofta aia de mancare vestita pe care o au gravidele toata sarcina, dar se pare ca m-a ocolit...in afara de mere verzi si ciocolata , nu-mi place nimic- va place combinatia ,nu?Ei, dar gata cu vaicareala doar mai avem putin...Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

"Neata!!!
Norina cu mancatul cam asa e si la mine, in ultimul timp. Nu prea mai am pofta de mancare, in schimb beau multa apa, vad ca nu am mai luat in greutate de vreo luna jumatate. Nici la mine nu e bebe foarte mare, al tau cat ti-a zis ca are la echo(kg, cm?).greata nu imi este decat la anumite mancaruri si vad ca nu mai suport nici mirosul de mancare , de prajeli....
IOANA vad ca aveti parte de o zi superba! distractie placuta!!!
mary aproape 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata fetele!

Super pozele Oana si Irina! De fapt, super bebelushi.
M-am uitat cu sotul meu la poze, si i-au placut si lui.
Abia asteptam sa avem si noi bebelusha acasa.

Pana la asta, azi vine Victor acasa cu soacra-mea si trebuie sa mai strang prin casa + ceva de mancare.
M-am simtit asa de singura fara copil (copii) acasa.
Veti vedea ca desi ne prind bine momente de respiro fara copii, ne lipsesc enorm.

Norina, asa sunt si eu cu o groaza de disconforturi pe ultima suta de metri : ma doare spatele rau-rau, mai am si contractii desi ma indop de No-Spa si Scobutil, noaptea visez numai ca mi s-au rupt membranele si ma trezesc de n ori.
Lasa, ca trec si astea.

Maine inchei sapt. 36, deci intru in 37 dupa DPN.
Bebelusha arata mai mare la ecografie, asa a aratat de la inceput, dar dr calculeaza dupa DPN.

Weekend placut la toata lumea.

Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator

Mergi la inceput

Eu am pofta de mancare, mananc putin dar destul de des.
Mi-am luat o dulceata de zmeura si as manca toata ziua, ca sa nu va mai povestesc de struguri sau compot de ananas.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata dolofanelor care urmeaza sa nasteti si silfidelor care deja au slabit!

Eu am avut o noapte un pic mai agitata, am visat si m-am trezit la pp de citeva ori

wanna si irina frumosi bbei aveti, al irinei chiar seamana cu ea!

cristina daca ai intrat in saptamina 38 inseamna ca bb e la termen asa ca nu te speria daca daca.

norina, mary eu stau super cu pofta de mincare, inca.

Intrebare: in ultimele 2 zile am o secretie mai abundenda, nu e gelatinoasa , doar mai mult decit normal, e ok ?

Jadi
35++

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Irina vad ca a inceput sa zambeasca Vladut....si vad ca ii place caruselul! mie mi se pare ca seamana cu tati, ia sa-ti faci si tu o poza cu el in brate , ca sa ne lamurim eu ii tot spun sotului meu ca baieteii seamana cu mamicile, si el tot cauta exemple sa imi arate ca nu-i adevarat
il scoti deja afara pe Vladut? la tine ce dr. pediatra vine la copil?trebuie sa merg si eu zilele asta la policlinica vitan s-o cunosc pe dr. pe care mi-a recomandat-o cumnata mea, o cheama Ghita Augusta si cumnata mea e multumita de ea. vad ca ea a cotizat mult mai putin 200mii si o cafea.
se pare ca totusi o sa ajung la Baby expo( cel putin asa zice dr.), asa ca daca vrei, poti sa mergi cu noi, mai vorbim pana atunci!
mary aproape 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mersic fetele pt laude . Si eu is tare mandra de Vladut . O sa fac si eu poza cu el dar poate mai incolo ca acum is ca un zombie . Semana cu amndoi zic eu. La nas cu mine, la barba cu tati.. la gura si ochi inca nu ne dam seama....
Afara l-am scos pe balcon momentan, azi ma gandesc sa-l scot cu carucioarul. Trebuie sa-mi fac curaj ca are orele lui de plans din cauza colicilor si dein cauza asta am o retinere. Incepe repriza de plans...

pa pa

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
Oana si Irina, frumosi flacai aveti! Sa fiti sanatosi si cumintzei!
Eu am fost ieri la doctor si am venit cam morcovita; Bebelusa e bine, slava Domnului, i-a ascultat inima cu o palnie doar ca pe mine m-a pus pe masa aceea interesanta si m-a durut un pic dar asta e...si mi-a curs si mie o picatura de sange aseara si vad ca si acum...sper sa-mi treaca si maine sa nu mai am...Ioana, stiu ca si tu ai patit la fel, pe tine cat te-a tinut? E ceva f. putin dar oricum enervant...
Si alta treaba interesanta, nu mi-a facut programare, eu care ma asteptam la asa ceva; a zis ca sa astept momentul cel maret, adica sa se rupa apa sau sa m-apuce contractiile si atunci sa merg la spital si sa-l sun; tot zicea ca poate reusesc sa nasc normal ori eu psihic nu sunt pregatita pt. asa ceva eu avand ceva probleme cu inima; nu prea imi convine asta, eu vreau programare!!! O sa-l sun peste cateva zile sa-i explic f. clar acest lucru; aaa, si mi-a zis ca am colul deschis si ca pot naste dintr-o clipa in alta, si acum!!!
Sper sa mai stea bebelina o saptamana!

Mihaela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Neata, dolofanelor !
Am vazut si eu pozele cu bebicii, frumosi toti !
Mifloricica,nu te mai necaji si tine-te de capul dr. sa te programeze...la fel a fost si la mine cand i-am zis ca vreau cezariana, m-a aburit ca discutam mai incolo, ca poate ma mai razgandesc(e drept ca eu mai am ceva timp), iar la ultima consultatie i-am zis clar ca vreau sa stiu cand treŽ sa ma programeze...si mi-a zis ca daca sunt chiar hotarata pt. cezariana sa-i spun in sapt. 37 sa-mi faca programarea. Asa ca nu-l lasa, stii tu, ce-i in mana nu-i minciuna !
Pupici la fete,

Carmi si bebe Fabiano 34+

Mergi la inceput

Mihaela-MiFlore, iti inteleg dezamagirea.
Asa sunt dr astia, tu le spui un lucru si ei o tin tot pe a lor.
Si eu vreau sa imi faca anestezie epidurala, si dr mea zice mereu ca daca apuca, imi face.
Pai, daca nu o sa se grabeasca sa vina cand ma voi interna, normal ca nu va mai apuca.
Oricum, eu am mai trecut o data prin experienta asta fara epidurala, si stiu ca durerile sunt f. mari, dar trec.
Cand ne vom tine bebeii in brate, vom uita de toate.

Asta e de acum incolo, ne asteptam sa nastem.
Am intrat in linie dreapta, uita-te si tu pe listuta de pe prima pagina. Trebuie sa scoatem cumva copii din burta

Ce greutate sau alte masuratori a avut bebelusha ta ?

Eu tocmai mi-am refacut bagajul de spital, ca il injumatatisem de cand am fost internata.

Cristina

Mergi la inceput