Mamici de septembrie-octombrie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 4
ancadm spune:
Oana e tare dragalas Andrew! Asa micutz in patul ala mare
. Eu la inceput o culcam pe Andreea de-a latul patului.
Anca 37+
mary ilie spune:
anca
dar stii cum e, fiecare cu norocul ei.....
ma duc sa vad pozele lui bebe Andew
mary 37+++
ancadm spune:
ma duc sa imi fac si eu somnul de frumusete. in ultimele nopti nu prea am putut sa dorm, visez mult, merg des la baie...cine zicea ca ne pregatim sa fim treze din 3 in 3 ore?
Anca 37+
mary ilie spune:
Oana, da ce s-a schimbat intr-o saptamana....s-a facut asa frumos!!!!cred ca esti asa mandra de el!!! ce-mi place chestia aia de pe cadita, nu am vazut pe aici....si ce-i place la baita!!!!!e asa de...perfect! cred ca esti o mamica foarte fericita! FELICITARI!!!
ma duc si eu sa incerc sa dorm! o zi buna americancele!!! si noapte buna fetele de aici!nu prea se mai danseaza pe aici in ultima vreme....
pupici!
mary 37+++
RalucaCostiurin spune:
Oana, dementiala poza cu bebeul in cadita! Nu incetez sa ma mir, la o saptamana au expresii, au personalitate!!
O dulceata, smecherasul tau! Atata-i de frumusel, ii sta bine cu bleu!
Raluca, mama Radului
b_irina_c spune:
Frumoase poze Oana. E un scump bb al tau. Felicitari!!! Ai vazut ca pana la urma a venit si laptele...
o zi buna si somn usor...
P.S. am mai pus si eu poze de prim plan.
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
Antoanela23 spune:
Oana, ma bucur ca ai mai mult lapte si ca bebe Andrew e cuminte si doarme, poate de ceea e asa de frumos si scump.
Irina, si Vladut al tau e un scumpinel, sa va traiasca. Mi-a placut si camera lui, mai ales covorul si perdelele.
Fetele, ma retrag si eu de pe net, somn usor si pupici,
Anto, 35+
mysweetest spune:
Da' aveti tastarnitza nu gluma...
Ina nastere usoara!
Ioana distractie la botez..intr-adevar Miruna e leita taica-su si arata copil de 2 luni
.
Oana mi-a placut Andrew...e bine ca ai mai mult lapte
.
Alexandru al meu pare sa inceapa si el sa se acomodeze acasa si sa doarma si cate 2 ore si ceva ziua iar asta noaptea dormit si 4 ore continuu iar eu m-am trezit si credeam ca a patit ceva
.
Azi a implinit si el 7 zile
.
Gina M spune:
Buna fetelor,
Incepeti sa ma dati disparuta asai?!Sunteti tare grijulii si va apreciez mult pentru aceasta.

Nu am nimic special de raportat si consider ca situatia este una buna. Am incercat sa iau legatura cu doctorul insa, aceasta va fi posibila abia saptamana viitoare. Bebelusa ar face tare bine daca ar astepta sa ajungem la termenul maturitatii intrauterine...
In rest,am redus din activitatile zilnice si ma odihnesc ceva mai mult.
Obisnuiesc de ceva timp bun,ca dupa amiaza cand imi pun fetita la nani,sa trag si eu cate un somn bun. Astfel sunt zi de zi in forma si bine dispusa.
Atunci cand va dorm puisorii va recomand cu caldura si voua, sa profitati de acest timp pentru un
dulce.
Cand se trezesc si incep dificultatile zilei,altfel privesti lucrurile si faci fata situatiei.![]()
Jessica Priscilla 35s & 6/7 zile in:
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
Gina M spune:
Oana, micutul vostru Andrew Justin este fara cuvinte...! Dar,la asa parinti asa copil nu ?!![]()
FELICITARI inca o data! 
Ma bucur tare mult sa aud ca productia de lapte ti se imbunatateste in fiecare zi.
Altceva,ce mai spuneti voi fetelor?
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.